giorgos147 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Καλησπέρα σας. Προχθές έκανα φορμάτ,πέρασα drivers για κ.γραφικών...Όλα καλά.Μετά απο λίγη ώρα παρατήρησα οτι δεν έχω το σωστό refresh.Τι να κάνω λέω...Ας το αφήσω να το κοιτάξω αύριο.Ήρθε το αύριο,και ξαναπέρασα τους drivers της κάρτας μου(με καθαρή εγκατάσταση-Απεγκατάσταση πρώτα των παλιών και μετά οι κανούργιοι). Και πάλι όμως,έχω το κόλλημα που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.Έλεγξα στο ccc για το refresh rate και είναι στο 60.Τι λέτε να φταίει; Ευχαριστώ πολύ. Καλό σας βράδυ. Edit:Μπας και φταίει κάτι άλλο;(εκτός κ.γραφικών-οθόνης....)Αλλά έχω περάσει όλους τους drivers,ρε γαμώτο(μητρικής κ.λπ....) Edit2:Δε λειτουργεί ούτε το aero.Θα ξαναπεράσω drivers και θα σας πω....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 μετά το format πέρασες SP1 μετά latest drivers για motherboard (ΠΡΩΤΑ), μετά VGA και μετά όλα τα άλλα και σου γίνετια αυτό? περίεργο... ρίξε και κάνα windows update...
giorgos147 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ναι.Τα έκανα όπως τα είπες.SP1 είχε ήδη επειδή τα windows τα έχω κατεβασμένα αλλά με νόμιμο κωδικό(απλά ήθελα 64ρια...Και τα κατέβασα...Και έβαλα το serial των 32 )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ίσως να φταίει η έκδοση που κατέβασες...
giorgos147 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Αφου την ξαναχρησιμοποίησα χωρίς προβλήματα για κανα δίμηνο.Απλά είπα να κάνω ένα φορμάτ να καθαρίσω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 άρχισε να δοκιμάζεις άλλες versions Catalyst...
giorgos147 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Θα δοκιμάσω την 9,2 που δε μου έκανε νερά πριν το φορμάτ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:06 ---------- Παράξενα πράγματα....Έκανα system restore σε μια σημερινή μεσημεριανή ώρα επειδή έφαγα έναν ιό...Και το πρόβλημα έφτιαξε
eSATA Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 μηπως ειχες τον ιο και ηταν ο φταιχτης και δε το ειχες καταλαβει;
giorgos147 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 μηπως ειχες τον ιο και ηταν ο φταιχτης και δε το ειχες καταλαβει; Τους drivers τους είχα περάσει ΑΜΕΣΩΣ μετά το φορμάτ.Και αυτό το κόλλημα το παρουσίαζε απο προχθές...Ενώ εγώ έκανα system restore σε σημερινή ώρα του μεσημεριού.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 κάτι δεν είχε περάσει σωστά...
giorgos147 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μάλλον.Ευτυχώς που λύθηκε,γιατί αν δεν έφτιαχνε και με άλλη εγκατάσταση drivers,θα έκανα ξανά format
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.