Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ώρες ώρες γουστάρω τον Παπαδόπουλο, γιατί τουλάχιστον είχε τα @ να ρίξει την κυβέρνηση με τα όπλα και να πάρει την εξουσία.

Σιγά σιγά έχουμε αρχίσει να ζούμε μια άλλη Χούντα, χειρότερη όμως. Γιατί κανείς δεν καταλαβαίνει την στέρηση των ελευθεριών του και των επιλογών του. Κατευθυνόμενοι οι πάντες και τα πάντα.

Ευτυχισμένοι άνθρωποι μέσα στην άγνοιά τους... Ποιος να αντιδράσει; Ποιος να ξυπνήσει; Δείτε λίγο matrix. Δείτε λίγο zeitgeist και θα καταλάβετε ότι η Χούντα δεν πέθανε ποτέ.

Εσείς οι ίδιοι που γκρινιάζετε χρηματοδοτείτε έναν τεράστιο μηχανισμό που καταλήγει να λειτουργεί εναντίον σας. Με αναρίθμητους τρόπους.

Τέλος πάντων. on topic : Αλήθεια, ποιος γκρινιάρης από εσάς θα εφαρμόσει από ΣΗΜΕΡΑ κιόλας τη λύση του pgp για τις επικοινωνίες του; Ούτε 1/100. Γιατί; Γιατί απλά εχετε συνηθίσει να στερείστε τις ελευθερίες σας και αδιαφορείτε. Το λειτουργικό σας σάς παρακολουθεί και συνεχίζετε και το αγοράζετε. Οι πολιτικοί σας σάς κλέβουν και μετά σας ζητούν να πληρώσετε το λογαριασμό, αλλά συνεχίζετε να τους ψηφίζετε κτλ κτλ. Όσοι είναι δουλάκια λοιπόν ας σταματήσουν να γκρινιάζουν και αναλογιστούν ΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ στο μηχανισμό που τους στερεί τις ελευθερίες.

Έχουμε ό,τι μας αξίζει, Σκεφτείτε το...

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ώρες ώρες γουστάρω τον Παπαδόπουλο

...κι εγώ ώρες ώρες γουστάρω Χίτλερ, που όχι μόνο πήρε εξουσία στη χώρα του, αλλά ***ησε και κάτι μιλιούνια κόσμο εκτός αυτής. Καλύτερος ο δικός μου, έτσι? B)

Επίσης προσφέρω και σαδομαζοχιστικά αλά Hostel με το δρεπάνι από τη φωτό μου δίπλα.

Για τον gdp77 οι πρώτες 5 επισκέψεις δωρεάν. :devil:

Δημοσ.

αυτές οι βρετανές, (*** τις ζαρτιέρες τους) τα ξεκινουν όλα.

:(

ΥΓ.

Και μέχρι τώρα μας φακελώνανε, αλλα τώρα πια θα το κάνουνε και απροκάλυπτα!!

Δημοσ.

ασχετο αναφορικα με τονχιτλερ ήταν καπως δικαιος όταν έμπαιναν στην γερμανια οι ''συμμαχικές'' δυνάμεις εκανε τα ιδια στο λαο του ...

Δημοσ.

Αλήθεια, ποιος γκρινιάρης από εσάς θα εφαρμόσει από ΣΗΜΕΡΑ κιόλας τη λύση του pgp για τις επικοινωνίες του; Ούτε 1/100. Γιατί; Γιατί απλά εχετε συνηθίσει να στερείστε τις ελευθερίες σας και αδιαφορείτε.

Το λειτουργικό σας σάς παρακολουθεί και συνεχίζετε και το αγοράζετε. Οι πολιτικοί σας σάς κλέβουν και μετά σας ζητούν να πληρώσετε το λογαριασμό, αλλά συνεχίζετε να τους ψηφίζετε κτλ κτλ. Όσοι είναι δουλάκια λοιπόν ας σταματήσουν να γκρινιάζουν και αναλογιστούν ΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ στο μηχανισμό που τους στερεί τις ελευθερίες.

