Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ναι οι DX11 κάρτες θα έχουν διαφορά σε επιδόσεις...αλλά αργούν, προς το τέλος της χρονιάς...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ίσως και από Νοέμβριο
SomethingGR Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ίσως και από Νοέμβριο Ελπιζω να αξιζει να περιμενω μεχρι τοτε λοιπον.. τσουζει δεν λεω αλλα αμμα ειναι να δουμε και εστο 30% διαφορες απο τις τωρηνες αλλα και dx11:-) Εγω το υπολοιπο pc θα το αλλαξω αλλα για την καρτα δεν ξερω για μεχρι τοτε.
FaRMaKhs Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μπορεις βεβαια να πας και σε gtx285 και να εχεις το κεφαλι σου ισυχο τουλαχιστον μεχρι να σταθεροποιηθουν οι τιμες στις dx11 καρτες μετα τα χριστουγεννα Not bad at all
SomethingGR Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Παντος τα λεφτα τα εχω περιπου 1400 ευρω θα παει το νεο pc και θα εχει i7 και τα λοιπα. Εχω ιδη επιλεξει τα κοματια. Αλλα τωρα τι κανουμε γιατι ουτε τα 500 ουτε τα 300 ευρο θα μου ξαναδωσουν οι γωνεις μου ευκολα. Αμμα τους πο οτι θελω να αλλαξω καρτα γραφικων μετα απο 3 μηνες π.χ και εχω δωσει 500 ευρο για την 295 θα με κραξουν
PaokToTheBone Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Παντος τα λεφτα τα εχω περιπου 1400 ευρω θα παει το νεο pc και θα εχει i7 και τα λοιπα. Εχω ιδη επιλεξει τα κοματια. Αλλα τωρα τι κανουμε γιατι ουτε τα 500 ουτε τα 300 ευρο θα μου ξαναδωσουν οι γωνεις μου ευκολα. Αμμα τους πο οτι θελω να αλλαξω καρτα γραφικων μετα απο 3 μηνες π.χ και εχω δωσει 500 ευρο για την 295 θα με κραξουν Και καλα 8α σου κανουν Παρε αν "βιαζεσαι" το πισι με τον ι7 και βαλε μια καρτα οπως προτειναν τα παιδια για να κανεις την δουλεια σου τωρα...Ας εισαι και απαιτητικος....Και μετα βλεποντας τις νεες καρτες και τις τιμες πας στο high end μοντελο που 8α σε καλυψει...Μπορεις να κρατησεις και την 8800 σου μεχρι να βγουν οι καινουργιες καρτες...Προσωπικη μου αποψη παντα... Το να παρεις την 295 τωρα και να την αλλαξεις μεσα σε 3-6 μηνες ,1 χρονο,δν ακουγεται δοκιμο.
darksoho33 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 εγω μια φορα εσκασα 400ευρω για καρτα και τωρα που το σκεφτομαι λεω ποσο λιγο μυαλο ειχα τωρα, δεν αξιζει να δινεις πλεον για το καινουριο που βγαινει παρε το προηγουμενο. σκεψου οτι αν παρεις μια καρτα που κανει 150ευρω σου μενουν 350 για να επενδυσεις στην μελλοντικη σου γιατι σιγουρα τοσο θα κανει και θα εχει και DX11
FaRMaKhs Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Συγγνωμη κιολας δηλαδη με μια gtx285 η μια hd4890 θα κανει απλα τη δουλεια του μονο και μονο επειδη θα βγουνε σε λιγο καιρο οι dx11 καρτες?Ειμαστε σοβαροι? Δηλαδη ποσο χρονο αξιοπρεπους συνυπαρξης δινεται σε μια καρτα Like gtx285?Εχετε την εντυπωση οτι σε 1α 1.5 χρονο δε θα παιζει αξιοπρεπος+ τα games? Το λεω γιατι σε ενα φιλο ας πουμε η x1950 xt το farcry2 το τρεχει αριστα και τα εχει τα χρονακια της...
SomethingGR Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μαλλον τελικα για 285 το βλεπω. Μια ερωτηση η 4850x2 ειναι καλυτεη απο την 285 ?
Tenshi Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Εχετε την εντυπωση οτι σε 1α 1.5 χρονο δε θα παιζει αξιοπρεπος+ τα games?Το λεω γιατι σε ενα φιλο ας πουμε η x1950 xt το farcry2 το τρεχει αριστα και τα εχει τα χρονακια της... Εξαρτάται τον τίτλο,την ανάλυση,τα φίλτρα και τις θυσίες που θα πρέπει κάποιος να κάνει για να παίξει. Και πάλι το "αξιοπρεπώς" είναι υποκειμενικό.Υπάρχουν άτομα που θεωρούν αξιοπρεπές επιδόσεις τα 20καρέ σε ένα FPS (πές Crysis που είναι πρόσφατο) και υπάρχουν και αυτοί που δέν δέχονται επ'ουδενί λόγο οτιδήποτε κάτω απο 35fps. Δέν αντιλέγω οτι η 1950xt δέν μπορεί να τρέξει το FarCry (με όποια ανάλυση κ' ρυθμίσεις),σίγουρα όμως μια vga νέας γενιάς μπορεί να αποδώσει ακόμα καλύτερα.
FaRMaKhs Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Bρε παιδια ναι σαφεστατα η καινουργια καρτα κανει αλλη δουλεια δεν λεω απλα το θεμα ειναι οτι οταν κανεις μια επενδυση ειδικα απο 300+ σε καρτα περιμενεις τουλαχιστον να τα βγαλει τα λεφτα της..ασχετα με το αν θα βγιυν 2435345353 νεες τεχνολογιες αλλο να παρεις μια hd4670 να κανεις τη δουλεια σου και αλλο καρτες such as gtx285 hd4890/70 κ.ο.κ. Συγχωρεσται με αν κανω λαθος @SomethingGr:απο μενα εχεις +1 για την 285 εξαιρετη επιλογη ειδικα με 335Ε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 υπάρχει και με 281 euro η GTX285 από το ZeroOne...
Ailuros Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Συγγνωμη κιολας δηλαδη με μια gtx285 η μια hd4890 θα κανει απλα τη δουλεια του μονο και μονο επειδη θα βγουνε σε λιγο καιρο οι dx11 καρτες?Ειμαστε σοβαροι?Δηλαδη ποσο χρονο αξιοπρεπους συνυπαρξης δινεται σε μια καρτα Like gtx285?Εχετε την εντυπωση οτι σε 1α 1.5 χρονο δε θα παιζει αξιοπρεπος+ τα games? Το λεω γιατι σε ενα φιλο ας πουμε η x1950 xt το farcry2 το τρεχει αριστα και τα εχει τα χρονακια της... Είναι παράλογο να λες σε κάποιον να περιμένει πάνω από ένα εξάμηνο όταν σε ρωτάει για αναβάθμιση τώρα. Αν ήταν να περιμένει κανένα μήνα τότε θα ήταν συζητήσιμο. Φυσικά και θα παίζει μια 285 για αρκετό χρονικό διάστημα ακόμα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι με τις D3D11 GPU δεν θα μπούμε σε μια εντελώς νέα εποχή. Σε κάτι που δουλεύει αυτή τη στιγμή ο Οlick (iD) θεωρητικά μια 8800 GPU θα έπρεπε να του βγάζει 30fps@720p, αλλά πολλές φορές η θεωρία από την πραγματικότητα απέχει πολύ. Την επόμενη γενιά την υπολογίζει με μια αύξηση επάρκειας που θα ξεπερνάει το παράγοντα 4.0 για αυτό που θέλει να κάνει και προβλέπει 60fps@1080p with Antialiasing. ...που είναι η έξοδος ρε παιδιά να γλυτώσω το λιντσάρισμα;
john2gr Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Την επόμενη γενιά την υπολογίζει με μια αύξηση επάρκειας που θα ξεπερνάει το παράγοντα 4.0 για αυτό που θέλει να κάνει και προβλέπει 60fps@1080p with Antialiasing. ...που είναι η έξοδος ρε παιδιά να γλυτώσω το λιντσάρισμα; Αυτό μου θυμίζει τα 120fps του PS3 :lol::lol: (το 4D δεν το βάζω καν μέσα. Καμιά δήλωση δεν έχει καταφέρει να το αγγίξει )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.