norita Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Καλησπέρα. Ψάχνω τα θέματα φυσικής και χημείας του 1999 με το σύστημα των δεσμών. Έχω ποστάρει και σε όσα εκπαιδευτικά site γνωρίζω αλλά δεν πήρα απάντηση κι επειδή εδώ υπάρχει κόσμος είπα να δοκιμάσω. Σημείωση, την ίδια χρονιά είχε ξεκινήσει και το νέο σύστημα. Εγώ ψάχνω τα θέματα των δεσμών. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
DrLo Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Καλησπέρα. Ψάχνω τα θέματα φυσικής και χημείας του 1999 με το σύστημα των δεσμών. Έχω ποστάρει και σε όσα εκπαιδευτικά site γνωρίζω αλλά δεν πήρα απάντηση κι επειδή εδώ υπάρχει κόσμος είπα να δοκιμάσω.Σημείωση, την ίδια χρονιά είχε ξεκινήσει και το νέο σύστημα. Εγώ ψάχνω τα θέματα των δεσμών. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Ίσως αν έβρισκες εφημερίδες της επόμενης μέρας. Το έχεις googlάρει αρκετά ? Το webarchive.org ?
accipio Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Βρήκα τα θέματα Φυσικής (χειρόγραφα, δυστυχώς). Ελπίζω να τα θέλεις ακόμα.
accipio Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Βρήκα και το 4ο θέμα Χημείας. Ορίστε: ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 4ο ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 1ης ΚΑΙ 2ης ΔΕΣΜΗΣ (ΙΟΥΛΙΟΣ 1999) (Αντιδράσεις υποκατάστασης – Αντιδράσεις οξέων – Ονοματολογία οργανικών ενώσεων – Συντακτικός τύπος – Συντακτική ισομέρεια) Ακόρεστο πολυκαρβοξυλικό οξύ Α με ένα διπλό δεσμό έχει σχετική μοριακή μάζα 116. 0,464 g του Α διαλύονται σε νερό και το διάλυμα που προκύπτει εξουδετερώνεται πλήρως από 40ml διαλύματος NaOH 0,2 M. Ορισμένη μάζα του οξέος Α αυξάνεται κατά 0,95 g όταν μετατρέπεται σε άλας ασβεστίου και κατά 2 g όταν η ίδια μάζα εστεροποιηθεί πλήρως με κορεσμένη μονοσθενή αλκοόλη. i) Πόσα καρβοξύλια περιέχει το μόριο του οξέος Α; Ποιος είναι ο μοριακός του τύπος και ποια είναι τα ισομερή του; ii) Να προσδιοριστεί ο μοριακός τύπος της αλκοόλης. Δίνονται: • Οι σχετικές ατομικές μάζες των στοιχείων: C : 12, H : 1, O : 16, Ca : 40.
firewalker Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Το 2.α και το 4 θυμάμαι να τα λύσω. Τα υπόλοιπα...
DrLo Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Το 2.α και το 4 θυμάμαι να τα λύσω. Τα υπόλοιπα... Και να σκεφτείς ότι κάποτε (πριν 15 χρόνια βέβαια) είχα γράψει βαθμάρες σε αυτά. Τώρα με έβλεπα για λευκή κόλλα.
Alxnks Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 τι μου θυμησατε...99...η δευτερη χρονια που εδωσα πανελληνιες.. δευτεροδεσμιτης...πανω σε αυτα ειχα γραψει.
norita Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Και να σκεφτείς ότι κάποτε (πριν 15 χρόνια βέβαια) είχα γράψει βαθμάρες σε αυτά. Τώρα με έβλεπα για λευκή κόλλα. Εγώ τί να πω; Κι εγώ σ' αυτά τα θέματα έδινα, πέρασα χημικό και τώρα διδάσκω. Τα κοιτάω και δεν μπορώ να πιστέψω πως τα είχα λύσει αυτά τα θέματα. Αν τα δώσεις σε παιδιά που τελειώνουν τώρα θα τρομάξουν. Όχι πως φταίνε τα παιδιά αλλά η ύλη τους δεν συγκρίνεται με των δεσμών.
chagrios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα. Ψάχνω τα θέματα φυσικής και χημείας του 1999 με το σύστημα των δεσμών. Έχω ποστάρει και σε όσα εκπαιδευτικά site γνωρίζω αλλά δεν πήρα απάντηση κι επειδή εδώ υπάρχει κόσμος είπα να δοκιμάσω.Σημείωση, την ίδια χρονιά είχε ξεκινήσει και το νέο σύστημα. Εγώ ψάχνω τα θέματα των δεσμών. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Καλησπέρα. Ψάχνω τα θέματα φυσικής του 2000 ήταν η προτελευταία χρονιά με το σύστημα των δεσμών (υπήρξε επαναληπτική το 2001 για τους δεσμίτες). Έχω ποστάρει παντού αλλά δεν κατάφερα να τα βρω Σημείωση, την ίδια χρονιά είχε ξεκινήσει και το νέο σύστημα. Εγώ ψάχνω τα θέματα των δεσμών. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
accipio Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Θέματα Φυσικής Δεσμών 2000, αλλά σε χειρόγραφη μορφή. Λογικά, δεν γλιτώνετε την πληκτρολόγησή τους, αλλά το θέμα είναι ότι βρέθηκαν.
chagrios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Θέματα Φυσικής Δεσμών 2000, αλλά σε χειρόγραφη μορφή. Λογικά, δεν γλιτώνετε την πληκτρολόγησή τους, αλλά το θέμα είναι ότι βρέθηκαν. :-D ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.