Έχουμε ό,τι μας αξίζει, Σκεφτείτε το...

Πόσο μα πόσο μπουρδολόγος είσαι ρε φίλε;

Θα γράψεις καναν οδηγό για τη λύση του pgp;

Θα βοηθήσεις επιτέλους κάποιον στο Linux forum;

Θα κάνεις τπτ για να βοηθήσεις τον αμαθή λαό που δεν γνωρίζει όσα εσύ ή συνέχεια θα προκαλείς με τις μπούρδες σου και θα μιλάς γενικόλογα και στον αέρα για "αφύπνιση" ενώ εσύ ο ίδιος δεν έχεις βοηθήσει να αφυπνιστεί κάποιος που δεν γνωρίζει.

Επαναστάτη της δεκάρας,μόνο κραυγές βγάζεις και απο πράξεις 0

Δημοσ.
Πόσο μα πόσο μπουρδολόγος είσαι ρε φίλε;

Θα γράψεις καναν οδηγό για τη λύση του pgp;

Θα βοηθήσεις επιτέλους κάποιον στο Linux forum;

Θα κάνεις τπτ για να βοηθήσεις τον αμαθή λαό που δεν γνωρίζει όσα εσύ ή συνέχεια θα προκαλείς με τις μπούρδες σου και θα μιλάς γενικόλογα και στον αέρα για "αφύπνιση" ενώ εσύ ο ίδιος δεν έχεις βοηθήσει να αφυπνιστεί κάποιος που δεν γνωρίζει.

Επαναστάτη της δεκάρας,μόνο κραυγές βγάζεις και απο πράξεις 0

Γιατί κάνεις προσωπική επίθεση στον gdp?????

Σε τι διαφωνείς???? (Στα ontopic)

Δεν είδα να διαφωνείς περι π@παρόπουλου και χιτλερ.

Δημοσ.
Γιατί κάνεις προσωπική επίθεση στον gdp?????

Σε τι διαφωνείς???? (Στα ontopic)

Δεν είδα να διαφωνείς περι π@παρόπουλου και χιτλερ.

Ενταξει,δεν σχολίασα όλες τις μπουρδες που έγραψε αλλά μερικές απο αυτές που έχουν σχέση με την τεχνολογία,τι να πω για τον Χιτλερ;Πλάκα κάνουμε;Θελει διευκρίνηση ή να πω διαφωνώ;

Προσωπική επίθεση είναι γιατί εκτός απο το να παίρνει την ντουντούκα και να λέει τη μια βλακεία πίσω απο την άλλη δεν κάνει τπτ άλλο.

Βάλτε Λίνουξ ρε κορόιδα λέει,η σημαντικότερη βοήθεια που έχει προσφέρει είναι ότι είναι ΤΟ Λινουξ και όχι ΤΑ Λίνουξ,άντε να έχει πει και κάτι άλλο καμια φορά,σπάνιο φαινόμενο αυτό

pgp?Άντε ας γράψει τι ειναι,πως χρησιμοποιείται και μετά ας κάνει τα σχόλια που κάνει.

Ξαναλέω απο φωνές καλά τα πάει,απο το να κάνει κάτι να βοηθήσει ούτε στο μηδέν,ή να σταματήσει τα ουγκα-ουγκα ή να βοηθήσει.Αυτά

Δημοσ.

Αυτό που θέλουν πάντως να κάνουν με το να αποθηκεύουν την ώρα και την σύνδεση μου θυμίζει πως έχουν στο στρατό το τετράδιο το ότι να 'ναι που υπογράφει το περίπολο κάθε μια ώρα. Όλο φωνάζουν και λένε για αυτό και στο τέλος μαζεύονται άπειρα τέτοια τετράδια τα οποία δεν έχει ελέγξει κανείς και γρινιάζουν και για την χαρτούρα...κάτι τέτοιο θα γίνει και εδώ όπως το κόβω...Ελλάδα power. Όπως και να 'χει το πράμα, αν καταφέρουν να το κάνουν αυτό τελικά εδώ στην Ελλάδα, άμα κόψουμε όλοι το ιντερνετ θα δούμε αν θα μας παρακολουθουν ή όχι μετά. Τέτοιες καταστάσεις θέλουν μαζικές ενέργειες...αποψή μου βέβαια :)

Δημοσ.

