fullon Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 εχετε να μου προτεινετε καποιο ασυρματο router , που να εχει αποδειχθει καλο. μεχρι 80 ευρω.
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 100000 τοπικ για αυτο το θεμα.speedtouch 585 ειναι πολυ καλο και σταθερο σε παραξενες γραμμες.μετα linksys πολυ καλο απλα λιγο πιο ασταθες σε παραξενες γραμμες.
F33L Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 100000 τοπικ για αυτο το θεμα.speedtouch 585 ειναι πολυ καλο και σταθερο σε παραξενες γραμμες.μετα linksys πολυ καλο απλα λιγο πιο ασταθες σε παραξενες γραμμες. διαφωνω με το speedtouch θα προτεινα linksys ή εαν εχεις ηδη αξιοπιστο adsl ρουτερ παρε ενα οποιοδηποτε access point και συνδεσε το στο ρουτερ σου κ ετσι you save money
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 linksys θα προτεινα μονο αμα ξερει οτι εχει σταθερη γραμμη αλλιως θα λεει μετα οτι εχει disconects.
100 010 00 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Τα linksys ειναι οκ τωρα πουλ. με τα καινουργια firms. Εγω προτεινω επωνυμους κατασκευαστες με τεχνογνωσια ετων στη πλατη τους. Linksys, 3com, zyxell, usr.... θα μεινεις απολυτως ικανοποιημενως. Τα speedtouch ειναι b movie
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Τα linksys ειναι οκ τωρα πουλ. με τα καινουργια firms. Εγω προτεινω επωνυμους κατασκευαστες με τεχνογνωσια ετων στη πλατη τους. Linksys, 3com, zyxell, usr.... θα μεινεις απολυτως ικανοποιημενως. Τα speedtouch ειναι b movie μαρεσε το b movie.Λοιπον εγω θα παρω τα linksys 3com zyxell usr σου και θα τα παω σε αυτους που εχουν attenuation 55 και πανω να δω ποσο α movie ειναι.alla μαλον δεν θα ειναι καν Movie διοτι δεν θα συγρονισουν καν.
fullon Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 με τα παρακατω θα εχω προβλημα ? Uptime: 0 days, 6:06:46 Modulation: G.992.5 Annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 12.822 Data Transferred (Sent/Received) [KB/KB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 12,5 / 24,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,0 / 5,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 398 / 0 FEC Errors (Up/Down): 30.208 / 117.249 CRC Errors (Up/Down): 775 / 14.789 HEC Errors (Up/Down): 23.955 / 633
100 010 00 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Στο εχω ξαναπει......... η thompson εφτιαχνε μετριες τηλεορασεις και καφετιερες καποτε.......... φτιαχνει και router τωρα?
Jason13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 με τα παρακατω θα εχω προβλημα ? Uptime: 0 days, 6:06:46 Modulation: G.992.5 Annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 12.822 Data Transferred (Sent/Received) [KB/KB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 12,5 / 24,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,0 / 5,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 398 / 0 FEC Errors (Up/Down): 30.208 / 117.249 CRC Errors (Up/Down): 775 / 14.789 HEC Errors (Up/Down): 23.955 / 633 ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΕς ΝΟΜΙΖΩ OTI PREPEI NA κλειδωνει πιο ψηλα εχεις χαμηλο Attenuation 24.5 πρεπει στα 17mbit να κλειδωνεις και πιο κατω αλλα οχι 12...τι ραουτερ εχεις τωρα εμενα το wag200g 4mbit ellhniko τερψιθεα dslam ειναι μια χαρα τι disconet kai μ@λα...ς ..εγω δεν ξερω τι σημαινει disconet μονο απο τον συναγερμο κλεινει 24 ωρες ουτε μια αποσυνδεση και εχω 30 db attentuan και 22db SN Margin(download)
