chaos748 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Θελω να βαλω τα windows xp 64-bit στο pc μ αλλα το καθυστερω γιατι δν ξερω τι διαφορες θα εχουν με τα xp κ αν θα ειναι συμβατα με ολα τα προγραμματα...ξερει κανεις τπτ?????
Lagoudisio Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Εγω τα εβαλα και ειμαι ικανοποιημενος. Ολα τα προγραμματα και τα παιχνιδια που εβαλα δεν ειχαν κανενα προβλημα ασυμβατοτητας. Τωρα αν βαλεις καποιο πολυ παλιο δεν ξερω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 αν έχεις hardware που το "αντέχει" βάλε Vista Ultimate 64bit SP1
androu Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Εγω τα εβαλα και ειμαι ικανοποιημενος. Ολα τα προγραμματα και τα παιχνιδια που εβαλα δεν ειχαν κανενα προβλημα ασυμβατοτητας. Τωρα αν βαλεις καποιο πολυ παλιο δεν ξερω. το msn σου δουλεύει?
chaos748 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ΔΛΔ καλυτερα vista ultimate x64 sp1 παρα τα xp64bit? cpu:quad q6600 sta 2,4 ram:4gb 800mhz μητρικη:asus p5n e-sli καρτα γρ.:8800 gts 320mb xfx καρτα ηχου : creative titanium Tα αντεχει????? Φιλε LaGOUDISIO τα αγορασες η τα κατεβασες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ε ναι χαλαρά τα αντέχει... κατά την άποψή μου δεν αξίζει να πας σε XP 64bit...
chaos748 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ε ναι χαλαρά τα αντέχει... κατά την άποψή μου δεν αξίζει να πας σε XP 64bit... για ποιο λογο?εγω θελω να παω γτ εχω ακουσει οτι ειναι πιο γρηγορα κ γιατι θελω να τ βαλω αλλα 2gb ram...κατι ειπες πριν κ για vista ultimate 64bit...τι διαφορα απο τα αντιστοιχα xp εχουν?
johnny21a Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Αν θες να βαλεις περισσοτερη μνημη τοτε "πρεπει" να πας σε 64bit λειτουργικο αλλιως απλα το μηχανημα σου δε θα την βλεπει, απο την αλλη ομως εχω παρατηρησει συγκριτικα οτι ολες οι αντιστοιχες εκδοσεις 64bit ειναι ενα κλικ πιο αργες απο τις 32, τιποτα σημαντικο και φανταζομαι οτι αν δεν το ψαχνεις δε θα το προσεξεις καν, ισως ειναι εξαιτιας του μεγαλυτερου footprint των αρχειων που εχουν 64bit addressing, και ισως λογω του emulator που χρησιμοποιειται για τα 32bit προγραμματα. Και παλι να τονισω οτι η διαφορα απλα γινεται (λιγο) αντιλληπτη και δε θελω σε καμια περιπτωση να αρχισω flame war!!! Απλα οι σκεψεις μου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 καλύτερο support σε drivers και εφαρμογές...
tolis_01 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Χαλαρά vista 64άρια όμως. Τι τα σκάτε τόσα λεφτά σε hardware για να βάλετε λειτουργικά 5-6-7-8ετίας;;;; (χάνεις και το dx10 της κάρτας σου με τα xp)
bill_2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 ΔΛΔ καλυτερα vista ultimate x64 sp1 παρα τα xp64bit? cpu:quad q6600 sta 2,4 ram:4gb 800mhz μητρικη:asus p5n e-sli καρτα γρ.:8800 gts 320mb xfx καρτα ηχου : creative titanium Tα αντεχει????? Φιλε LaGOUDISIO τα αγορασες η τα κατεβασες? Πλακα κανεις ??? τα ιδια χαρακτηριστηκα εχω και εγω απο hardware,διαφορες εχουμε στην καρτα γραφικων εμενα ειναι GTX 758mb και καρτα ηχου εχω RME !!!! και εχω και εγω το διλημα να αναμεσα στα xp που εχω τωρα,και στα vista 64bit ! Η αληθεια ειναι οτι προσφατα για να χωρεσει την καρτα μου αλλαξα και ενα κουτι εβαλα της coolermaster το cosmos απο πλαισιο ,το θεμα ειναι οταν το πηγα και μου κανανε την αλλαγη τους ειπα να κανουνε και φορματ και ξανα λειτουργικο ,για ακομα μια φορα μου ειπανε οτι καλυτερα τα xp παρα τα vista δεν υπαρχει καποιος λογος μου ειπανε ,μιας και σε λιγο καιρο βγαινουνε και τα 7 !! το θεμα ειναι οτι εχω 4 γιγα ραμ αλλα δεν την βλεπουνε τα xp ,τα xp μου ειναι αγορασμενα ,και ειμαι και εγω τωρα σε διλημα τι να διαλεξω και τη να ακουω ? και τι δρομο να ακολουθησω και ποιο λειτουργικο να βαλω ???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 ναι δεν αξίζει να αγοράσεις τώρα τα Vista...άρα είτε μένεις με τα XP είτε περιμένεις 7 είτε ξέρεις τι
Lagoudisio Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 ΔΛΔ καλυτερα vista ultimate x64 sp1 παρα τα xp64bit? cpu:quad q6600 sta 2,4 ram:4gb 800mhz μητρικη:asus p5n e-sli καρτα γρ.:8800 gts 320mb xfx καρτα ηχου : creative titanium Tα αντεχει????? Φιλε LaGOUDISIO τα αγορασες η τα κατεβασες? Δεν παιζει να αγορασω ποτε windows... Δεν αξιζουν τα λεφτα τους...freeware επρεπε να ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.