Προσωπική επίθεση είναι γιατί εκτός απο το να παίρνει την ντουντούκα και να λέει τη μια βλακεία πίσω απο την άλλη δεν κάνει τπτ άλλο.

Βάλτε Λίνουξ ρε κορόιδα λέει,η σημαντικότερη βοήθεια που έχει προσφέρει είναι ότι είναι ΤΟ Λινουξ και όχι ΤΑ Λίνουξ,άντε να έχει πει και κάτι άλλο καμια φορά,σπάνιο φαινόμενο αυτό

1) Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί απλά να είναι hobbιστας και να μην έχει καν σπουδάσει πληροφορικη?

2) Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να έχει και δίκιο?

http://www.schneier.com/blog/archives/2007/01/nsa_helps_micro_1.html

http://www.schneier.com/blog/archives/2007/12/dual_ec_drbg_ad.html

pgp?Άντε ας γράψει τι ειναι,πως χρησιμοποιείται και μετά ας κάνει τα σχόλια που κάνει.

Γιατί εσύ δεν μπορείς να googlareis και να δεις τι παίζει?

Δημοσ.

Για χομπίστας έχει απόλυτες απόψεις πάντως.LOL

Θα μπορούσε να κλείσει και το forum,τα άρθρα υπάρχουν και στο Google απο άλλα fora.

Όταν υποστηρίζεις κάτι,γράψε και κάτι για να βοηθήσεις τον αδαή,τα άλλα τα ακούω αρασέ(ή ζετέ)

Δημοσ.

Τελικά έχει προσέξει κάποιος περί τίνος πρόκειται?

"Details of user e-mails and net phone calls will be stored by internet service providers (ISPs) from Monday under an EU directive.

...

The data stored does not include the content of e-mails or a recording of a net phone call, but is used to determine connections between individuals."

Μιλάμε δηλαδή ΜΟΝΟ για τις διευθύνσεις από-προς. Μπορείτε να μου μου πείτε ποιά είναι η διαφορά από την καταγραφή των αριθμών τηλεφώνου που κάνουν οι πάροχοι τηλεφωνικών συνδέσεων? Καμία μήπως? Μήπως απλά προσαρμογή του ίδιου απλού πράγματος στα σύγχρονα μέσα?

Αλλά εδώ το ξεκινήσαμε ως παρακολούθηση, το περάσαμε από το torrent και το φτάσαμε ως τον Παπαδόπουλο (τον άλλον τον κερατά από κάτω δεν τον σχολιάζω). Εντάξει είπαμε, ο καθένας βλέπει με το δικό του φίλτρο, αλλά νομίζω ότι πιο off δεν μπορούσε να πάει...

Δημοσ.
μετα ολοι μου λενε γτ δεν εχεις facebook; ε οχι ρε συ γτ να εχω; για να τους δινω αλλο εναν τροπο για να ξερουν τι κανω;;;

καλα περα απο αυτο γλιτωνεις και απο ενα καρο μαλ**** που εκει μεσα χτυπαει limit up:-D

Δημοσ.
Όταν τρώμε πρόστιμα είναι καλύτερα? Ας κάνουμε ό,τι λένε, αφού μπήκαμε στο χορό θα χορέψουμε τί περιμένεις...

Συμφωνώ, έχουμε πληρώσει πολλά χρήματα στα πρόστιμα. Αλλά θα προτιμούσα να αγνοούσαν την οδηγία -όπως έκανε και η Σουηδία- και ας πληρώναμε πρόστιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...