Προς το περιεχόμενο

λυκοφως! ποιοσ το εχει δει?

ilona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εννοεις την ταινια, φυσικα αξιζει !!!

Δεν ξερω κατα ποσο εισαι ενημερωμενη αλλα το λυκοφως ειναι το πρωτο, απο μια τετραλογια βιβλιων, που μεταφερθηκε στην μεγαλη οθονη και ηδη εχει ανακοινωθει πως θα υπαρξουν αλλες 2 ταινιες.

Εγω θα σου προτεινα να παρεις και τα βιβλια να διαβασεις

Τα 3 πρωτα κυκλοφορουν στα ελληνικα (λυκοφως-νεα σεληνη-εκλειψη) ενω το 4ο (χαραυγη) αναμενεται τον σεπτεμβρη

Εγω το διαβασα στα αγγλικα βεβαια

Οτι απορια εχεις ρωτα με !!

Δημοσ.

τα εχω διαβασει κ γι αυτο ρωταω αν το εχει δει καποιοσ για να μην απογοητευτω!!!! τα βιβλια ειναι υπεροχα!!!

Δημοσ.

δεν θα απογοητευτεις καθολου...

η hardwicke εκανε καλη δουλεια και εκτος απο αυτο ο robert pattinson ειναι θεος αρα...μια χαρα χεχε

Δημοσ.

Μην το δείς, ο πρωταγωνιστής είναι κακάσχημος, χλέμπουρας και βλάχος.

Τα φτιάχνει με το μπάζο-γκομενάκι (κλασική αμερικ-ελεεινίδα) και αντί να κοιτάξει πώς θα την μπιφτεκώσει σκάνε μαζί στο σχολείο με την αμαξάρα και την επιδεικνύει σε όλους, σκαρφαλώνουν σε δέντρα και την πάει σπίτι του για να τη γνωρίσει στη μαμά του. Μπλιάχ. Είναι τόσο ανίκανος που στο τέλος του την κλέβει άλλος, πιο ωραίος και μπόντι (την παίρνει πίσω μετά βέβαια, αλλά τον βοηθάνε τα αδέρφια του-συμμορία). Στο τέλος αυτή αρνείται να του κάτσει, προφανώς στραβωμένη που έχασε τον προηγούμενο παιδαρά και ξαναγύρισε στο φλώρο, έτσι κι αυτός για σπάσιμο αρνείται να τη δαγκώσει. Γυμνασιακά σκηνικά δλδ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...