Προς το περιεχόμενο

αξιοπιστο ασυρματο router

fullon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

an h γραμμη σου ειναι stable χτυπα linksys h zyxel οπως λεει και ο φιλος 100 010 κτλ .αν τωρα εχεις σκαμπανεβασματα η αποσυνδεσεις εκει εγω θα πηγαινα thomson.τωρα τι εχεις?

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν σου αρεσε αυτο τοτε μπορεις να πας στο 585 που ειναι το ιδιο με wireless.αν δες σου αρεσε χτυπα zyxel 660 η καποιο Linksys.

Δημοσ.

κοιτα να δεις.. τι εννοεις αν μου αρεσε? το μοντεμ δεν εχει παρουσιασει καποιο προβλημα θηριο χτυπαει αρκετες ωρες ανοιχτο.. στην αρχη για μια περιοδο κλειδωνα στα 15 αλλα μου γινοντουσαν disconnects , επικοινωνησα με φορθνετ και απο τοτε η γραμμη ειναι στα 12-13 αλλα disconnect δεν ξαναεχει γινει.. προβλημα Hardware δεν εχει παρουσιασει.

Δημοσ.

αν σου αρεσε αυτο τοτε μπορεις να παρεις το επομενο μοντελο του που σου ειπα.εσυ κρινεις η αν εχεις κανεναν να σου δωσει κανενα για δοκιμη.

Δημοσ.

το linksys συνηθως δινει λιγο παραπανω .τουλαχιστον το wag200 με το 1.01.08 εδινε κατι παραπανω.τωρα τι 12 τι 12,500 δεν ξερω αν αξιζει.

Δημοσ.

μπορει καποιος να μου ορισει την μη σταθερη γραμμη;

εγω προσωπικα στην νεα κηφισια στην καλυτερη μπαινω με 7,5 mbps με

linksys 354G, siemens cl110 , dlink 2640B...

ειδικα με τα 2 πρωτα μου εσπασαν τα νευρα απο τις συχνοτατες πλεον αποσυνδεσεις,κι ετσι δανειστηκα το 3ο απο ενα φιλο

εχω

Downstream Upstream

Rate (Kbps): 6420 1021

SNR Margin (dB): 7.3 10.8

Attenuation (dB): 40.0 22.0

Output Power (dBm): 12.4 19.4

Super Frames: 956594 956592

Super Frame Errors: 64207 225209

RS Words: 55243342 4065516

RS Correctable Errors: 711785 69006818

RS Uncorrectable Errors: 2488475 N/A

HEC Errors: 62155 2000651

OCD Errors: 20031 0

LCD Errors: 12 0

Total Cells: 228106903 1216666106

Data Cells: 849329 431719203

Bit Errors: 0 111258521

Total ES: 14847 109271

Total SES: 25 16526

Total UAS: 34 3433632

σκεφτομαι κι εγω να αγορασω το thomson επειδη διαβασα καλα λογια για μη σταθερες γραμμες...τι λετε,στην περιπτωση μου χριζει αγορας;

Δημοσ.

αν μπορεσεις να βρεις απο εναν φιλο καποιο θια ειναι μια καλη δοκιμη.μη σταθερη γραμμη δεν εννοουμε αυτην που κλειδωνει χαμηλα διοτι μπορει μια γραμμη να κλειδωνει 2-3 megabit και να παιζει μια χαρα..σνυνηθως μη σταθερη ειναι και μια γραμμη η οποια το noise margin δεν μενει σταθερο και εχει την ταση να θελει να πεφτει κατω απο 5 οποτε και εκει σιγα σιγα αρχιζουν τα παραξενα.απο εκει και περα το θεμα αποσυνδεσεων ειτε το αντιμετωπιζεις με ενα πιο σταθερο ρουτερακι που να αντεχει αυτα τα σκαμπανεβασματα ητε καποιοι βαζουν g.dmt πρωτοκολλο που ειναι για κατω απο 8 mbit η γινετε αλλαγη προφιλ απο την ετερεια με σκοπο να εχεις μεγαλυτερο noise margin με τιμημα βεβεα να πεσει λιγο η ταχυτητα με σκοπο να υπαρχει μεγαλυτερο ευρος μεχρι να φτασει μια γραμμη να κανει disconect.το πιο σταθερο απο αυτα τα 3 ειναι το siemens τα οποια ομως εχουν βγαλει αλλα θεματακια δηστυχως λογω μεγαληςθερμοκρασιας.για το 354 θα μπορουσες να δοκιμαζες πιο νεο firmware Οπως και για το dlink.και βεβεα να εχεις φιλτρα σωστα τοποθετημενα παντου οπως και φιλτρο στο συναγερμο.

