Nik0s Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μπορω αν παω σε ενα κατατημα της Cosmote να ζητησω εκτυπωμενα τα εισερχομενα και εξερχομενα προς το κινητο μου για 1 μηνα?
ilona Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 νομιζω πσ δεν γινετ! εσυ καλου κακου ρωτα κ σε ενα καταστμα...
parsifal Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Το θέμα μεταφέρθηκε από την ενότητα Software στην ορθή ενότητα του forum. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
SpyrosR Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Για τα εξερχόμενα γίνεται σίγουρα, αρκεί να ζητήσεις αναλυτικό λογαριασμό. Αναφέρει τα πάντα, κλήσεις, μηνύματα, web traffic, κλπ. Μου 'χει έρθει μέχρι και 10σέλιδο λόγω της ανάλυσης. Για εισερχόμενα δε ξέρω αν γίνεται.
Nik0s Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Για τα εξερχόμενα γίνεται σίγουρα, αρκεί να ζητήσεις αναλυτικό λογαριασμό. Αναφέρει τα πάντα, κλήσεις, μηνύματα, web traffic, κλπ. Μου 'χει έρθει μέχρι και 10σέλιδο λόγω της ανάλυσης. Για εισερχόμενα δε ξέρω αν γίνεται. Πως ομως θα τους διαβεβαιωσω πως το κινητο τηλ ειναι δικο μου απο την στιγμη που δεν ειναι ενεργοποιημενο στο ονομα μου?
AlexNet Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Αν είναι καρτοκινητό, μπορείς να πάρεις στην εξυπηρέτηση πελατών και να ζητήσεις αναλυτική κατάσταση εξερχόμενων κλήσεων. Αν δεν κάνω λάθος κοστίζει 1,5 ευρώ.
Nik0s Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Αν είναι καρτοκινητό, μπορείς να πάρεις στην εξυπηρέτηση πελατών και να ζητήσεις αναλυτική κατάσταση εξερχόμενων κλήσεων. Αν δεν κάνω λάθος κοστίζει 1,5 ευρώ. Πολυ ωραια, και οσον αφορα τα εισερχομενα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.