Προς το περιεχόμενο

Αγορα καινουργιας καρτας.

d3m0n

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ξερεις οτι η 275 ειναι το ενα gpu της 295 :lol:

Γεια σου ρε Νωντα....:-)

καιρο εχουμε να τα πουμε....

τελος παντον εγω κατεληξα στην GTX275 και επειδη το budget των 270€ πρεπει να κρατηθει δεν σκεφτομαι για την O/C εκδοση της 4890.στο κατω κατω μπορω να παρω μια GTX275 και να την κλοκαρω χωρις να δωσω παραπανω λεφτα.;)

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι η αντίστοιχη Quadro κάρτα της ΑΤΙ...για επαγγελματικές εφαρμογές και όχι για gaming

Δημοσ.
είναι η αντίστοιχη Quadro κάρτα της ΑΤΙ...για επαγγελματικές εφαρμογές και όχι για gaming

τι εφαρμογες δηλαδη...:X

Δημοσ.

Στο hardware canucks κλόκαραν τη reference Sapphire 4890 των 240 ευρώ σε 1000/1200 στο χαλαρό... Επιδόσεις GTX285. Την ίδια στιγμή, η GTX275 τους δεν ανέβηκε πάνω από 90/170. Τρελό value η 4890...

Δημοσ.

Να είναι άραγε τυχαίο που βλέπω σήμερα στο Σκρουτζ την MSI 285GTX OC πολυ φθηνότερη? κατω απο 290Ε! Να τη καλό κάνει η ΑΤΙ με τις ανταγωνιστικές τιμές της :)

Μετά, ως καταναλωτής, θα είχα άδικο να επικροτήσω την ΑΤΙ και να προτιμήσω τη κάρτα της? Και πολύ πέρα από τις χαζές ταμπέλες των fun boys, μήπως η NVidia έχει κουράσει το κόσμο με το να "προσαρμόζει" τιμές? Αν -λέω- αγόραζα μια GTX285 πριν 1 μήνα στα 340Ε και τώρα μπορώ να βρω OC στα 280Ε μήπως θα βλαστημούσα? Και ναι ξέρω, θα μου πείτε κάποιοι ότι και η ΑΤΙ έτσι θα έκανε. Επι του παρόντος όμως, μήπως έχει γίνει κοροιδία η κατάσταση?

Δημοσ.

Έχω βαρεθεί να διαβάζω κομπλεξικά ποστ σαν το παραπάνω. Στήριξέ το κάπου ή μην το γράφεις καθόλου.

Και να μην ακούσω fanboy κλπ βλακείες, πρώτη φορά ΑΤΙ κάρτα πήρα το 2008...

Δημοσ.

Kαι γω ειμαι Nvidia fan boy αλλα οφειλω να συμφωνισω με τον προλαλλησαντα...Εχω και ΑΤΙ στο Ρ4 μου και δουλευει απροβληματιστα...Και αν 8α αλλαζα καρτα τωρα 8α περνα ΑΤΙ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...