TheBus Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 χμ.. Θυμίζω ότι οι άγγλοι σε λίγο έχουν ολυμπιάδα. Και είναι απο πριν νο2 στόχος. Οι τύποι λογικά ζούνε μέσα στο φόβο και κάτι πρέπει να κάνουν και για αυτό. Και μας παίρνει και μας η μπάλα..
De@th L0rd Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ειλικρινά εύχομαι να τους περιποιηθούν καταλλήλως όσα μέτρα και να πάρουν μπας και βάλουν μυαλό οτι πρέπει να προλαμβάνουν την δημιουργία αηδίας από άλλους λαούς και όχι να προλαμβάνουν επιθέσεις.Πρώτα πηδάμε τη μέση ανατολή και μετά θέλουμε να μην έχουμε κ αντίποινα...Ωραίοι αυτοί ρε!
vasi Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 η πραγματική πηγή είναι αυτή :http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/7985339.stm
gkaska189 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Λίστες με τους δικτυακούς τόπους που επισκέπτονται οι χρήστες.... Πηγή: in.gr Πάντως εδώ και εδώ δεν γράφει κάτι τέτοιο. Επιτέλους η απάντηση : (http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/7985339.stm) Correction: An earlier version of this story incorrectly stated that ISPs would also be storing details of website visits. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2009 από gkaska189
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Η λύση είναι μία. Encryption. Αν θέλουν να διαβάσουν το mail σου να φτύσουν αίμα! Παλιά χρησιμοποιούσα PGP στα mail μου....Ώρα να το επαναφέρω...
kurokokoro Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ίσως ήρθε η ώρα να γυρίσουμε στις σπηλιές...
o_magazatoras Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ίσως ήρθε η ώρα να γυρίσουμε στις σπηλιές... Τι σε κάνει να νομίζεις ότι εκεί είσαι ασφαλής;
evabb Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 μετα ολοι μου λενε γτ δεν εχεις facebook; ε οχι ρε συ γτ να εχω; για να τους δινω αλλο εναν τροπο για να ξερουν τι κανω;;;
tolis_01 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 μετα ολοι μου λενε γτ δεν εχεις facebook; ε οχι ρε συ γτ να εχω; για να τους δινω αλλο εναν τροπο για να ξερουν τι κανω;;; Κι εγώ πάντως που έχω (επειδή έχουν μερικοί φίλοι μου), δεν νομίζω ότι είμαι και πολύ αποκαλυπτικός. Πραγματικό όνομα, πραγματική ημ. γέννησης, ψεύτικο επώνυμο, άσχετη φωτό/avatar
evabb Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Κι εγώ πάντως που έχω (επειδή έχουν μερικοί φίλοι μου), δεν νομίζω ότι είμαι και πολύ αποκαλυπτικός. Πραγματικό όνομα, πραγματική ημ. γέννησης, ψεύτικο επώνυμο, άσχετη φωτό/avatar IP ομως;; ασε γτ το φακελωμα φτανει πολυ βαθια και μπορουν ανετα να σε βρουν αμα θελουν. απο τα ποια ατομα εχεις για φιλους και μονο φτανει
tolis_01 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 IP ομως;; ασε γτ το φακελωμα φτανει πολυ βαθια και μπορουν ανετα να σε βρουν αμα θελουν. απο τα ποια ατομα εχεις για φιλους και μονο φτανει Ε, μην το παρακάνουμε. Από την ip με βρίσκουν κι εδώ στο insomnia, και στο google, και στο youtube, και στο warezάδικο που ήμουν πριν από 10 sec ( ), και από οποιοδήποτε άλλο site. Δεν χρειάζεται να περάσουν πρώτα απ'το facebook.
question mark Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Το θέμα είναι ότι η Σουηδία την αγνόησε την οδηγία, η Γερμανία πρόσφυγε δικαστικά κατά της οδηγίας και η Ελλάδα την δέχτηκε χωρίς την παραμικρή αντίσταση-διαφωνία. Σκυλάκι της ΕΕ κατάντησαν την Ελλάδα κάποιοι αλήτες. Αυτό είναι το αίσχος και η ντροπή.
PCharon Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Σκυλάκι της ΕΕ κατάντησαν την Ελλάδα Όταν τρώμε πρόστιμα είναι καλύτερα? Ας κάνουμε ό,τι λένε, αφού μπήκαμε στο χορό θα χορέψουμε τί περιμένεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα