PCharon Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μαζί σου, αλλά πού περιθώριο για μαγκιές από την Ελλαδίτσα. Να τα είχαμε να τα δίναμε... (και πάλι μπορεί να έχεις δίκιο, ίσως να μπορούμε να αντιδράσουμε δίχως πρόστιμα και άλλες κυρώσεις, αλλά δε γνωρίζω πως έχουν αυτά τα θέματα, ίσως όμως είναι καλό να μην δίνουμε εικόνα αντιδραστικού στοιχείου, δε νομίζω πως μας βολεύει γενκότερα)
De@th L0rd Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Εγώ λέω ήρθε η ώρα να αλλάξουν τα spam-mail με χαζοχαρούμενα μηνύματα σε αντίστοιχα με τρομοκρατικό περιέχομενο,έτσι για να χουν δουλειά.
gdp77 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Πόσο μα πόσο μπουρδολόγος είσαι ρε φίλε; Θα γράψεις καναν οδηγό για τη λύση του pgp; Θα βοηθήσεις επιτέλους κάποιον στο Linux forum; Θα κάνεις τπτ για να βοηθήσεις τον αμαθή λαό που δεν γνωρίζει όσα εσύ ή συνέχεια θα προκαλείς με τις μπούρδες σου και θα μιλάς γενικόλογα και στον αέρα για "αφύπνιση" ενώ εσύ ο ίδιος δεν έχεις βοηθήσει να αφυπνιστεί κάποιος που δεν γνωρίζει. Επαναστάτη της δεκάρας,μόνο κραυγές βγάζεις και απο πράξεις 0 Το pgp είναι εξαιρετικά απλό, δε χρειάζεται οδηγό. Όποιος θέλει βοήθεια ανοίγει thread και ρωτάει Κάνε αναζήτηση στο insomnia με το όνομά μου. Κάπου ανάμεσα στα 500 post στο Linux section, όλο και κάποιον έχω βοηθήσει... Διάβασε το blog μου. Θεωρώ πως πάνω από 200 άτομα που μέχρι τώρα δε είχαν δοκιμάσει Linux, το έκαναν με αφόρμηση κείμενά μου στο insomnia και στο the lab. Πολλά άτομα που γνωρίζω προσωπικά surf-άρουν μόνο από linux distros μετά από δική μου παραίνεση. Και άλλα πολλά που δε νομίζω ότι χρειάζονται να αναφερθούν γιατί θα τα χρησιμοποιήσεις για να μου κάνεις προσωπική επίθεση τέτοιος υπάνθρωπος που είσαι... Ευχαριστώ τους mod του site που δεν του ρίξατε infraction ή ban - Θεός φυλάξοι - , ενώ σε λίγα λεπτά θα ρίξετε σε μένα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) λουκ λουκ, Νηο ιζ φαιτινγκ φορ ας lol, καφρίλα Κάπου ανάμεσα στα 500 post στο Linux section, όλο και κάποιον έχω βοηθήσει... δεν είναι ο πρώτος που σε "κατηγορεί" για αυτό πάντως... Θεωρώ πως πάνω από 200 άτομα που μέχρι τώρα δε είχαν δοκιμάσει Linux, το έκαναν με αφόρμηση κείμενά μου στο insomnia και στο the lab.Πολλά άτομα που γνωρίζω προσωπικά surf-άρουν μόνο από linux distros μετά από δική μου παραίνεση. sorry αλλά αυτό δεν είναι βοήθεια AKA trouble shooting για το οποίο σε "κατηγορούν" ότι δεν κάνεις στο Insomnia... Επεξ/σία 8 Απριλίου 2009 από ThReSh
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 λουκ λουκ, Νηο ιζ φαιτινγκ φορ ας :lol: Καλο! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:01 ---------- Θεωρώ πως πάνω από 200 άτομα που μέχρι τώρα δε είχαν δοκιμάσει Linux, το έκαναν με αφόρμηση κείμενά μου στο insomnia και στο the lab. Απλα να αναφερω πως επισης με αφορμη τα κειμενα σου και στα 2 site σε εχουν κανει ban κατα καιρους.Εξου και η προκαταληψη: Ευχαριστώ τους mod του site που δεν του ρίξατε infraction ή ban - Θεός φυλάξοι - , ενώ σε λίγα λεπτά θα ρίξετε σε μένα. Τωρα θα μου πεις τινος προκαταληψη..περι ορεξεως φυσικα. Δικια μου αποψη ειναι πως μπορεις να βοηθησεις πολυ περισσοτερα ατομα απο αυτα που λες πως εχεις βοηθησει αλλα η δογματικη σου σταση σε ορισμενα θεματα σε εμποδιζει.Just my 2 cents,χωρις ιχνος flamebait.
Apoll Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Αν νομίζετε θα σας σώσει το PGP...... Απλά θα χρησιμοποιήσουν την οδηγία της ΕΕ που βγήκε πριν από 18μήνες, και θα σας πουν απλά : "Είτε μας δίνεις το κλειδί, είτε δύο χρόνια φυλακή!". (Στην Ελλάδα θα πέσει πρόστιμο μίας και αυτή είναι η Ελληνική πραγματικότητα). Τα πράγματα είναι απλά. Είτε ψηφίζουμε στις Ευρωεκλογές αντί-Ευρωπαϊκά κόμματα, είτε απλά συνεχίζουμε να ξεπουλάμε τις ελευθερίες μας σε μια μη εκλεγόμενη κυβέρνηση (Κομισιόν) για τα επόμενα 4 χρόνια. Προβλέπω ότι για να ζεί κάποιος πραγματικά ελεύθερος πλέον θα πρέπει να πάει στην Αφρική, ή σε κάποια χώρα της Νοτίου Αμερικής.
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Προβλέπω ότι για να ζεί κάποιος πραγματικά ελεύθερος πλέον θα πρέπει να πάει στην Αφρική, ή σε κάποια χώρα της Νοτίου Αμερικής. Sure.Σαν την Κουβα ας πουμε?Ελευθερια με το τσουβαλι στα mail μας...ισως να βοηθαει και το οτι δεν θα μπορουσαμε να χουμε pc μεχρι προσφατα ή οτι δεν θα μπορουσαμε να χουμε προσβαση στο ιντερνετ απτο σπιτι μας
gdp77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 thresh το πώς και αν κάνω contribute είναι δικό μου θέμα και δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς που δεν με ξέρει. Επαναλαμβάνω : Μια αναζήτηση θα δώσει περίπου 500 post στο linux section. Οι ενδιαφερόμενοι ας ψάξουν. Κανείς από τα "καλόπαιδα" δεν μπορεί να γνωρίζει πώς εγώ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ βοηθάω στη διάδοση του Linux. Στο blog μου περισσότερα. Όσο για τις κατηγορίες είμαι εγώ vs insomnia. Λογικό να ακούγονται πολλά. Συνεχίζω, μόνος, στο δρόμο που έχω επιλέξει να ακολουθήσω. Αδιαφορώ για κοινωνικές συμπεριφορές που καθορίζονται από τη μάζα ή από οικονομικά συμφέροντα. Όταν ξυπνήσουν οι πολλοί εδώ μέσα και καταλάβουν γιατί κάποιοι υπερασπιστές υπάρχουν τα ξαναλέμε. Απλα να αναφερω πως επισης με αφορμη τα κειμενα σου και στα 2 site σε εχουν κανει ban κατα καιρους.Εξου και η προκαταληψη Αναρίθμητες οι περιπτώσεις ανθρώπων που κυνηγήθηκαν και χλευάστηκαν επειδή είχαν δίκιο ή υποστήριζαν το διαφορετικό. Αν δεν έχεις καλή σχέση με την ιστορία, δες καμιά ταινία και θα καταλάβεις τι εννοώ. Είπαμε : εγώ vs insomnia. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:54 ---------- Δικια μου αποψη ειναι πως μπορεις να βοηθησεις πολυ περισσοτερα ατομα απο αυτα που λες πως εχεις βοηθησει αλλα η δογματικη σου σταση σε ορισμενα θεματα σε εμποδιζει.Just my 2 cents,χωρις ιχνος flamebait. H στάση μου είναι τόσο δογματική όσο δογματική και η άποψή σου για τη δογματικότητα των γραφομένων μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 και τα 500 αυτά posts είναι trouble shooting ή το κλασικό "κύρηγμα"? γιατί για αυτό σε κατηγορούν, όχι ότι δεν κάνεις promote και ότι δεν βοηθάς στην διάδοση αλλά ότι δεν κάνεις troubleshooting εδώ...αυτό βλέπουν αυτό λένε, το αν το κάνεις στο blog ή σε άλλα forums δεν μπορούν να το ξέρουν... προφανώς είναι δικό σου θέμα και δεν μπορούν να σε υποχρεώσουν αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είσαι υπεράνω κριτικής...
pournaras Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Sure.Σαν την Κουβα ας πουμε?Ελευθερια με το τσουβαλι στα mail μας...ισως να βοηθαει και το οτι δεν θα μπορουσαμε να χουμε pc μεχρι προσφατα ή οτι δεν θα μπορουσαμε να χουμε προσβαση στο ιντερνετ απτο σπιτι μας Εγω λεω να παμε στην Κινα
o_magazatoras Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Εγω λεω να παμε στην Κινα Ναι,σιγά μη (μας αναγκάσουνε να) πάμε και στα Γκράβαρα.
peravrexei Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Στο facebook έχω κάτι φίλους από Πακιστάν μήπως να τους διαγράψω;
ProSiNNeR Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Στο facebook έχω κάτι φίλους από Πακιστάν μήπως να τους διαγράψω; Τωρα σοβαρα μιλας? Αν ναι τι να σου πω ρε φιλε αυτο ακριβως θελουν να καταφερουν, να κανουν τον κοσμακι να φοβαται τα παντα για να τον εχουν υπο ελεγχο..Αυτα τα μετρα ειναι ακρως γελοια και δεν εχουν σχεση με καμια τρομοκρατια ειναι για αλλους σκοπους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα