Lagoudisio Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Καλησπερα. Εχω ενα προβληματακι με τα Thumbnails καποιων ειδων αρχειων στα Windows Vista. Οπως θα δειτε και στις εικονες σε καποια ειδη αρχειων οπως τα pdf και τα avi(βασικα ολους τους τυπους video) δεν δειχνει το preview τους αλλα το εικονιδιο του αρχειου. Εχω βαλει Large View, εχω βγαλει το check απο το Always show icons, never thumbnails. Επισης στις εικονες δειχνει κανονικα preview. Αρα κατι παιζει με τα συγκεκριμενα ειδη αρχειων. Ξερει καποιος τι μπορω να κανω? Οριστε και οι οικονες:
slygeo87 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Folder Options - View ξε-τσέκαρε την επιλογή ''always show icons, never thumbnails''.
Lagoudisio Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Folder Options - View ξε-τσέκαρε την επιλογή ''always show icons, never thumbnails''. Ειπα παραπανω οτι δεν ειναι τσεκαρισμενο. Και να ηταν δεν θα εδειχνε ουτε το preview των εικονων. Καμια αλλη προταση?
PCharon Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Προφανώς έχει πειραχτεί η registry. να 'τα τα καλά της ευπάθειας της registry που λέγαμε και δε μας πιστεύανε μερικοί μερικοί Μήπως κάποια στιγμή έβαλες κάποιο τρίτο πρόγραμμα που τα έκανε associate αυτά τα αρχεία?
micos000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Αν το avi είναι φτιαγμένο με codecs που αναγνωρίζουν τα windows θα σου εμφανίσουν και τα preview. Αν οι codecs είναι άγνωστοι δεν θα σου δείχνει το preview. Δεν νομίζω να είναι θέμα registry. Τι codecs έχεις βάλει;
PCharon Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δεν νομίζω να είναι θέμα registry. Το είπα επειδή μίλησε και για εικόνες... τώρα άμα εννοεί άλλα... πάντως αν κάποια στιγμή δε δουλεύουν πια τα shell extensions (πχ pdf) είναι 100% θέμα registry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.