Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιπ συνεχίζουν να υποφέρουν, με το πρόβλημα να ξεκινάει από το τελευταίο τετράμηνο του 2008. Οι πωλήσεις έπεσαν 5.2% με τις τιμές των μνημών να δημιουργούν μεγάλη ζημιά, σύμφωνα με την εταιρία iSuppli. Οι κατασκευαστές μνημών είχαν τη μεγαλύτερη πτώση. Η κορεάτικη εταιρία κατασκευής μνημών Hynix είχε πτώση 33.4% το 2008, πέφτοντας στην 6η θέση των κατασκευαστών μνημών σύμφωνα με το εισόδημά της.

Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μνημών, η Samsung, έπεσε 14.2% το 2008, ενώ η Sony 13.7%. Η Intel είχε πτώση 0.7% έχοντας μπει στο παιχνίδι των μνημών μόνο με flash και αυτό πρόσφατα.

Source.png Πηγή: digitalnews

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά και ο κόσμος δεν παίρνει καθόλου μνήμες...Έχει πέσει πάρα πολύ το ποσοστό...Και άμα πάρεις και ddr2 είναι υπερβολικά οικονομικές...

Δημοσ.

Διαρκώς ανεβαίνουν οι απαιτήσεις...Βέβαια όσο μένουμε στα XP(είμαι και εγώ μέσα)που αναγνώριζουν μέχρι 3,25 δεν έχει και νόιμα να πάρεις άλλη...

Δημοσ.
Διαρκώς ανεβαίνουν οι απαιτήσεις...Βέβαια όσο μένουμε στα XP(είμαι και εγώ μέσα)που αναγνώριζουν μέχρι 3,25 δεν έχει και νόιμα να πάρεις άλλη...

Τα 64ρια βλέπουν πάραπάνω :o

• Moderators
Δημοσ.

Kαι τα 32 Vista (οπως και ολα τα 32bit OS) μεχρι 3,25 βλεπουν :P

Εγω παντως τη μνημουλα μου τη παραγγειλα (1GB DDR2 800 So-Dimm)...

Δημοσ.
Τα 64ρια βλέπουν πάραπάνω :o
Ποιός έχει 64αρια?;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:09 ----------

Kαι τα 32 Vista (οπως και ολα τα 32bit OS) μεχρι 3,25 βλεπουν :P

Εγω παντως τη μνημουλα μου τη παραγγειλα (1GB DDR2 800 So-Dimm)...

Δεν νομίζω...Και τα 7 αν δεν κάνω λάθος θα αναγνωρίζουν παραπάνω...6 ή 8 νομίζω...
  • Moderators
Δημοσ.
Ποιός έχει 64αρια?;)

Εγω.

Δεν νομίζω...Και τα 7 αν δεν κάνω λάθος θα αναγνωρίζουν παραπάνω...6 ή 8 νομίζω...

Νόμισέ το τοτε γιατι ετσι ειναι ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Ποιός έχει 64αρια?;)

όσοι έχουν 4gb και δεν βαριούνται να τα installάρουν...

[/color]Δεν νομίζω...Και τα 7 αν δεν κάνω λάθος θα αναγνωρίζουν παραπάνω...6 ή 8 νομίζω...

και τα Vista 32bit εκμεταλεύονται τα ίδια με τα XP...το ίδιο και τα 7...

πρέπει να βάλεις 64bit για να τα αξιοποιήσεις...

Δημοσ.

Και εγώ νόμιζα οτι τα vista αναγνωρίζουν παραπάνω ram...Ευχαριστώ πάντως για την διόρθωση...

Edit:Μάλλον δεν έχω ενημερωθεί καλά για τα 64αρια...

• Moderators
Δημοσ.
Και εγώ νόμιζα οτι τα vista αναγνωρίζουν παραπάνω ram...Ευχαριστώ πάντως για την διόρθωση...

Εχεις δικαιο.

Αναγνωριζουν περισσοτερη, δε τη χρησιμοποιουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...