satsi Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Αγαπητοί Φίλοι, Είμαι από Θεσσαλονίκη και την προηγούμενη βδομάδα μου έκλεψαν ένα ACER ASPIRE 8920G, μαζί με πολλά άλλα πράγματα από το σπίτι. Να προσέχετε γίνεται Ο χαμός από ληστείες πλέον στη χώρα μας. Το κακό είναι ότι ήταν σε πρόγραμμα και σε 5-10 μέρες θα μου γίνει έλεγχος. Ρώτησα παντού σε συμβούλους επιχειρήσεων και μου συνέστησαν να βρω ένα ίδιο για να παρουσιάσω κατά τον έλεγχο. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ όποια-ον διαθέτει ένα ΙΔΙΟ, ειδικά από Θεσσαλονίκη, να μου το δανείσει ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ/ΤΟΥ για μία ώρα που θα γίνει έλεγχος (έναντι αμοιβής φυσικά). Αλλιώς χάνω 1500 ευρώ, αφού οι απαράδεκτοι αυτοί κύριοι δεν έχουν προβλέψει κάτι τέτοιο, παρά ισχυρίζονται ότι έπρεπε να το προστατεύω, ενώ αυτοί ως κράτος δεν κάνουν τίποτε... Σε όποια-ον επικοινωνήσει μαζί μου, θα δώσω αμέσως κινητό, ενώ βρίσκεται ΦΥΣΙΚΑ στη διάθεσή της/του το αντίγραφο από τη μύνηση κατ΄ αγνώστων που κατέθεσα στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Satsi ΥΓ Εννοείται πως εάν πέσει στην αντίληψή σας κάτι, θα παρακαλούσα να το αναφέρετε, αλλά το γράφω τελευταίο, γιατί δεν πιστεύω σε θαύματα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.