Προς το περιεχόμενο

Φθηνα ακουστικα για Iphone 2g

telnet05

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Υπαρχει καποιο μοντελο φθηνο ακουστικων για το Iphone;;;

Πιο φθηνά από τα δικά του? Λίγο δύσκολο να βρεις κάτι πολύ φθηνό ή αν βρεις δεν θα έχει πάνω του τα χειριστήρια και το μικρόφωνο!

B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
Απο που μπορω να αγορασω ιδια ακουστικα με το Iphone;;;

Α είσαι Αθήνα υπάρχουν σε πολλά σημεία (plaisio, public, multirama)

• Super Moderators

Αν και ψάχνεις για φθηνή λύση δεν μπορώ να μην αναφέρω πως έχω πάθει πλάκα με τα νέα in ear ακουστικά από την Apple! Απίστευτος ήχος, ένταση και μπάσο σε απίστευτα μικρό μέγεθος (έχουν σχεδόν το μισό όγκο των παραδοσιακών apple και παρόλα αυτά στρίμωξαν μέσα ένα woofer και ένα tweeter!).

Ακούγονται πολύ καλύτερα και δυνατότερα από τα BOSE in ear που είχα μέχρι τώρα και κόστισαν και 40 ευρώ φθηνότερα! Επίσης εφαρμόζουν τέλεια στο αυτί και με την ένταση λίγο πάνω από το μισό δεν ακούς τίποτα από εξωτερικό θόρυβο (ούτε καν μέσα στο metro που πάντα είχα πρόβλημα με την ένταση!).

http://www.apple.com/ipod/inearheadphones/

PS: Στο iphone 3G λειτουργούν οκ το κουμπί για pause, next, back, απάντηση/απόριψη κλήσεων, καθώς και το μικρόφωνο. Αυτό που δεν λειτουργεί είναι η ρύθμιση της έντασης που παίζει μόνο με τα νέα ipods.

B)

Φιλε να σε ρωτησω κατι? Οταν κινεισαι ή οταν καθεσαι πχ και γυρνας το κεφαλι σου δεν βγαινει ελαχιστα απο το αυτι? Με αποτελεσμα να μην απομονωνει τοσο καλα τους εξωτερικους ήχους???

Και εγώ με τα in-ear Apple απόλυτα ευχαριστημένος. Ιδιαίτερα έξω από το σπίτι, με τους θορύβους της κίνησης, είναι αναντικατάστατα. Έχουν άψογη απομόνωση από τους εξωτερικούς ήχους και δεν χρειάζεται πλέον να βάζω τον ήχο πολύ δυνατά για να ακούω.

@ iced. Αν βάλεις το σιλικονένιο καπάκι που ταιριάζει στο μέγεθος του ακουστικού πόρου (από τα 3 μεγέθη που έχει διαθέσιμα) δεν κουνιέται τίποτα. Εγώ τα χρησιμοποιώ και στο jogging και δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Σταθερά και ακούνητα. Να μου βγουν λίγο μου συμβαίνει μόνο όταν τραβηχτεί το καλώδιο...

Ειχα τα πρωτα in ear της apple και παρολο που ειχα δοκιμασει ολα τα καπακια ειχα προβλημα με το παραμικρο κουνημα. Τωρα αν στο jogging δεν σου βγαινουν μαλλον εχουν προχωρησει πολυ. Thanx για την πληροφορια, θα το εχω υποψη

• Super Moderators
Φιλε να σε ρωτησω κατι? Οταν κινεισαι ή οταν καθεσαι πχ και γυρνας το κεφαλι σου δεν βγαινει ελαχιστα απο το αυτι? Με αποτελεσμα να μην απομονωνει τοσο καλα τους εξωτερικους ήχους???

Επιβεβαιώνω και εγώ πως είναι σταθερότατα στα αυτιά, αρκεί να τοποθετήσεις το κατάλληλο καπάκι σιλικόνης! Επίσης είναι πολύ μικρά σε σχέση με τα άλλα in ear που κυκλοφορούν και το κυρίως σώμα "κάθεται" μέσα στην κοιλότητα του αυτιού και δεν προεξέχει όπως κάτι άλλα "τέρατα" που μοιάζουν με το πίσω μέρος ...τουρμπίνας ανεμογενήτριας!

B)

χαχαχαχα, οντως ειναι minimal ακουστικα. Ειχα κατι koss και φοβομουν να τα φορεσω, σαν τρυπανια ηταν

Οκ, η επομενη αγορα θα ειναι αυτα τα ακουστικα χωρις δευτερη σκεψη

Για οποιον ενδιαφερεται μονο για μουσικη κ δεν τον ενοχλει να μην υπαρχει το μικροφωνο κ το play/pause, εγω πηρα τα creative ep-630 .