fullon Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 εχω το SPEEDTOUCH 530 v6 , ηταν μαζι με την συνδεση της forthnet
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Στο εχω ξαναπει......... η thompson εφτιαχνε μετριες τηλεορασεις και καφετιερες καποτε.......... φτιαχνει και router τωρα? και εγω σου ειπα.βρες μου ρουτερ που να κλειδωνει σε γραμμες με 55 attenuation και πανω.παντως το linksys σιγουρα οχι.σε ατομο στην παρνηθα το ταπεινο σου wag200 κλειδωνε καθε μια ωρα στα 800 Kbits ενω το speedtouch 1,7 to taπεινο σου wag200 εδωσε την θεση του σε ενα speedtouch σε γραμμη οτε 1 mbit Οταν πλεον λογω attenuation 50 φευγα δεν καταφερνε να συγχρονισει η συγχρονιζε για seconds. με τα παρακατω θα εχω προβλημα ? Uptime: 0 days, 6:06:46 Modulation: G.992.5 Annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 12.822 Data Transferred (Sent/Received) [KB/KB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 12,5 / 24,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,0 / 5,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 398 / 0 FEC Errors (Up/Down): 30.208 / 117.249 CRC Errors (Up/Down): 775 / 14.789 HEC Errors (Up/Down): 23.955 / 633 ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΕς ΝΟΜΙΖΩ OTI PREPEI NA κλειδωνει πιο ψηλα εχεις χαμηλο Attenuation 24.5 πρεπει στα 17mbit να κλειδωνεις και πιο κατω αλλα οχι 12...τι ραουτερ εχεις τωρα εμενα το wag200g 4mbit ellhniko τερψιθεα dslam ειναι μια χαρα τι disconet kai μ@λα...ς ..εγω δεν ξερω τι σημαινει disconet μονο απο τον συναγερμο κλεινει 24 ωρες ουτε μια αποσυνδεση και εχω 30 db attentuan και 22db SN Margin(download) ολα αυτα ειναι σχετικα.το που πρεπε9ι να κλειδωνει κανονικαι και που πρακτικα ειναι αλλη ιστορια.οτι παιζεις εσυ σταθερα δεν σημαινει οτι παιζουν ολοι σταθερα.δεν ειναι ολα τα καλωδια ιδια.αλλοι εχουθν margin κολλημενο στο 6 και αλλοι τους βαζεις 15 και πεφτουν μεχρι το 4.και εγω εχω κλεισει 20 μερες οnline Με speedtouch 780 αλλα δεν σημαινει οτι ειναι ολοι ετσι.
100 010 00 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 και εγω σου ειπα.βρες μου ρουτερ που να κλειδωνει σε γραμμες με 55 attenuation και πανω. Σου βρηκα 3 για ολα τα βαλαντια που και το ρευμα (τροπον τεινα) να κοπει......... ip δε θα χασουν ποτε και θα συχρονιζουν ψηλοτερα απο τις καφετιερες και θα εχει σαφως καλυτερο internet 3com zyxel Linksys Αμα θες σου βρισκω αλλα 10......... και σαφως φιλε fullon ολοι παιζουν σταθερα τωρα πια........ εγω τα ανωτερω τα τοποθετω σε γραμμες vodafone που ειναι 3χειροτερες απο τις γραμμες της forthnet και δεν ειχα κανενα θεμα μεχρι στιγμης edited: bytheway......... και εγω με wag200 ειμαι τωρα και σε ενα υποτυπωδες γραφειο στο σπιτι σα δευτερο εχω ενα am200(Linksys) με firmware απο 300 και η ip δε πεφτει ποτε. Και αυτο συμπτωση ειναι ρε πουλ? Κωλογραμμη forthnet εννοειται ετσι? Με το απογευμα διπλασιο latency και τα γνωστα. Ειχα και το 3com και το zyxel που αναφερω........... μηνες on κ.λ.π. Απλα η τεχνολογια εχει προχωρησει ρε πουλ και πρεπει να προτεινουμε καλυτερα προιοντα στα παιδια που ρωτουν. Θα μου ηταν ευκολο και εμενα να του πω βαλε ενα slowtouch ή ενα siemens και να παει να γαμηθει αλλα πιστευω πως δεν ειναι ετσι. Ολα αυτα με τη συμπαθεια που εχω στο προσωπο σου και το ξερεις
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 α.τι σημασια εχουν τα disconects με το θεμα του latency?το latency δεν θα σε κανει να χασεις sync.ο χαλκος ειτε σε forthnet ειτε σε vodafone ειναι ο ιδιος και της vodafone θα εχει 9 margin οχι 6 oποτε ναι ακομα και ενα crypto Θα παιξει καλυτερα με 9 db.σου ειπα και εγω με linksys wag200 δεν εχανα ποτε ip αλλα εχω φιλους που μετα απο καμποσα ρουτερακια επειδη μενουν απλα στο πουθενα αναγκαστικα να βαλω πανω speedtouch αφου to linksys δεν καταφερνε να μου κανει sync.αλλα μιλαμε για γραμμες με 55 και attenuation που κλειδωνουν οριακα ενα megabit.kai ποσοι εδωμεσα εχουν γραψει οτι εχουυν αποσυνδεσεις πχ με το wag200 με οτι firmware και να βαλουν.???ολες οι ετερειες εξαιρεση forthnet σε κλειδωνουθν πιο χαμηλα με σκοπο να εχεις snr 8 me 9 και να εισαι πιο stable.απλα καλο θα ηταν πριν παρει καποιος κατι να δει με αυτο που εχει πως παει η γραμμη του.αν εχει κολλημενο 6 snr οπως εχω εγω ας βαλει οτι θελει .οταν ομως βλεπεις γραμμες με 15 snrt και χαφνικα το 15 να πεφτει στα 5 εκει......τωρα θα γραφα και κατι αλλο αλλα δεν μπορω να το γραψω public. απλα το παν ειναι τι γραμη εχει καποιος.επειδη οπως και εσυ ετσι και εγω τα βλεπω λιγο καθημερινα και εχω βαρεθει να βλεπω κατι γραμμες να κοπανανε 40 attenuation και upkai να γκρινιαζουν οτι εχουθν disconnects και μετα αμα τους βαλεις παραπαμνω margin γκρινιαζουν οτι παιζουν πιο αργα...τα εχεις ζησει και εσυ αυτα.ο αλλος εχτισε σπιτι κατω απο την παρνηθα που περνει ιντερνετ απο μενιδι και οπως σου ειπα με Linksys οταν κλειδωνε ηταν στα κατω του megabit ενω με slowtouch οπως λες επαιξε κανονικα.ο οτε δεν ηταν και τοσο μαμακας που πηγαινε στα ραντεβου παντε με speedtuch και αμα συγχρονιζε αυτο σηκωνοταν και εφυγε.και βεβεα τα Linksys ta 3com τα cisco ειναι ολα κορυφη και κανουν τα παντα αλλα η κατασταση μου θυμιζει ελλαδα.τι να την κανω την ferrari αμα δεν μπορω να τρεξω στους δρομους.τι να το κανω το cisco αμα μενω στην μεση του πουθενα και εχω disconects καθε δυο λεπτα.να ειμασταν εξωτερικο θα ελεγα παρτε οτι θελετε σαν ρουτερ οπως λες και εσυ.αλλα εδω ειναι απλα τραγικη η κατασταση με τα καλωδια.πχ δες περιστερι που ολο ειναι με σιδερεναι box πιτα στην σκουρια.
100 010 00 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 τεσπα......... μεινε στη 10ετια του 80 αφου δε καταλαβαινεις......... μου ειπες να σου βρω 3 που παιζουν σε δυσκολες γραμμες και σου βρηκα παντως...... δοκιμασε τα και θα με θυμηθεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.