Αδμιν Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Πολύ καλό,όλα λειτουργούν άψογα και είχε μείνει το 3d,σιγά που καταναλώνει άπειρους πόρους ο φίφης,τον έχω dual boot με win7 και πάει μια χαρά Από πότε έγινε OS ο Firefox για να μπαίνει και σε dualboot;
elven Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Απο τότε που μου τρώει 1 gb RAM και όσο του κατέβει CPU, sarcasm ήτο
Αδμιν Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μη με παρεξηγάς τότε, τελευταία την έχω χάση την αίσθηση του χιούμορ. Μετατραυματικό (θα παίξω tetris μπας και βοηθήσει).
NewProject Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 λιγο ασχετο .... ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ O Firefox εχει 75 threads ?!?! ..ελεος ... ειπαμε , εχουμε πυρηνες αλλα οχι 100 . Εδω που τα λεμε και το Word2007 εχει 10-12 .. αν ειναι δυνατον ! σε λιγο και το Notepad θα εχει ( για 'smooth scrolling' , οχι τπτ αλλο .. ) :@
alexzzz Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 ..ελεος ... ειπαμε , εχουμε πυρηνες αλλα οχι 100 . Εδω που τα λεμε και το Word2007 εχει 10-12 .. αν ειναι δυνατον ! σε λιγο και το Notepad θα εχει ( για 'smooth scrolling' , οχι τπτ αλλο .. ) :@ όπως και στην ζωή έτσι και στους υπολογιστές υπάρχουν "σχολές"... "φιλοσοφίες"... Εσύ (και πολλοί ακόμα) είναι πιο "ελιτιστικοί"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα