Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ ωραια κινηση...:mad:

Ο Firefox 4 θα εχει ελαχιστες απαιτησεις :

Core 2 duo

2gb ram

SLI ή Crossfire...:-(

Τι αλλο θα κανουν για τα ματια του κοσμου? Στην κυριολεξια ομως για τα ΜΑΤΙΑ του κοσμου? Αντι να ελαφρυνουν λιγο τον firefox που τρωει την απιστευτη μνημη αν μενει ανοιχτος ωρες, κοιταζουν να τον βαρυνουν κι αλλο?:X

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδια τι leak λετε?

Εδω στο κατεβαστηρι παιζει αναμμενος ΜΗΝΕΣ και πιανει παντα τα 100-200ΜΒ του. Οχι παραπανω ομως σε καμια περιπτωση...

Δεν ειναι γρηγορος οντως, αλλα μη τα παραλεμε...

Εγω περιμενω ευπροσδεκτα τα 3d ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδια τι leak λετε?

Εδω στο κατεβαστηρι παιζει αναμμενος ΜΗΝΕΣ και πιανει παντα τα 100-200ΜΒ του. Οχι παραπανω ομως σε καμια περιπτωση...

Δεν ειναι γρηγορος οντως, αλλα μη τα παραλεμε...

Εγω περιμενω ευπροσδεκτα τα 3d ;)

κάτσε να σου δείξω screenshot από msn όταν έχουν περάσει κάμποσες ώρες χρήσης...

• Moderators
Δημοσ.

Κατσε να σου δειξω κι εγω με 2 days uptime και 2 days firefox on (αναγκαστικα, δεν ειναι αναγκη να περιγραψω εδω το γιατι), με 139ΜΒ καταναλωση... και 13 addons εκ των οποιων τα 12 ειναι activated.

Δημοσ.
Κατσε να σου δειξω κι εγω με 2 days uptime και 2 days firefox on (αναγκαστικα, δεν ειναι αναγκη να περιγραψω εδω το γιατι), με 139ΜΒ καταναλωση... και 13 addons εκ των οποιων τα 12 ειναι activated.

Προφανως Γιωργο δεν εχουμε ολοι το ιδιο ακριβως συστημα...;)

Αλλα στο λαπτοπ παρατηρω τρελο leak, στον desktopo που τον αφηνω ανοιχτο μερες, τον εχω πετυχει να χρησιμοποιει μεχρι και 400ΜΒ...Δεν ειναι ανησυχητικο, αλλα ειναι αρκετο.

• Super Moderators
Δημοσ.

και το αν έχουν πρόβλημα ή όχι τα addons που χρησιμοποιεί ο καθένας μας...

• Moderators
Δημοσ.

Εμ αυτο λεμε, οτι τα addons κανουν τη ζημια λογω κακου προγραμματισμου. Για αυτα δεν ευθυνεται η Mozilla, ουτε και (φανταζομαι) μπορει να ελεγξει σε βαθος χρονου ολα τα χιλιαδες που υπαρχουν..

Οσο για το λειτουργικο, Vista 32 ειχαμε κι εγω και ο Χαρης μεχρι τωρα ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

nope με XP SP3 32bit είμαι...δεν είχα ποτέ Vista...

το Σαββατοκύριακο θα περάσω σε 64bit Vista Ultimate

Δημοσ.
Εμ αυτο λεμε, οτι τα addons κανουν τη ζημια λογω κακου προγραμματισμου. Για αυτα δεν ευθυνεται η Mozilla, ουτε και (φανταζομαι) μπορει να ελεγξει σε βαθος χρονου ολα τα χιλιαδες που υπαρχουν..

Οσο για το λειτουργικο, Vista 32 ειχαμε κι εγω και ο Χαρης μεχρι τωρα ;)

Βαλε κι αλλον εναν Χαρη σε αυτους που εχουν Vista 32bit με φορτωμενο ffx 3 ;)

Στα ΧΡ παντως στο λαπτοπ, εχω τα ιδια addons με τον desktop, με τα τελευταια updates τους και εκει εχει τρελα leaks...Θα δοκιμασω το απογευμα απεγκατασταση ολων των addons να δω τι παιζει....

• Moderators
Δημοσ.

Στο netbook με XP SP3 και firefox (και λιγοτερα addons, μονο τα βασικα), και παλι δεν εχει προβλημα μετα απο πολυωρη χρηση. Δε νομιζω να φταιει το OS.

Τι να πω, βαλτε safari :P

(χαρη1: φ@κ μαν! με XP σε τετοια τερατομηχανηματα? :fear::fear: )

(χαρη2: για δοκιμασε το...)

Δημοσ.

νομίζω ότι τα 3Δ έρχονται με την HTTP5 και δεν τα βάζει ο μοζιλα

αντίστοιχη προσπάθεια κάνει ο οπερα από ότι γνωρίζω

διορθώστε με αν κάνω λάθος

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια, εγω προσωπικα δεν εχω κανενα παραπονο με τον Firefox 3. Με Windows XP το PC ανοιχτο μια βδομαδα σε καποιες περιπτωσεις με 10+ tabs. Βεβαια με 3 GB RAM DDR2. Αλλα τη σημερον ημερα δεν πιστευω οτι η ελλειψη μνημης αποτελει δικαιολογια οταν ενα stick μνημης 1GB κοστιζει 10 ευρω!!! Δειτε: http://tr.im/wwCR

Δημοσ.

Με 5 tabs, 400ΜΒ physical memory και άλλα τόσα εικονική.

800ΜΒ σύνολο. Νομίζω παλιά έπιανε λιγότερο.

Βλέπω πάντως πόλεμο στα 3D στους browsers.

Η microsoft ήδη έχει ανακοινώσει, έστω και μερική, υποστήριξη 3D accelleration στο silverlight.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...