onty Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Καλησπερα...μολις πηρα το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806316 και θελω να ρωτησω πως βαζουμε τους αισθητηρες ? Ειδικα του cpu το βαζουμε αναμεσα σε cpu- και cpu cooler?
PETERANOS Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Και εγώ πείρα αυτό και έχω την ίδια απορία νομίζω εκεί που λες μπαίνει αλλά ας μας πει κάποιος για σίγουρα!!
nick#18 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 πιστευω πως δεν ειναι απαρετητο να μπουν αναμεσα απο cpu και ψυχτρα...εγω τον εχω βαθια μεσα στην ψυχτρα πανω απο τον επεξεργαστη και διχνει οτι θερμοκρασια λεει και το Βios και ολα τα αλλα προγραμματα...ειναι απλα να εχεις μια γενικη εικονα του τι γινετε μεσα στο κουτι...
dr lag Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Όχι μόνο δεν είναι απαραίτητο, αλλά απαγορεύεται να παρεμβάλλεται στην επιφάνεια επαφής επεξεργαστή - ψύκτρας, γιατί τότε θα υπάρξουν προβλήματα αυξημένης θερμοκρασίας.
onty Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Όχι μόνο δεν είναι απαραίτητο, αλλά απαγορεύεται να παρεμβάλλεται στην επιφάνεια επαφής επεξεργαστή - ψύκτρας, γιατί τότε θα υπάρξουν προβλήματα αυξημένης θερμοκρασίας. Ελα μωρε....ενα συρματακι ειναι μια σταλια..
nick#18 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ναι λεπτο ειναι οκ αλλα και παλι σωστα τα λεει δεν ειναι σωστο...θελει 2 τονους θερμοαγωγιμη απο απνω για να ειναι οκ ποθ δεν γινετε να βαλεις πολυ....δοκιμασε να τον βαλεις βαθια μεσα στην ψυχτρα...
dr lag Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ελα μωρε....ενα συρματακι ειναι μια σταλια.. τότε δε μένει παρά να δοκιμάσεις και να μας πεις τα αποτελέσματα
F33L Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 τότε δε μένει παρά να δοκιμάσεις και να μας πεις τα αποτελέσματα χαχαχα πεστα χρυσοστομε επειδη διαβαζω τοση ωρα και λεω τι λεει ο ανθρωπος.. :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.