Προς το περιεχόμενο

The official Hp Mini 730ev Topic

thief7710

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Σειρα το απογευμα απεκτησα το netbook του τιτλου.

Μεχρι στιγμης (υστερα απο λιγες ωρες μαζι του :P ) ειμαι απολυτα ευχαριστημενος...

Φοβομουν πολυ τις 4200 στροφες του σκληρου αλλα τελικα δεν διαπιστωνω καμια τρελη καθυστερηση...

Αν μου το επιτρεψουν οι υποχρεωσεις μου θα κανω και καποιο review συντομα.

Οσοι αλλοι ειναι κατοχοι του netbook αυτου ας γραψουν εδω εμπειριες σχολια κτλ.

Δημοσ.

Μου αρέσει εξωτερικά πιο πολύ από όλα τα υπόλοιπα netbook. Απλά το 2133 που είχα (πάλι hp) δεν με ενθουσίασε και είμαι λίγο επιφυλακτικός.

Δημοσ.

Και εγω να σου πω την αληθεια για ενα lg πηγαινα αλλα μολις ειδα το hp mini αποφασισα να θυσιασω 80giga σκληρο και μερικες στροφες το λεπτο για αυτο το σασι :P

Δημοσ.

Με 'γειά φίλε μου.

Προσωπικά δεν με γεμίζουν τα specs του.

80 gb HDD και η 3 cells μπαταρία, νομίζω ότι του χαλάνε όλη τη μόστρα ενώ και η τιμή του σε σχέση με τον ανταγωνισμό, παραείναι αλμυρή. Θα προτιμούσα το Samsung NC10 σε αυτά τα λεφτά.

Όπως και να έχει, γούστα είναι αυτά κι εύχομαι να το χαρείς. Καλορίζικο και καλοτάξιδο. ;)

Δημοσ.

Σε ευχαριστω αδερφε :)

Εμενα αυτο που χαλαει (η μαλλον θα δουμε αν θα με χαλασει) ειναι οι στροφες του δισκου που ειναι 4200.

Για την μπαταρια δεν εχω πολυ μεγαλο κολλημα (στο βασικο μου λαπτοπ ειμαι χωρις μπαταρια ενα χρονο σχεδον τωρα...)

Παντως σημερα μετα την πρωτη φορτιση με wifi αναμμενο και ιντερνετ ολη την ωρα,εγκαταστασεις απο εξωτερικο dvd drive,usb stick και εξωτερικο δισκο,με την φωτεινοτητα στο full και συγχρονισμο του iphone (σημειο στο οποιο παρατηρησα οπως ηταν φυσικο την γρηγοροτερη καταναλωση μπαταριας οπως ηταν φυσικο αφου φορτιζε το κινητο απο το netbook εκεινη τη στιγμη) κρατησε κατι παραπανω απο δυο ωρες.

Θα δω σε 5 6 μερες που θα εχει κλεισει μερικους κυκλους η μπαταρια ποσο οντως κραταει.

edit

Πραγματικα πριν τα σπασω ολα...μπορει κανεις να βρει στο site της HP το λαπτοπακι μου?

Εχω ποση ωρα αλλα το 730ev πουθενα...

ΑΚΥΡΟ στο ελληνικο το site επρεπε να ψαξω....

Δημοσ.

Παρότι και εγώ έχω γοητευτεί από το εν λόγω νετμπουκ, ακόμα και αν παραμερίσω τις 4200 στροφές και τα αρκετά λιγότερα γίγα, δεν μπορώ με τίποτα να παραμερίσω αυτό 1 GB RAM μη αναβαθμίσιμο...Ε και σε κανά χρόνο έτσι και έρθουν τα win 7 και στην πράξη αποδειχτεί ότι ψιλοζορίζονται με το 1 γίγα(γιατί από ό,τι έχω καταλαβει δεν θα είναι πιο ελαφριά ή εξίσου ελαφριά με τα ΧΡ) πάνε τα λεφτάαα!!! Και θα μείνουμε με τα ΧΡ θέλουμε ή όχι!!!

Δημοσ.

Κοιτα στο αλλο μου λαπτοπ που το εχω με ενα γιγα επισης τα 7 πηγαιναν τουλαχιστον σφαιρα...σιγουρα η πρωτη beta με την τελικη εκδοση θα εχει διαφορες αλλα παλι πιστευω οτι μπορουμε να ελπιζουμε σε καλες επιδοσης....