Ειναι in ear, εχουν πολυ καλυτερο ηχο/μπασσο κ μεγαλυτερη ενταση απο τα μαμισια του iPhone, ακους ανετα στο metro κ κοστιζουν γυρω στα 25 ευρω!

Εχουν κ αυτα 3 μεγεθη καπακιων για να σου ταιριαζει στο αυτι κ να μην βγαινουν ουτε οταν κανεις jogging..

Y.Γ.: Επειδη καταλαθως μου ηρθαν 2 τετοια ακουστικα, οποιος ενδιαφερεται δινω τα in ear creative ep-630 σφραγισμενα με 15 ευρω.

πριν λίγο τα αγόρασα. προηγουμένως είχα κάτι in ear της JBL γύρω στα 80ευρώ.

Προχωράμε σε εντυπώσεις.

Συσκεύασία μινιμαλιστίκη όπως μας έχει συνιθίσει η apple τόσα χρόνια.. Παιδιά τέτοια ηχομόνωση δεν έχω ξανά πετύχει σε inear και χωρίς να παίζει δυνατά η μουσική τέρμα. Να φανταστείτε ήμουν Εγνατία κατά τις μία και δεν έπαιρνα γραμμή.

φοβερό design. πρώτη φορά βρήκα ιn ear που να μπορούν να εφαρμόζουν φανταστικά, στην αρχή βέβαια τα ψιλό έπαιξα γιατί το Medium δεν μου καθότανε καλά λέω ρε μήπως θέλω το large; βάζω και τα large απογοήτευση και εκεί μόλις βάζω όμως τα small (δεν φαντάστηκα ότι το ήθελα γιαυτό τα έβαλα και τελευταία) έγινε το θαύμα τι χοροπήδημα έριξα τι έτρεξα δεν βγήκαν από τη θέση τους!

Φοβερός ήχος, φοβερό μπάσο μπορούσαν να ήταν όμως ένα τικ δυνατότερα στο volume.

πάντως στο iPhone τα volume control δεν παίζουν για κανένα λόγο και το θεωρώ απαράδεκτο..

• Super Moderators
πριν λίγο τα αγόρασα. προηγουμένως είχα κάτι in ear της JBL γύρω στα 80ευρώ.

Προχωράμε σε εντυπώσεις.

Συσκεύασία μινιμαλιστίκη όπως μας έχει συνιθίσει η apple τόσα χρόνια.. Παιδιά τέτοια ηχομόνωση δεν έχω ξανά πετύχει σε inear και χωρίς να παίζει δυνατά η μουσική τέρμα. Να φανταστείτε ήμουν Εγνατία κατά τις μία και δεν έπαιρνα γραμμή.

φοβερό design. πρώτη φορά βρήκα ιn ear που να μπορούν να εφαρμόζουν φανταστικά, στην αρχή βέβαια τα ψιλό έπαιξα γιατί το Medium δεν μου καθότανε καλά λέω ρε μήπως θέλω το large; βάζω και τα large απογοήτευση και εκεί μόλις βάζω όμως τα small (δεν φαντάστηκα ότι το ήθελα γιαυτό τα έβαλα και τελευταία) έγινε το θαύμα τι χοροπήδημα έριξα τι έτρεξα δεν βγήκαν από τη θέση τους!

Φοβερός ήχος, φοβερό μπάσο μπορούσαν να ήταν όμως ένα τικ δυνατότερα στο volume.

πάντως στο iPhone τα volume control δεν παίζουν για κανένα λόγο και το θεωρώ απαράδεκτο..

Καλοφόρετα! Κοίτα μόνο μη σε πατήσει κάνα αυτοκίνητο γιατί και γω δεν ακούω τίποτα στο δρόμο ακόμη και όταν η ένταση είναι στο μισό! Έχει τύχει να περπατάω σε πεζόδρομο και να κορνάρει ώρα πίσω μου ένα αυτοκίνητο για να περάσει (δεν φταίω εγώ, σε πεζόδρομονο περπατούσα :rolleyes:).

Το μόνο που πρέπει να συνηθίσω είναι κατά τη διάρκεια των κλήσεων που όταν μιλάς με τα ακουστικά ακούς τη φωνή σου από ...μέσα σου και δεν ξέρεις πόσο δυνατά μιλάς... :P

Επίσης μέσα στη συσκευασία υπάρχουν και 2 μεταλλικά ανταλλακτικά που βιδώνουν στις άκρες κάτω από τα καλύματα σιλικόνης.

Για τα κουμπιά volume νομίζω πως έχει να κάνει και με το hardware του iphone (μπορεί και να κανω λάθος) σε σχέση με τις επαφές που έχει η υποδοχή των ακουστικών.

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...