Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει αυτό το πρόγραμμα;

koutoulas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει Back up τα αρχεία,

τα προγράμματα και τους drivers των windows xp και να τα επαναφέρει μετα απο format και νέα εγκατάσταση windows;;;

Βασικά αυτό που θέλω να κάνω είναι να αλλάξω τα windows που έχω(πλαστά) με γνήσια windows χωρίς να χάσω ούτε ενα αρχείο και πρόγραμμα που έχω εγκατεστημένο στο pc μου, Δοκίμασα να κάνω αναβάθμιση απο το δισκάκι αλλά δεν υποστηρίζει αναβάθμιση και μου δίνει επιλογή μόνο για νέα εγκατάσταση, ακόμα δοκίμασα με 3,4 προγραμματάκια(key changer) να αλλάξω το cd-key των windows αλλά ούτε αυτό γίνεται...

Υπάρχει τρόπος;;;

• Moderators
Δημοσ.
Γειά σας, Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει Back up τα αρχεία,

τα προγράμματα και τους drivers των windows xp και να τα επαναφέρει μετα απο format και νέα εγκατάσταση windows;;;

Για αυτο χρειαζεται κατι σαν το acronis true image ή το norton ghost ή κατι παροιομοιο.Ολα αυτα κανουν αυτο που ζητας μονο ΟΜΩΣ αφου κρατησουν και τα windows στην κατασταση που ειναι,δηλαδη πειρατικα.

Βασικά αυτό που θέλω να κάνω είναι να αλλάξω τα windows που έχω(πλαστά) με γνήσια windows

Εδω μαλλον πρεπει να επικεντρωσεις τις προσπαθειες σου.Ποια keychangers δοκιμασες?Ο τροπος με τον οποιο λειτουργει το πειρατικο σου αντιτυπο ειναι με καποιο κλειδι oem ή εχουν πειραχθει και αρχεια του συστηματος?

Προφανως το γνησιο κλειδι που θα βαλεις θα πρεπει να απευθυνεται και στην αντιστοιχη εκδοση,pro-->pro, home-->home.

Στην αντιστοιχη περιπτωση με μια αλλαγη κλειδιου ειχα γνησια xp pro χωρις κανενα προβλημα.Πριν γινουν γνησια δεν ειχε πειραχθει κατι απο τα αρχεια του συστηματος,παρα μονο ειχε χρησιμοποιηθει ενα απο τα ευρεως διαδεδομενα κλειδια.

Δημοσ.

Για τα αρχεία, τις ρυθμίσεις των Windows και τους drivers μπορείς να κάνεις κάτι με τον ενσωματωμένο "Files and Settings Transfer Wizard" των Windows σε συνδυασμό με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για driver backup.

Τα εγκατεστημένα προγράμματα είναι δυσκολότερη ιστορία...

Δημοσ.
Εδω μαλλον πρεπει να επικεντρωσεις τις προσπαθειες σου.Ποια keychangers δοκιμασες?Ο τροπος με τον οποιο λειτουργει το πειρατικο σου αντιτυπο ειναι με καποιο κλειδι oem ή εχουν πειραχθει και αρχεια του συστηματος?

Προφανως το γνησιο κλειδι που θα βαλεις θα πρεπει να απευθυνεται και στην αντιστοιχη εκδοση,pro-->pro, home-->home.

Στην αντιστοιχη περιπτωση με μια αλλαγη κλειδιου ειχα γνησια xp pro χωρις κανενα προβλημα.Πριν γινουν γνησια δεν ειχε πειραχθει κατι απο τα αρχεια του συστηματος,παρα μονο ειχε χρησιμοποιηθει ενα απο τα ευρεως διαδεδομενα κλειδια.

Τα key changers που έχω χρησιμοποιήσει ειναι:

WinKeyFinder1.65, Windows Xp Key changer, KeyChanger 2.0.4, XP Key Changer και άλλο ένα που μου έστειλε η microsoft ύστερα απο επικοινωνία...

έχω έκδοση windows xp pro gr sp3 (πειρατική) και τα windows που αγόρασα είναι windows xp pro sp3 gr dsp

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:32 ----------

Τα εγκατεστημένα προγράμματα είναι δυσκολότερη ιστορία...

Αυτό είναι το πιο σημαντικό που θέλω να κρατήσω γιατί στο pc έχω ένα επαγγελματικό προγραμμα που έχει μέσα πελατολόγιο και δεν πρέπει να το χάσω γιατί δεν έχω το install του προγραμματος...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:42 ----------

Βλεπώ οτι δεν το γλυτώνω το format.... Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να επαναφέρει τα εγκατεστημένα προγράμματα;;;

Δημοσ.

Και τι έκανες με τα key changers που δοκίμασες; Δεν δεχόταν τον κωδικό που έβαζες;

Μάλλον η αρχική έκδοση είναι corporate και δεν δέχεται το dsp κλειδί.

