RoRo Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Είδα τις προσφορές χθες το βράδυ και φαίνονται καλές αρκεί βέβαια να έχετε γραμμή στον ΟΤΕ για να παίξουν οι 12 άτοκες δόσεις που προσφέρουν π.χ. στο HTC Touch HD Άντε να αυξάνεται ο ανταγωνισμός να πέσουν κι άλλο οι τιμές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Είδα τις προσφορές χθες το βράδυ και φαίνονται καλές αρκεί βέβαια να έχετε γραμμή στον ΟΤΕ για να παίξουν οι 12 άτοκες δόσεις που προσφέρουν π.χ. στο HTC Touch HD Άντε να αυξάνεται ο ανταγωνισμός να πέσουν κι άλλο οι τιμές! Απ' οτι φαινεται δεν εχεις ακουσει ποτε για το Skroutz.gr γιατι αν κανεις μια τυπικη ερευνα θα καταλαβεις οτι αυτες οι "προσφορες" ειναι απο τις ακριβοτερες αν οχι οι ακριβοτερες τις αγορας. Ο ΠΟΤΕ προσπαθει (για μια ακομη φορα) να μας δουλεψει. Ακου εκει "ανοιξιατικες προσφορες" Φαντασου δηλαδη να ηταν και "χειμωνιατικες". Αει σιχτιρ πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoRo Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δεν έχω λόγο να υποστηρίξω τον ΟΤΕ (μακάρι να μου έδινε δώρο το touch HD ) αλλά υπάρχει και κοινό που δεν αγοράζει με τον γνώμονα skroutz.gr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δεν έχω λόγο να υποστηρίξω τον ΟΤΕ (μακάρι να μου έδινε δώρο το touch HD ) αλλά υπάρχει και κοινό που δεν αγοράζει με τον γνώμονα skroutz.gr. Σωστο αυτο. Γιατι να κανει κανεις οικονομια; Μηπως δεν εχουμε λεφτα με το τσουβαλι;;; Βουρ λοιπον να στηριξουμε οποιον πουλα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ και μας τα πασαρει και σαν προσφορες, θεωρωντας μας και μακακες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δεν έχω λόγο να υποστηρίξω τον ΟΤΕ (μακάρι να μου έδινε δώρο το touch HD ) αλλά υπάρχει και κοινό που δεν αγοράζει με τον γνώμονα skroutz.gr. sorry αλλά είναι αυτό δικαιολογία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 αν καποιος αγοράζει κατι χωρίς να κάνει έρευνα αγοράς, ειναι δικο του πρόβλημα! Εγω πάντως ενημερώνομαι οσο περισσότερα γινεται + την γνώμη των insomniacs κ ειμαι ΟΚ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoRo Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Σωστο αυτο. Γιατι να κανει κανεις οικονομια; Μηπως δεν εχουμε λεφτα με το τσουβαλι;;; Βουρ λοιπον να στηριξουμε οποιον πουλα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ και μας τα πασαρει και σαν προσφορες, θεωρωντας μας και μακακες. Έχεις δίκιο xouzel αλλά αν το νόημα που βγαίνει είναι προσφορά=φθηνότερα, να διορθωθεί ο τίτλος από κάποιον Mod σε ακριβές προσφορές. Επίσης Thresh δεν έχω λόγο να απολογηθώ ή να δικαιολογηθώ (sorry αν το βλέπεις έτσι) απλά ανέφερα ότι δεν ψωνίζουν όλοι με γνώμονα το skroutz.gr διότι σε πολλές πρόσφατες περιπτώσεις παρουσιάζονται φαινόμενα "καρτελ"στις τιμές λόγω αυτής της ευρω-ψαξομηχανής. Οπότε δεν υπάρχει προσωπικό "συμφέρον" στο να υποστηρίζω είτε τον φθηνότερο είτε τον ακριβότερο και κυρίως να δικαιολογώ τα λεγομένα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:19 ---------- αν καποιος αγοράζει κατι χωρίς να κάνει έρευνα αγοράς, ειναι δικο του πρόβλημα! Εγω πάντως ενημερώνομαι οσο περισσότερα γινεται + την γνώμη των insomniacs κ ειμαι ΟΚ! QFT Πολλοί π.χ. αγοράζουν με 452 δόσεις χωρίς να υπολογίζουν τους τόκους που πληρώνουν στο τέλος. Κι εγώ προσωπικά έχω Bookmarked την ενότητα των "Προσφορών" του Insomnia για τις αγορές μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 ok μπορεί να μην ψωνίζουν βάση του skroutz αλλά το να μην ψάχνουν "manually" και να θεωρούν αυτό προσφορά είναι κάπως περίεργο... δεν κατηγορώ/υπονοώ ότι υπάρχει προσωπικό όφελος αλλά ότι δεν είναι καταναλωτικά έξυπνο να μην κάνουμε κάτι τέτοιο πρώτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoRo Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 ok μπορεί να μην ψωνίζουν βάση του skroutz αλλά το να μην ψάχνουν "manually" και να θεωρούν αυτό προσφορά είναι κάπως περίεργο... δεν κατηγορώ/υπονοώ ότι υπάρχει προσωπικό όφελος αλλά ότι δεν είναι καταναλωτικά έξυπνο να μην κάνουμε κάτι τέτοιο πρώτα... Ok τότε συμφωνούμε! Μιας και το είπες έψαξα να δω αν είναι όντως προσφορές. Το HTC έχει τιμή από γνωστό κατάστημα στο skroutz.gr €649 (δεν γράφω τιμή από τα πιο φθηνά καταστήματα γιατί δεν ξέρω αν θα αγόραζα από εκεί) και το MLS Dest. στα €89 από το φθηνότερο κατάστημα (σε γνωστά μαγαζιά είναι πιο ακριβό) και βγαίνει σύνολο €749. Η τιμή στο oteshop είναι €719 και σε 12 άτοκες δόσεις. Οπότε ψιλό-αξίζει σαν τιμή αλλά όχι σαν προσφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ok τότε συμφωνούμε! Μιας και το είπες έψαξα να δω αν είναι όντως προσφορές.