Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 ούτε οι sdram κατεβαίνουν
21century Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μαλλον εισφερει και η κριση αλλα νομιζω οτι αφορα το γεγονος οτι δεν υπαρχουν νεα λειτουργικα και μετα εχουμε τις πωλησεις περισσοτερων φορητων απο επιτραπεζιους με ετοιμες μνημες χωρις μεγαλα περιθωρια αναβαθμισεων..
aletsoup Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Αν και ειμαι λίγο offtopic αλλα αφού δε μπορέσα να βρώ κάτι σχετικότερο θέλω να ρωτήσω κάτι.. Έχω ένα laptop που η συχνότητα λειτουργίας των μνημών RAM είναι 533Mhz. Μνήμες με συχνότητα λειτουργίας μεγαλύτερης αυτής, θα είναι συμβατές;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 θα παίζουν πιο χαμηλά δεν υπάρχει πρόβλημα...
gdal73 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Ναι εχω δοκιμασει μεγαλυτερες στο δικό μου χωρις πρόβλημα, απλα χρονιζονται πιο χαμηλα.
Leon_13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 ρε παίδες έχω βάλει 64βιστα αλλά με 4gb δεν μου ανοίγει το pc. κάποιος μου είπε ότι φταίει η μητρική μου. το Pc είναι 3ετίας. τώρα του έχω 3gb 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα