kebinB Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 με τις κλήσεις το παρατήρησα και εγώ αυτό!!!!!! μακάρι να έχουμε ένα update που να διορθωνει το προβλημα γιατί αν δεν είναι το hardware η δυσκολία νιώθω αδικημένος =( btw χαλάλι τους τα 80ε τα καταχάρηκα αν και στην αρχή ήμουν κομματάκι διστακτικός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Καλοφόρετα! Κοίτα μόνο μη σε πατήσει κάνα αυτοκίνητο γιατί και γω δεν ακούω τίποτα στο δρόμο ακόμη και όταν η ένταση είναι στο μισό! Έχει τύχει να περπατάω σε πεζόδρομο και να κορνάρει ώρα πίσω μου ένα αυτοκίνητο για να περάσει (δεν φταίω εγώ, σε πεζόδρομονο περπατούσα ). Το μόνο που πρέπει να συνηθίσω είναι κατά τη διάρκεια των κλήσεων που όταν μιλάς με τα ακουστικά ακούς τη φωνή σου από ...μέσα σου και δεν ξέρεις πόσο δυνατά μιλάς... Επίσης μέσα στη συσκευασία υπάρχουν και 2 μεταλλικά ανταλλακτικά που βιδώνουν στις άκρες κάτω από τα καλύματα σιλικόνης. Για τα κουμπιά volume νομίζω πως έχει να κάνει και με το hardware του iphone (μπορεί και να κανω λάθος) σε σχέση με τις επαφές που έχει η υποδοχή των ακουστικών. Έτσι ακριβώς, είναι θέμα hardware. Έχουν στο βύσμα τους μιά επαφή παραπάνω... Και το ρημαδιασμένο το volume δουλεύει πολύ-πολύ καλά... Το χρησιμοποιώ εγώ στο nano που είναι πλήρως συμβατό και πλέον δεν μπορώ να κάνω δίχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 χωρις παρεξηγηση, αλλα μου φαινεται λιγο υπερβολικο να δινει καποιος 80 ευρω για ακουστικα ψειρες (με αυτα τα λεφτα περνεις αξιοπρεπεστατο mp3 player μαζι με τα ακουστικα και ολα τα παρελκομενα) προσωπικα στο iphone εχω κατι philips, 15ε τα πηρα και ακουω μια χαρα, δεν νομιζω να εδινα ποτε παραπανω λεφτα για ακουστικα και ιδιως για ψειρες (αμα μιλαμε για μονιτορ ακουστικα για το σπιτι αλλαζει το πραγμα!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Και εγώ το ίδιο έλεγα και τα πήρα μόνο και μόνο από περιέργεια και γιατί ήθελα οπωσδήποτε το remote έλεγχο της έντασης... Είχαν σπάσει τα νεύρα μου να βάζω και να βγάζω συνεχώς το κινητό ή το ipod από την τσέπη μου για να ρυθμίζω συνέχεια τον ήχο, καθώς άκουγα τραγούδια ανακατεμένα από διάφορες πηγές... Τώρα όμως, μετά από 2+ μήνες χρήση, σου λέω ότι έτσι και χαλάσουν θα ξαναπάρω τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 χωρις παρεξηγηση, αλλα μου φαινεται λιγο υπερβολικο να δινει καποιος 80 ευρω για ακουστικα ψειρες (με αυτα τα λεφτα περνεις αξιοπρεπεστατο mp3 player μαζι με τα ακουστικα και ολα τα παρελκομενα)προσωπικα στο iphone εχω κατι philips, 15ε τα πηρα και ακουω μια χαρα, δεν νομιζω να εδινα ποτε παραπανω λεφτα για ακουστικα και ιδιως για ψειρες (αμα μιλαμε για μονιτορ ακουστικα για το σπιτι αλλαζει το πραγμα!) Αν το δεις έτσι απλά του στυλ "αφού ακούω είναι οκ και αυτά των 10 ευρώ", συμφωνώ απόλυτα. Αν όμως ψάχνεις για κάτι καλύτερο ακουστικά είναι λογικό να ανεβαίνει και η τιμή! Και στα καλά ακουστικά (έστω και στις ψείρες) η διαφορά σε αυτό που ακούς είναι τεράστια! Προσωπικά μου αρέσει η αίσθηση να ανακαλύπτω νέους ήχους σε κομμάτια που τα ακούω χρόνια! Βέβαια όλα αυτά είναι σχετικά και υποκειμενικά για τον καθένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 χαχαχαχα, οντως ειναι minimal ακουστικα. Ειχα κατι koss και φοβομουν να τα φορεσω, σαν τρυπανια ηταν τα είχα και εγώ αυτά. μέσα σε λίγες μέρες κόπηκαν... τα είχα για το τρέξιμο στο touch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 καλά χρυσά αλλά όποιος έχει piercing στο tragus θα βρεί μεγάλο μπελά ;ρ μετά απο καναμισάωρο αρχίζουν οι ενοχλήσεις ;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.