DrLo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα σασ!επιτελουσ κ ενα ενδιαφερον φορουμ!θελω να περασω φαρμακευτικη σσασ αλλα εχω την εξης απορια! δηλαδη καθε μερα θα κανουμε γυμναστικη η οχι?ακομα κ εγω που θελω να ειμαι φαρμακευτικη θα πρεπει να το υποστω αυτο????? και επισησ για να περασω σ αυτη τη σχολη θα πρεπει να περασω απο αυτεσ τισ ''δοκιμασιεσ'' για να εγκριθω??? απαντηστε μου αν γινεται.. ευχαριστω εκ των προτερων! Προβλέπεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα σασ!επιτελουσ κ ενα ενδιαφερον φορουμ!θελω να περασω φαρμακευτικη σσασ αλλα εχω την εξης απορια! δηλαδη καθε μερα θα κανουμε γυμναστικη η οχι?ακομα κ εγω που θελω να ειμαι φαρμακευτικη θα πρεπει να το υποστω αυτο????? και επισησ για να περασω σ αυτη τη σχολη θα πρεπει να περασω απο αυτεσ τισ ''δοκιμασιεσ'' για να εγκριθω??? απαντηστε μου αν γινεται.. ευχαριστω εκ των προτερων! Και γυμναστική, και ασκήσεις, και σκοπιές και παρελάσεις... Για να περάσεις στην σχολή εκτός από πανελλήνιες δίνεις και αθλήματα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisBlastedRed7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μήπως μπορεί να μου πει καποιος, τι αθληματα πρεπει να κανει καποιος για να περασει στην ΣΣΑΣ? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.diamantisgiannis.gr/frontend/articles.php?cid=70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PJD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisgotas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Στις 22/9/2012 στις 12:26 ΜΜ, ArisBlastedRed7 είπε Μήπως μπορεί να μου πει καποιος, τι αθληματα πρεπει να κανει καποιος για να περασει στην ΣΣΑΣ? Ευχαριστω! 100μ σε 17 δευτερόλεπτα,1km σε 4μισι λεπτά,άλμα εις ύψος ενός μέτρου (3εις προσπάθειες),άλμα εις μήκος 3.60μ(3εις προσπάθειες)και ρίψη σφαίρας 7.275 kg και με τα 2 χέρια αν θυμάμαι καλά θέλει 4.40 μέτρα μακρυα (υπολογίζεται ΜΟ και από τα 2 χέρια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 έχει θετικά κι αρνητικά. το οτι ήσουν στους προσκόπους βοηθαει γιατι γνωριζεις λιγο από κανονες και πειθαρχία, γενικά όμως αν σου αρέσει και εχεις θέληση και καταφέρεις να πιάσεις τα μόρια (και να περάσεις τα αγωνισματα και τα ιατρικά/ψυχομετρικά τεστ) είναι μια καλή σχολή. και για μεταπτυχιακά που ειπαν μια χαρά μπορείς να κάνεις. (ρε παιδιά μην ξεθάβετε ποστ από τον προηγούμενο αιώνα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα