alfas Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Με C++ πως μπορώ να βάλω χρώμα σε ένα σχήμα? Όχι το περίγραμμα αλλά το εσωτερικό του!!!? Ποιά είναι η εντολή?
gtroza Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ο σχεδιαστικός κάνναβος που χρησιμοποιείται για να δημιουργηθεί το σχήμα (πχ περίγραμμα) δίνει και δυνατότητα για γέμισμα με χρώμα οπότε πρέπει να γράψεις περισσότερα για την περίπτωση ώστε να πάρεις και απάντηση .
alfas Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Το μόνο που γνωρίζω είναι πως αν γράψω setcolor(2); για παράδειγμα θα μου εμφανίζει τις γραμμές πχ απο κάτω πράσινες αν έχω σχεδιάσει ένα τετράγωνο πως 8α γεμίσω με χρώμα?
Directx Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποια εξωτερική βιβλιοθήκη γραφικών διότι η C/C++ δεν προσφέρει κάτι έτοιμο σε αυτόν τον τομέα. Η setcolor που αναφέρεις προφανώς είναι μια τέτοιου είδους ρουτίνα κάποιας βιβλιοθήκης γραφικών που σου παρέχει ο compiler σου για αυτή την δουλειά ( ευκαιρίας δοθείσης σε τι περιβάλλον δουλεύεις και με ποίον compiler; ) Για παράδειγμα, σε DOS & Windows CodeGear compilers η ανάλογη εντολή είναι textcolor, όπως καταλαβαίνεις λοιπόν τα πράγματα (οι εντολές) είναι non-standard οπότε όλα εξαρτώνται από τον compiler και τις διαθέσιμες βιβλιοθήκες (του) που χρησιμοποιείς.
greatst Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Με C++ πως μπορώ να βάλω χρώμα σε ένα σχήμα? Όχι το περίγραμμα αλλά το εσωτερικό του!!!?Ποιά είναι η εντολή? Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποια εξωτερική βιβλιοθήκη γραφικών διότι η C/C++ δεν προσφέρει κάτι έτοιμο σε αυτόν τον τομέα.... @alfas: θα συμφωνήσω στο παραπάνω με τον Directx
gtroza Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 αν μπορείς να σχεδιάζεις τετράγωνο και να εκτελείς κάποια setcolor, τότε σίγουρα υπάρχει και κάποια εντολή fill .
georgemarios Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Το μόνο που γνωρίζω είναι πως αν γράψωsetcolor(2); για παράδειγμα θα μου εμφανίζει τις γραμμές πχ απο κάτω πράσινες αν έχω σχεδιάσει ένα τετράγωνο πως 8α γεμίσω με χρώμα? με ποια εντολη σχεδιαζεις ενα τετραγωνο; (για να συμπερανουμε) PS my guess, αν χρησιμοποιεις την rectangle(), τοτε ισως η απαντηση σου ειναι η floodfill
Evgenios1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Βασικα, κανε ενα define να δεις που ειναι η συναρτηση setcolor και δες αν υπαρχει κατι του τυπου fillcolor setfillcolor ή κατι το παρομοιο. ΥΓ: λογικα θα εχει και comments στο header
giann9876 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Πανε στα properties του τετραγωνου που σχεδιασες και επειτα πανε στην ιδιοτητα brush(κανε κλικ στο +). Εκει μπορεις να γεμισεις το σχημα σου με χρωμα αλλαζοντας τις ρυθμισεις color και style.
Pantelwolf Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Πανε στα properties του τετραγωνου που σχεδιασες και επειτα πανε στην ιδιοτητα brush(κανε κλικ στο +). Εκει μπορεις να γεμισεις το σχημα σου με χρωμα αλλαζοντας τις ρυθμισεις color και style. δεν ειπε οτι δουλευει σε visual
Evgenios1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 δεν ειπε οτι δουλευει σε visual λολ ρε μαν .. τπτ δεν ειπε.. το παλικαρι λεει: Εχω μια αρλουμπα και θελω να τη γεμισω με χρωμα 4 .... Αν δε κανει define του setcolor, να δει ρε παιδι μου που στο καλο ειναι αυτο το setcolor! Ειναι σα να λεω " ρε παιδια εχω ενα api το οποιο κατεβαζει torrents, το μονο που ξερω ειναι οτι εχει μια μεθοδο download αλλα δε ξερω που τα κατεβαζει" ελα πες μου που το κατεβαζει... λολ Δεν υπαρχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.