Δημοσ.

βασικα το wag200 θα σου δωσει και 2mbit απο ολα τα υπολοιπα και πολυ καλο ιντερνετ γενικως και ειδικως, απο το speedtouch μπορει και 3. σε εμενα το 585 κλειδωνει 20,5..... τα υπολοιπα που θεωρω εγω καλα και εχω αναφερει 22,2 - 22,8 και το wag200 23,3-23,9

Δημοσ.

εγω εχω τελεια γραμμη?......... εισαι τρελλος? καθε μερα τηλεφωνο τους παιρνω........... το απογευμα καυεβαζω κοντα στα 2mbit το παρα πολυ. Αυτο λεγεται τελεια γραμμη?

Δημοσ.

re θα σε δειρω δεν τιν γλυτωνεις.το ποσο καλη γραμμη ειναι μια γραμμη το πας με το ποσο κατεβαζει.την διαφορα μεταξυ κακης ποιοτητας γραμμης και πιταρισμενου dslam την ξερεις.οποτε ναι μια χαρα γραμμη εχεις.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα,

μέσα στο μήνα θα κάνω αίτηση για conn-x. Είδα τη συγκεκριμένη προσφορά που έχει δώρο ασύρματο ρούτερ ,αλλά έχω δύο ερωτήματα:

• τι μοντέλο είναι το ρούτερ?Αξίζει δλδ να μπω στη διαδικασία της 12μηνης δέσμευσης ή να κάνω ανοικτό πακέτο και να αγοράσω ξεχωριστά εξοπλισμό (θα πάω σε linksys ή level - one σε αυτή την περίπτωση).
  • Εφόσον είναι 12μηνη η δέσμευση,αν στην πορεία οι τιμές πέσουν ,εγώ θα εξακολουθώ να χρεώνομαι με τα αρχικά χρήματα του πακέτου ή προσαρμόζεται ανάλογα η χρέωση?

Ευχαριστώ προκαταβολικά =)

Δημοσ.
Για να μην ανοίγω νέο θέμα,

μέσα στο μήνα θα κάνω αίτηση για conn-x. Είδα τη συγκεκριμένη προσφορά που έχει δώρο ασύρματο ρούτερ ,αλλά έχω δύο ερωτήματα:

• τι μοντέλο είναι το ρούτερ?Αξίζει δλδ να μπω στη διαδικασία της 12μηνης δέσμευσης ή να κάνω ανοικτό πακέτο και να αγοράσω ξεχωριστά εξοπλισμό (θα πάω σε linksys ή level - one σε αυτή την περίπτωση).
  • Εφόσον είναι 12μηνη η δέσμευση,αν στην πορεία οι τιμές πέσουν ,εγώ θα εξακολουθώ να χρεώνομαι με τα αρχικά χρήματα του πακέτου ή προσαρμόζεται ανάλογα η χρέωση?

Ευχαριστώ προκαταβολικά =)

ειναι ωραιο ρουτερ.ολοι 12 μηνες χρεωνουν συνηθως.ναι συνηθως η τιμη πεφτει αμα αλλαξει κατι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...