Προς το περιεχόμενο

αξιοπιστο ασυρματο router

fullon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
wi-fi Τhomson TG585v7+κλείδωμα

Πήγα στην σελίδα του router (192.168.1.254) αλλα δεν με αφηνει να μπω. Mou ζηταει username και password.

apo default δεν εχει κωδικο καθολου.μονο απο telnet εχει και ειναι Administrator me a κεφαλαιο.απο εκει και περα αμα τον εχεις ξεχασει ξανασεταρε το απο την αρχη.εκει που την πατανε ολοι ειναι οταν κανουν το wizard .ζηταει username kai password συνδεσης και μετα καπακια ζηταει username kai pass για τον ρουτερ.και μερικοι νομιζουν οτι ειναι το ιδιο και βαζουν τα ιδια στοιχεια.γυρισε το sta default με το μικρο κουμπακι για 4 seconds.

μετα οταν μπεις στο μενου πας κατω αριστερα Home network μετα πανω δεξια στο thomson Που γραφει και το κανεις κλικ μετα πανω δεξια configure και μετα κατω κατω κλικ wpa και μετα πιο κατω βαζεις λεξι κλειδι και πιο κατο wpa+wpa2.και οκ.

Δημοσ.
τεσπα......... μεινε στη 10ετια του 80 αφου δε καταλαβαινεις......... μου ειπες να σου βρω 3 που παιζουν σε δυσκολες γραμμες και σου βρηκα παντως...... δοκιμασε τα και θα με θυμηθεις

Θα σου πω κατι .γραμμη φιλου μου.linksys wag200 σταματησε να παιζει μπηκε speedtouch.

σε παρνηθα.μια απο τα ιδια

παμε se zyxel.ειχα δυο zyxel και πραγματι τελεια.internet καφε me 3 zyxel. ταλλαξε λογω disconects και εβαλε siemens:P

Δημοσ.

Κοιτα και εγω μπορω να σου πω 1000 π.χ. αλλα δεν ειναι σοβαρο και ουτε της στιγμης. Εσυ ο ιδιος ειπες οτι τα Linksys, 3com, κ.λ.π. ειναι ferrari και οτι αν μου δινανε ferrari δεν θα την επαιρνα γιατι δεν μπορω να τη τρεξω..... ε σε πληροφορω οτι μονο εσυ δε θα την επαιρνες γιατι σε οποιονδηποτε δινανε ferrari και smart στα ιδια χρηματα.......... ε ολοι τη ferrari θα παιρνανε και ας μην ειχανε δρομο να τη τρεξουν ρε πουλ..

Αληθεια ποιος μου εσβησε την απαντηση σε αυτον που δε μπορει να μπει στο τομπσον?

Και κατι αλλο η tompson νομιζω φτιαχνει και καραμπινες ;)

Δημοσ.

Αλλ' αντ' άλλων, έχεις μπερδέψει Thompson με Thomson.

Για να δεις τί εστί Thomson Group, ρίξε μια ματιά εδώ, εδώ για την πλήρη γκάμα των τηλεπικοινωνιακών προϊόντων που παράγει και εδώ για πληροφορίες σχετικά με τα εργαστήριά της όπου γίνεται R&D. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι "partner of choice" για πολλούς ISPs ανά τον κόσμο, έχει μπόλικη σχετική τεχνογνωσία και μόνο μικρή εταιρεία δεν τη λες.

Δημοσ.
Κοιτα και εγω μπορω να σου πω 1000 π.χ. αλλα δεν ειναι σοβαρο και ουτε της στιγμης. Εσυ ο ιδιος ειπες οτι τα Linksys, 3com, κ.λ.π. ειναι ferrari και οτι αν μου δινανε ferrari δεν θα την επαιρνα γιατι δεν μπορω να τη τρεξω..... ε σε πληροφορω οτι μονο εσυ δε θα την επαιρνες γιατι σε οποιονδηποτε δινανε ferrari και smart στα ιδια χρηματα.......... ε ολοι τη ferrari θα παιρνανε και ας μην ειχανε δρομο να τη τρεξουν ρε πουλ..

Αληθεια ποιος μου εσβησε την απαντηση σε αυτον που δε μπορει να μπει στο τομπσον?

σωστα ενω εσυ θα επερνες την ferrari αλλα οταν θα ηθελες να πας σπιτι σου δεν θα μπορουσες να πας επειδη στα σαμαρακια θα εβρισκε η μασκα κατω .....η μαλον εσυ θα την ειχες φτιαξει χωρις μασκα για να προσαρμοστει στα ελληνικα δεδομενα.προτιμω να εχω ενα ρουτερ λιγοτερο με ονομα και λιγο πιο αργο παρα να ειμαι σαν αυτους που λενε εχω 10 disconects την ημερα με πεταει στο παιχνιδι και αλλα τοσα.

επισης να προσθεσω οτι το cli που εχει το thomson δεν τοεχουν most of the routers.

Δημοσ.
100000 τοπικ για αυτο το θεμα.speedtouch 585 ειναι πολυ καλο και σταθερο σε παραξενες γραμμες.μετα linksys πολυ καλο απλα λιγο πιο ασταθες σε παραξενες γραμμες.

100000 τοπικ αλλα ρε φιλε βλεπω οτι ακομα δεν εχετε βγαλει ακρη, εγω δεν ξερω απο αυτα και εχετε προτεινει μεχρι τωρα 7 μαρκες και ο ενας κραζει τις μαρκες που προτεινει ο αλλος..

Δημοσ.

Και αναλογως αν θες γρηγορο η αργο ιντερνετ με γαματο σεταπ και χαμηλο latency. Παρεπιπτοντως το 3com εχει και wds που σημαινει οτι μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν AP και δουλευει στα 108μβ και οχι στα 54 με diversity κεραιες και με 48 πορτφορντσ sto virtual server............ αλλα αυτο μπα..... δε πρεπει να λεει τιποτα ε? μονο με 80 ευρω

Δημοσ.
Και αναλογως αν θες γρηγορο η αργο ιντερνετ με γαματο σεταπ και χαμηλο latency. Παρεπιπτοντως το 3com εχει και wds που σημαινει οτι μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν AP και δουλευει στα 108μβ και οχι στα 54 με diversity κεραιες και με 48 πορτφορντσ sto virtual server............ αλλα αυτο μπα..... δε πρεπει να λεει τιποτα ε? μονο με 80 ευρω

και το speedtouch εχει wds.καλα αμα ειναι να παρω και καρτες να παιξουν στα 108 ας παω στο n τοτε.β.ποσοι θα κανουν 48 Port forward?δεν εχω δοκιμασει ποσα περνει το speedtouch αλλα απορω αν το 10 τις 100 των ατομων κανουν Port forward.και συνηθως για να μην τις ανοιγω μια μια τις ανοιγω με range.px σε μενα 3333 εως 3343 και παει λεγοντας.

Δημοσ.

wireless distribution system>νομιζω μπορει να παιξει και το ρολο σαν repeater αρκει να υποστηριζει και το αλλο wds.το ειχα δοκιμασει μια φορα με ενα pirelli να το κανω san repeater αλλα δεν πετυχε.δεν το εχω ψαξει παραπανω ουτε ειχα χρονο τοτε.

http://en.wikipedia.org/wiki/Wireless_Distribution_System

Δημοσ.

αχα! ωραια.. αλλα σαν συμπερασμα δεν καταληξαμε πουθενα. πουλινος πες μου 1 μονο, ποιο θα διαλεγες εσυ.

100 010 00 πες μου ενα μονο και εσυ που θα διαλεγες.. και θα τα βαλω κατω να τα τσεκαρω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...