Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με βιντεακια divx

yanniliki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα... εδω και μερικες μερες μερικα μου βιντεακια τυπου divx παιζουν αναποδα.. δηλαδη το κατω-πανω.. οσο και να εψαξα δεν βρηκα τιποτα... μηπως ξερει κανεις τι παιζει? σας ευχαριστω:-)

Δημοσ.

τον media player classic τις περισσοτερες φορες, αλλα με οτι προγραμμα και να τα ανοιξω αναποδα ανοιγουν παλι

Δημοσ.

Πρόβλημα codec θα είναι ναι. Μήπως πειράχτηκε καμιά ρύθμιση στο vobsub το πράσινο βελάκι που εμφανίζεται στο tray. Άνοιξε μια ταινία με υπότιτλους, όχι ενσωματωμένους, κάνε διπλό κλικ πάνω του και δες αν υπάρχει καμιά επιλογή flip, mirror κλπ. Εναλλακτικά δοκίμασε με τον kmplayer που δε θέλει έξτρα codecs.

Δημοσ.

θα τα δοκιμασω αυτα που λετε... παντως δεν εχω πειραξει τιποτα απο ρυθμισεις και ενα βιντεακι ενω το επαιζε κανονικα πχ το πρωι, το απογευμα το επαιζε αναποδα... τι να πω..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:58 ----------

Έχεις πράξει κάποια ρύθμιση τα DVD στα παίζει κανονικά?

μου παιζει καποια συγκεκριμενα βιντεακια δεν ειναι ταινιες ολα.. ειναι και anime και βιντεακια των 5 λεπτων πχ τα αλλα μεχρι τωρα τα παιζει κανονικα

Δημοσ.

Φίλε αν βλέπεις anime ειδικά βάλε το cccp το οποίο προτεινουν και όλα τα fansub groups για να έχει το κεφάλι σου ήσυχο. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με τα mp4 video όταν είχα klite Και δεν είχα βρει λύση ότι και να έκανα .... μέχρι το cccp.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...