Προς το περιεχόμενο

Μεγάλα url σε μικρά, τωρα και ελληνικα!

shevchenko7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και Αϊτχόβεν βάλε :-D

δεν ξέρω πως ακριβώς το εννοείς...

χαχαχαχαχα καλύτερα psv οντως :-D:-D

Εννοώ όταν πατάς submit να σε πάει σε άλλη σελίδα και όχι όπως τώρα να το βγάζει απο κατω

Δημοσ.

ναι καλύτερα... γιατί τώρα απλά σου εμφανίζει 2 ξερά link... μπορείς να την κάνεις στο ίδιο στυλ με την αρχική και μέσα σε πλαισιάκη να βγάζει το κοντό λινκ.

Δημοσ.
ναι καλύτερα... γιατί τώρα απλά σου εμφανίζει 2 ξερά link... μπορείς να την κάνεις στο ίδιο στυλ με την αρχική και μέσα σε πλαισιάκη να βγάζει το κοντό λινκ.

Για τα χρωματα και τη δομη θα την αλλαξω αλλα αυτο που λες το εκανα για να ειναι πιο γρηγορο και πιο λειτουργικο..

Δημοσ.
Για τα χρωματα και τη δομη θα την αλλαξω αλλα αυτο που λες το εκανα για να ειναι πιο γρηγορο και πιο λειτουργικο..

Βρε το είπαμε αυτό, απλά, κάνε κάτι καλύτερο.Αν και θα μου πεις π.χ. το tinurl κάπως έτσι είναι....Απλά, άλλαξε να λέει και κάτι παραπάνω.

Δημοσ.

πιο γρήγορο δεν ξέρω αν είναι (για να το λες θα είναι) αλλά πιο λειτουργικό δεν είναι... μιλάς με περήφανο πόντιο που και τα 2 λινκ τα κοιτούσε με καχυποψία...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι, βρήκα λίγο χρόνο τώρα που τελείωσε η εξεταστική και δουλεύω στο http://l2s.gr μια εφαρμογή για να μοιράζεστε κάποιο κείμενο με άλλους με ενα short url.

Για παράδειγμα αν θέλετε να δείξετε σε κάποιον ένα κώδικα τον κάνετε paste εκει κ.ο.κ.

Φυσικά είναι σε προ-πρώιμο στάδιο και θα προστεθούν και άλλα χαρακτηριστικά όπως text formatting, briefcase(θα αναζητάτε τα κείμενα σας μέσω του καταχωρημένου mail σας), Multiple-edit κ.α.

Δεν είναι κάτι τρομερό απλά ίσως σας φανεί χρήσιμο.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ http://l2s.gr?text

:-D

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...