Όσον αφορά το πελατολόγιο, αν είναι αγορασμένο και έχει κλείδωμα δεν θα καταφέρεις και πολλά πράγματα. Το κλείδωμα δεν θα περάσει στα νέα windows. Αν δεν έχει κλειδώματα, τότε συνήθως είναι αρκετό να κρατήσεις τον φάκελο εγκατάστασης και να τον επαναφέρεις μετά το format.

Κάνε μια καινούργια εγκατάσταση σε ένα άλλο partition και δοκίμασε να αντιγράψεις το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει σε εκείνον τον δίσκο και να το τρέξεις από εκεί.

Υπάρχει και το Application Mover.

Οι drivers δεν νομίζω να είναι πρόβλημα, τους κατεβάζεις από το site της μητρικής.

Δημοσ.
Και τι έκανες με τα key changers που δοκίμασες; Δεν δεχόταν τον κωδικό που έβαζες;

Όσον αφορά το πελατολόγιο, αν είναι αγορασμένο και έχει κλείδωμα δεν θα καταφέρεις και πολλά πράγματα. Το κλείδωμα δεν θα περάσει στα νέα windows. Αν δεν έχει κλειδώματα, τότε συνήθως είναι αρκετό να κρατήσεις τον φάκελο εγκατάστασης και να τον επαναφέρεις μετά το format.

Κάνε μια καινούργια εγκατάσταση σε ένα άλλο partition και δοκίμασε να αντιγράψεις το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει σε εκείνον τον δίσκο και να το τρέξεις από εκεί.

Υπάρχει και το Application Mover.

Οι drivers δεν νομίζω να είναι πρόβλημα, τους κατεβάζεις από το site της μητρικής.

Μου έβγαζε error και δεν άλλαζε το κλειδί με τα key changers...

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο μηπως εχει σχεση?

Μηπως η πειρατικη που εχεις δεν ειναι συμβατη με το key που εχεις?

Δημοσ.
Αυτο μηπως εχει σχεση?

Μηπως η πειρατικη που εχεις δεν ειναι συμβατη με το key που εχεις?

Αυτό φταίει σίγουρα... το θέμα είναι αν υπαρχει αλλος τροπος χωρις φορματ να αλλάξω το key...

Δημοσ.

Κάποια έκδοση XP με SP3 που χρησιμοποίησα την έτρεξα μέσα από WIN , προχώρησα στην εγκατάσταση και μου πρότεινε να αφήσω προγράμματα-drivers όπως είναι.

Το έχω κάνει 2 φορές και πέτυχε.

Αρα αν ρωτήσεις την MS θα γνωρίζουν αν αγοράσεις την τάδε έκδοση ότι μπορεί να το κάνει.

Δημοσ.
Κάποια έκδοση XP με SP3 που χρησιμοποίησα την έτρεξα μέσα από WIN , προχώρησα στην εγκατάσταση και μου πρότεινε να αφήσω προγράμματα-drivers όπως είναι.

Το έχω κάνει 2 φορές και πέτυχε.

Αρα αν ρωτήσεις την MS θα γνωρίζουν αν αγοράσεις την τάδε έκδοση ότι μπορεί να το κάνει.

Αυτό το έκανες επιλέγοντας αναβάθμισή η είχε άλλη επιλογή που το κάνει αυτό;;;

Δημοσ.

Τι εννοείς αναβάθμιση ?

Ενώ ήμουν στα WIN έβαλα το CD και με το autorun έτρεξε το πρόγραμμα εγκατάστασης. Του είπα ότι θέλω να κάνω εγκατάσταση και στη πορεία με ρώτησε αν θα είναι καθαρή ή αν κρατήσει προγράμματα-drivers.

Αυτό με τα προγράμματα-drivers το είχε σαν προτεινόμενο.

Δημοσ.
Τι εννοείς αναβάθμιση ?

Ενώ ήμουν στα WIN έβαλα το CD και με το autorun έτρεξε το πρόγραμμα εγκατάστασης. Του είπα ότι θέλω να κάνω εγκατάσταση και στη πορεία με ρώτησε αν θα είναι καθαρή ή αν κρατήσει προγράμματα-drivers.

Αυτό με τα προγράμματα-drivers το είχε σαν προτεινόμενο.

Αν βάλεις το CD των windows xp ενώ είσαι στα windows τρέχει το autorun και σε ρωτάει

"τι θέλετε να κάνετε;;"

Η πρωτη επιλογη είναι η εγκατασταση των windows Xp

αν την επιλέξουμε μας εμφανίζει ενα παραθυρο που λεει

"ποιο τυπο εγκαταστασης θελετε να χρησιμοποιησετε;;" εκει εχει 2 επιλογες

1)Αναβάθμιση - Η αναβαθμιση διατηρει αρχεια δεδομενων προγραμματα και ρυθμισεις.

2)Νεα εγκατασταση - Αντικατασταση των windows.

εσυ επέλεξες λογικα την πρωτη επιλογή και παρεμειναν τα αρχεια τα προγαμματα και οι ρυθμισειςς του υπολογιστη σου....

Σε εμένα δεν γινεται να κάνω αναβαθμιση γιατί τα windows που εχω ειναι σπασμενα και corporation... ενω τα γνησια που αγόρασα είναι dsp εκδοση..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...