wgibson Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 να κανω μια ερωτησουλα εχω χασει το καλωδιο usb του κ750 μου προσφατα πηρα ενα bluetooth δεκτη κρυπτο για το λαπτοπ μου με το προγραμμα bluesoleil δοκιμασα να τα συνδεσω μεταξυ τους ( laptop & k750i ) μεσω του bluesoleil αλλα δεν ξερω πως θα κανω συγχρονισμο των επαφων μου (αν γινεται να συγχρονιστουν !) εχω τo myphone explorer για τις επαφες μου σας ευχαριστω για το χρονο σας ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:02 ---------- καμια ιδεα παιδια ? ευχαριστω!
arxaggelos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Εγώ για το w810i μου κάνω τα εξής: -εντοπίζω το κινητό μεσω του BlueSoleil και το επιλέγω για να "ανάψουν" οι υποστηριζόμενες υπηρεσίες -κάνω κλικ πάνω στην υπηρεσία "Serial Port Service" για να την ενεργοποιήσω -ανοίγω το MyPhone Explorer και από το File>Settings>Connection>Search for Device κάνω αναζήτηση του τηλεφώνου. Λογικά εδώ το εντοπίζει. Μόλις γίνει αυτό μπορείς να έχεις έλεγχο και πρόσβαση στο κινητό σου. Δεν ξέρω αν μπορεί να παραλειφθεί κάτι από τα παραπάνω γιατί το ανοίγω σπάνια και τα κάνω με τη σειρά
wgibson Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 αυτο εκανα και εγω, το βρηκα τυχαια στο ιντερνετ σε ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.