ThrowDOWN Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 εγω το εχω συνδιασει το sidewinder x6 με το mouse g5 και δεν εχω κανενα παραπονο , βαζεις και ενα "χαλακι" απο qck,steelseries και εισαι comple το χειριστηριο το θελω για racing games,pro κανενα mame ,third person κλπ
kingofgreece Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=310202
k_dinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 φιλε μου εκαναν δωρο το πληκτρολογιο της Microsoft που λες πιο πανω ... Microsoft Sidewinder X6 .. αξιζει τα λεφτα του και απο αποκριση πληκτρων σκιζει ! Αξιζει λες ε? Και εγω σκεφτομαι να το παρω αλλα ειμαι μεταξυ αυτου και του Logitech G15.. Σαν συνολο μου αρεσει πιο πολυ το G15, αλλα ειναι πιο ακριβο και απο την αλλη προτιμω τα πληκτρα του Χ6 που μοιαζουν με αυτα των laptop. Το κακο με το Χ6 ειναι οτι δεν εχει αποσπωμενο στηριγμα για τους καρπους και οτι δεν εχει ποδαρακια για παρει κλιση. πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι κουραστικο
fullon Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 κοιτα, το Sidewinder δεν συγκρινεται με το G15 .. ειναι κατα πολυ καλυτερο.. στο λεω επειδη το εψαξα σε reviews και δοκιμες. εχε υποψη σου οτι και τα δυο ειναι gaming keyboards .. και ναι το Sidewinder δεν εχει ποδαρακια αλλα δεν νομιζω να σου δημιουργησει προβλημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.