artshadows Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 εχω βαλει τον σκληρο δισκο αναποδα δηλαδη την επιφανεια με τα γραμματα κατω και με τα κυκλωματα πανω, υπαρχει προβλημα;
washcloud Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ...τις προάλλες που έτυχε και το δοκίμασα και ΄γω (σε συνδυασμό όμως με κάτι άλλες αρκουδιές, οπότε δεν παίρνω όρκο τις πταίει), λίγο μετά που μπήκε windows, μου κόλλησαν (τα windows ήταν πάνω του). Χωρίς να ξέρω τίποτα σχετικό, η λογική μου μου λέει ότι απ' τη μια μάλλον παίζει να μην επηρρεάζεται (διότι ας πούμε κάθετα δουλεύει κανονικότατα ένας δίσκος), από την άλλη πρέπει να υπάρχει κι ένα θεματάκι με την βαρυτική έλξη της Γης....έστω μακροπρόθεσμα.
Sorath Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Κανένα πρόβλημα απολύτως. Ούτε μακροπρόθεσμα... Έτσι κι αλλιώς, οι περισσότεροι δίσκοι στα laptop πχ, "κάθονται" ανάποδα.
alexzzz Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 έχω βάλει δίσκο ανάποδα, όρθιο, στα πλάγια, να κρέμεται, να κάνει κούνια... πρόβλημα μηδέν. Ειδικά αφού δεν θα κάνει βόλτες είναι μια χάρα
livegreat Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Να ρωτησω και γω κατι αν βαλω 2 σκληρους εξωτερικους σαν αυτον για παραδειγμα ----> http://www.lacie.com/intl/products/product.htm?pid=11050 τον εναν πανω στον αλλον υπαρχει περιπτωση να υπαρξει καποιο προβλημα?Δηλαδη μπορει να επιρεασει ο ενας τον αλλον μαγνητικα η με τις δονησεις που προκαλουνται απο τη λειτουργια του ενος προς τον αλλον?
alexzzz Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 το μόνο που με προβληματίζει είναι η θερμοκρασία και οι αεραγωγοί...
caution Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ...το μόνο θέμα είναι να μην κουνιέται/χτυπάει/τραμπαλίζεται, αλλιώς δεν μασάει
washcloud Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 το μόνο που με προβληματίζει είναι η θερμοκρασία και οι αεραγωγοί... έτσι ...το μόνο θέμα είναι να μην κουνιέται/χτυπάει/τραμπαλίζεται, αλλιώς δεν μασάει γιουβέτσι
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 και στους serverς καποιες φορες οι δισκοι ειναι πλαγια ενω σε κατι μηχανηματα hp ειναι καθετα.και δεν εχουν προβλημα.οποτε δεν θα παθει τιποτα.απλα προσοχη σε κραδασμους προσοχη σε θερμοκρασιες και ενα ups καλο θα ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.