Αλλα στην τελικη την κοβω την δουλεια με τα νετμπουκ...σαν κινητα θα τα αλλαζουμε :P

Δημοσ.

Nτάξει, τι να σου πω, δεν είναι και λίγα 400 ευρώ γενικά, ώστε να τα αλλάζουμε κάθε χρόνο, από τη στιγμή που δεν έχουν και "κανονικό" επεξεργαστή να κάνεις και καμιά ψιλοσοβαρή δουλειά...και μετά τα καινούρια νέα για αναβάθμιση από 7 σε ΧΡ εεεε φυλάω τα ρούχα μου...

Ακόμα και τώρα το ΜΣΙ πιστεύω ότι είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή με τα 2 γίγα ραμ!

Δημοσ.

Το πήρα σήμερα, λόγω μεγέθους, οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, δεν βλέπω καμιά απολύτως καθυστέρηση στον σκληρό δίσκο και γενικά έχει μια αξιοπρεπέστατη συμπεριφορά.

Η οθόνη πολύ καλή και φωτεινή, το πληκτρολόγιο άριστο, απλά καλό θα του έκανε μια usb πόρτα ακόμα.

Η φοριτότητα άριστη και δώρο θήκη μεταφοράς.

Τα 80gb είναι αρκετά αλλά φυσικά δεν θα έλεγα όχι για διπλάσια χωρητικότητα, βλέπε ανταγωνισμός.

Τα θετικά!

Πολύ καλή και φωτεινή οθόνη

Άριστο πληκτρολόγιο σε μέγεθος αλλά και σε ποιότητα

Πολύ καλή στιβαρή και ποιοτική κατασκευή

Το μικρότερο στις 10''

Τα αρνητικά!

Σκληρός δίσκος 80Gb 4500 στροφές

Μνήμη μη επεκτάσιμη, μέγιστη 1Gb

Μόνο 2 πόρτες USB

Μπαταρία 3 cells

Αυτά (εμπρός τα κάλλη τι είναι ο πόνος).

Δημοσ.

ισως στην αρχη φανταζει μειονετημα η ελλειψη δυνατοτητας για μνημη πανω απο 2 γιγα,αλλα ο ατομ ειναι τοσο αργος πραγματικα, που και 2 γγια να βαλεις δεν θα δεις καμια διαφορα στις επιδοσεις.

ισως αν τρεχεις πολλες απαιτητικες εφαρμογες παραλληλα, αλλα τοτε δεν θα επαιρνες νετμπουκ αλλα κατι πιο δυνατο

1 γιγα ειναι μια χαρα,οποτε μην το σκεφτεστε

Δημοσ.

Δεν ξερω τελικα αν ισχυει το 1 γιγα μαχ που λεει η hp.Ειδα βιντεο στο youtube για το πως γινεται αλλαγη της ραμ στο συγκεκριμενο λαπτοπ και ο τυπος εβαζε 2 γιγα dim μεσα.Και γενικα απο οτι εχω δει σε διαφορα μερη στο ιντερνετ αυτο εχω καταλαβει.Οτι παιρνει και δυο απλα δεν υπαρχει επιλογη να το αγορασεις με 2...

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω linux στο συγκεκριμένο netbook? Επειδή σε λίγο καιρό θα το χρειάζομαι μόνο για surfing και word προτιμώ να βάλω Linux και να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο από τη microsoft και να μην κολλάει τόσο πολύ όταν θέλω να ανοίξω 3 προγράμματα.. :P

Έχουμε κανέναν οδηγό εγκατάστασης Linux σε netbooks από USB?

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Δεν ξερω τελικα αν ισχυει το 1 γιγα μαχ που λεει η hp.Ειδα βιντεο στο youtube για το πως γινεται αλλαγη της ραμ στο συγκεκριμενο λαπτοπ και ο τυπος εβαζε 2 γιγα dim μεσα.Και γενικα απο οτι εχω δει σε διαφορα μερη στο ιντερνετ αυτο εχω καταλαβει.Οτι παιρνει και δυο απλα δεν υπαρχει επιλογη να το αγορασεις με 2...

Τελικά μια χαρά παίρνει 2GB ram και πολύ γρήγορα, ούτε βίδα δεν γυρνάς.

Μάλιστα έβαλα και μία που είναι 800MHz αντί για 667MHz γιατί μου περίσσευε και την δουλεύει μια χαρά.

Δεν καταλαβαίνω γιατί η HP έλεγε ότι δεν παίρνει πάνω από 1GB.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...