Προς το περιεχόμενο

Κουνουπιέρα/Κρεββατοκουρτίνα.

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε, με βάση τα νέα δεδομένα, καλύτερα να πας σε ένα κατάστημα να δεις τι υπάρχει. Σίγουρα θα υπάρχουν τέτοια και θα είναι και κυριλέ, αφού πρόκειται για τέτοια κατάσταση. Αν δε βρεις τίποτα-τίποτα, τότε το σκέφτεσαι για χειροτεχνίες.

Δημοσ.

χλωμό το βρίσκω... (το να υπάρχουν επεκτάσεις για όλα τα κρεβάτια).

Μια λύση που μάλλον είναι εύκολη στην εκτέλεση, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το αισθητικό αποτέλεσμα, είναι να βάλεις δύο τόξα, σαν καμάρες, διαγώνια. Κάτι σαν τις μπαλένες στα αντίσκηνα ιγκλού. Δεν ξέρω από τι υλικό. Από λεπτή σιδερόβεργα, ως και κανονικές μπαλένες από ιγκλού, έχει κάτι φτηνά 4 ατόμων με 20-30 ευρώ.

Αν δεν βγει καλό, στήνεις το ιγκλού πάνω στο κρεβάτι σου, και ο φιλοξενούμενος μπορεί να πιει τα μπυρόνια του χωρίς ανησυχία για τα after κατουρήματα :lol:

Δημοσ.

Αφού το χρήμα δεν είναι πρόβλημα: εδώ είσαι. Αν σε πιάσουν τσιφουτιές, γύρω στις 25 φορές φθηνότερο. Κοίτα και σε αυτά τα μαγαζιά με δανέζικα έπιπλα με σήμα τη χήνα και είναι μπλε, που αυτήν τη στιγμή μου διαφεύγει το όνομα.

Δημοσ.

Είναι η τέλεια ευκαιρία να ποστάρω ένα από τα top που είδαν τα μάτια μου στο στρατό.

Είναι το κρεβάτι ενός ΕΠΟΠ κυρίες και κύριοι. Το αποθανάτισα με το παλιό σιχαμένο κινητό μου. Εαν μου φερθείτε καλά θα ποστάρω κι άλλα...

Α, και μη ζητάτε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

immfz6.jpg

Δημοσ.

Ωραία φάση το πρώτο, αλλά είναι όλο το κρεββάτι (χωρίς το στρώμα) αυτό. Μετά θα πρέπει να πουλήσω το υπάρχον. =ρ Γβρμ, κάτι θα βρω. Ευχαριστώ παλικάρια και δεσποινίδες και καληνύχτα. =)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...