georgemarios Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Χαιρετώ Στη Visual Basic 6 που ξέρω καλά υπάρχει μια συνάρτηση που λέγεται GetAttr. Αυτή παίρνει τις ιδιότητες ενός αρχείου... Επίσης υπάρχει και η SetAttr που θέτει ιδιότητες ενός αρχείου και μπορείς να το κάνεις κρυφό, μόνο για ανάγνωση κτλ. Συντάσσεται ως εξής: >[b]GetAttr( PathName As String ) As VbFileAttribute SetAttr( PathName As String, Attributes As VbFileAttribute )[/b] πχ SetAttrApp.Path & "\" & Hello.txt, vbHidden + vbReadOnly Επίσης δεν χρειάζεται να εισάγεις καμιά extra βιβλιοθήκη για να τις χρησιμοποιήσεις. Ελπίζω να βοήθησα έστω λίγο... Φιλε, καλα κανεις και προσπαθεις να βοηθησεις αλλα προφανως δεν διαβασες τα προηγουμενα posts. Ειχα ηδη αναφερθει σε αυτη τη προσεγγιση απο το 2ο ποστ και οπως προεκυψε δεν ηταν αυτο το προβλημα του. Καλη συνεχεια.
digimyth Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Ναι εντάξει. Sorry, αλλά δεν πρόσεξα το σύνδεσμο με το SetAttr που ήταν στο 2ο post...
m1cRo Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ευχαριστω πολυ παιδια Αυτές τις μέρες προσπάθησα να κάνω αυτό που θες να κανεις εσύ .Τελικά τα κατάφερα με NtQueryDirectoryFile και ως class FileInformationClass==FileOleDirectoryInformation .Αυτά σε Vista .Σου δίνω μια dll που κάνει αυτήν την δουλειά για test.txt.Δεν θέλω να δώσω κώδικα γιατί γράφω lib γκία api hooks και δεν είναι έτοιμη και δεν μου αρέσει να δίνω μισό έτοιμα πράγματα. http://rapidshare.com/files/221753623/ApiHooks.dll.html
ntaryl Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ευχαριστω πολυ φιλε Δεν θελω να χρησιμοποιησω κωδικα απο αλλη γλωσσα. πειραματιζομαι με visual basic 6.0 παντως σε ευχαριστω παρα πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.