Προς το περιεχόμενο

E-mail Aporia! Pws ginete?

Daner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Loipon i oli diadikasia stirizete sta Receipts.

Sto OutLook(Express) pigene :

Tools-->Options-->Receipts

Ean tsekareis tin epilogi Request receipt for all sent messages tote gia kathe mail poy stelneis se kapion tha sou erxete pisw receipt.Tora oson afora tin apostoli receipt se autous poy to exoun zitisei apo sena tha to vreis ligo parakatw sto pedio Returning read receipts.Ekei boreis na epilexeis na aposteleis pada receipt gia kathe mail poy sou erxete,na min apostelete pote i na se enimerwnei klp.---Pisteuw na voithisa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει γίνει και παρόμοιο post παλαιότερα, λοιπόν ο φίλος μας ο HdkiLLeR έχει δίκιο, με μια διαφορά, ότι σε αυτή την περίπτωση σε αυτόν που στέλνουμε το μήνυμα εμφανίζεται ένα παράθυρο που του λέει ότι ο. αποστολέας έχει ζητήσει να μάθει αν το μήνυμα το έχετε λάβει, να του δοθεί αυτή η πληροφορία;;;; Αν εκείνος πατήσει ναι τότε φεύγει ακόμα ένα ( έξτρα ) μήνυμα που σε πληροφορεί ότι το μήνυμα ελήφθη. Ο μόνος τρόπος ( που ξέρω εγώ σίγουρα ) για να το μάθεις χωρίς ο άλλος να ξέρει ότι το έμαθες ότι το έλαβε, είναι να στείλεις μήνυμα μέσω του www.itraceyou.com . βέβαια υπάρχουν πάντα και οι παράνομοι τρόποι, να μάθεις αν το έλαβε κάποιος το μήνυμα, κάτι σαν τα cookies ή κάτι τέτοια κόλπα, πράγματα που δεν θέλω ούτε να τα ξέρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...