ultraxmode Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Παιδιά γεια σε όλους !! Εδώ και κάτι μήνες έχω υλοποιήσει ένα σύστημα HTPC.. Τί να πώ, ό,τι και να πώ είναι όλα τα λεφτά, αφου βλέπω και ακούω τα πάντα στην καλύτερη δυνατή (για το budget που έδωσα) ποιότητα. Θα ήθελα να αγοράσω ένα σύστημα ήχου ωστε να έχω πραγματική ακουστική Home Cinema στο σπίτι μου. επειδή όμως δεν θέλω και πολλά καλώδια, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο σύστημα ήχου (5.1 ή 6.1 ή 7.1) που να έχει τουλάχιστον τα πίσω ηχεία ασύρματα και να έχει οπτική ίνα input ... Υπάρχει κάτι τέτοιο ? Ευχαριστώ πολύ! ΥΓ : Είχα βάλει στο μάτι το Z5550 της Logitech αλλά βλέπω πως δεν έχει ασύρματα ηχεία..
Whiteyez Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Υπήρχαν κάποια logitech τα είχε πάρει το μάτι μου παλαιότερα..δεν θυμάμαι όμως το μοντέλο..
ultraxmode Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Πωπω....... ναι τώρα τα είδα.. πολύ ωραία είναι.. αλλά θα τα βρώ πουθενά αυτά τώρα ή να περιμένω κανένα καινούγιο μοντέλο ?..
chrisimone Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 και παλι με τα ασυρματα πισω ηχεια .. δεν αποφευγουμε τα καλωδια .. χρειαζονται ρευμα για να δουλεψουν
ultraxmode Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 και παλι με τα ασυρματα πισω ηχεια .. δεν αποφευγουμε τα καλωδια .. χρειαζονται ρευμα για να δουλεψουν Αυτό δεν με πειράζει .. μιάς κ έχω πρίζα πίσω απο τον καναπέ στο σαλόνι .. οπότε κάπου θα κρυφτούν .. τα ΜΕΓΑΛΑ καλώδια απο μπρός προς τα πίσω είναι το πρόβλημα .. αν και ΝΟΜΙΖΩ (δεν είμαι σίγουρος.. ) πως τα πίσω ηχεία του Z-5450 δουλέυουν και με μπαταρίες.. κάπου νομίζω το διάβασα.. EDIT : άκυρο.. έχεις δίκιο για τα καλώδια ρεύματος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.