Το HTC έχει τιμή από γνωστό κατάστημα στο skroutz.gr €649 (δεν γράφω τιμή από τα πιο φθηνά καταστήματα γιατί δεν ξέρω αν θα αγόραζα από εκεί) και το MLS Dest. στα €89 από το φθηνότερο κατάστημα (σε γνωστά μαγαζιά είναι πιο ακριβό) και βγαίνει σύνολο €749. Η τιμή στο oteshop είναι €719 και σε 12 άτοκες δόσεις. Οπότε ψιλό-αξίζει σαν τιμή αλλά όχι σαν προσφορά; 618 απο open365.gr (πολυ αξιοπιστο-εχω αγορασει διαφορα), αλλα με εντυπωσιαζουν 2 πραγματα α)Υποστηριζεις με παθος τον ΠΟΤΕ, πραγμα "τα μαλα" ΥΠΟΠΤΟ β)εχεις κολλησει στο HTC (μαλλον γιατι ειναι το μονο που καπως πλησιαζει τις τιμες των αλλων). Αν δεις πχ το 5800, υπαρχουν 29 !!! (εικοσι εννεα) αλλα καταστηματα που το πουλουν φθηνοτερα, το SE Xperia, 28 καταστηματα, το Ν85 (σαν πακετο) 13, το LG 17, το Sony Ericsson C905 24 μαγαζια, ενω σαν φτηνοτερο ολων, βρισκω ΜΟΝΟ το MLS Destinator (προφανως για να τσιμπησουν πελατουλη απο οπου δεν το εχουν πακετο). Κρινε μονος σου και πες μου που στην ευχη βλεπεις την προσφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pittas Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Kαλα παιδια μη το κουραζετε το θεμα Το γεγονος ειναι οτι αν ειναι προσφορες αυτες , εγω ειμαι οι 3 μαγοι με τα δωρα (Ναι σωστα διαβασατε , και οι 3 μαζι σε συσκευασια του ενος :**** ) Οχι αλλο καρβουνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δεν έχω λόγο να υποστηρίξω τον ΟΤΕ (μακάρι να μου έδινε δώρο το touch HD ) αλλά υπάρχει και κοινό που δεν αγοράζει με τον γνώμονα skroutz.gr. Aν καποιος δεν αγοραζει με skroutz.gr τοτε δεν ψαχνει ουτε για προσφορες και απλα παει χυμα και αγοραζει οτι βρει μπροστα του χωρις να τον ενδιαφερουν τα λεφτα.Το κοινο που ψαχνει για τις καλυτερες τιμες εχει στα υποψην και τον skroutz,κατι που δεν εκανες εσυ και θα την πατουσες αδικα αν πηγαινες να το αγορασεις,και θα μπερδευες και καποιους απο δω μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoRo Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Το να εκθειάζουμε το skroutz.gr δεν είναι πανάκεια ούτε λύση στο πρόβλημα της ακρίβειας. Δηλαδή όταν δεν υπήρχε το skroutz.gr μας έπιαναν το "ποπό" ??? 'Η απλά και τότε κάναμε την έρευνα αγοράς με άλλα μέσα? Το πώς αγοράζει ο καθένας μας είναι δικό του θέμα ή ακόμα καλύτερα το πώς αξιολογεί αν είναι προσφορά ή όχι ένα προϊόν το ξέρει καλύτερα η ίδια του η τσέπη. Και για να ξαναθυμίσω (και όχι να εξανγκάσω όπως θεωρούν κάποιοι) η αναφορά έγινε για λόγους ανταγωνιστικότητας, ότι μπήκε νέος παίκτης σε αυτό που λέμε eshopping. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soilworker Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Το να εκθειάζουμε το skroutz.gr δεν είναι πανάκεια ούτε λύση στο πρόβλημα της ακρίβειας. Δηλαδή όταν δεν υπήρχε το skroutz.gr μας έπιαναν το "ποπό" ??? 'Η απλά και τότε κάναμε την έρευνα αγοράς με άλλα μέσα? Το πώς αγοράζει ο καθένας μας είναι δικό του θέμα ή ακόμα καλύτερα το πώς αξιολογεί αν είναι προσφορά ή όχι ένα προϊόν το ξέρει καλύτερα η ίδια του η τσέπη. Και για να ξαναθυμίσω (και όχι να εξανγκάσω όπως θεωρούν κάποιοι) η αναφορά έγινε για λόγους ανταγωνιστικότητας, ότι μπήκε νέος παίκτης σε αυτό που λέμε eshopping. Μην το κουραζετε αλλο το θεμα... Κανεις δεν εκθειαζει το σκρουτζ αλλα ειναι πιο λογικο να αγορασεις κατι ψανχοντας εκει παρα να αγορασεις μια δηθεν προσφορα που ειναι πιο ακριβη απο 100 κανονικες τιμες αλλων καταστηματων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.