Προς το περιεχόμενο

Toshiba G810 299 @ Media Markt

Innersense

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καποιο λακκο εχει η φαβα ρε παιδια....το κινητο αξιζει και τα 299 που το εχει το mediamαrkt , αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι η τιμη του expansys που ολοι ξερουμε τι φαρμακειο ειναι :rolleyes:

Δημοσ.

τι λακο μπορει να εχει ομως?...μπορει απλα να πηραν πολλα κομματια και να μην τα παιρνει κανενας και να τα εβαλαν στο κοστος...δεν ειναι η πρωτη φορα...

Δημοσ.

λες ε

Τι να πω 180κατι ευρω ειναι πραγματικα τσαμπα το κινητο με αυτα που προσφερει, και με βαζει σε τεραστιο πειρασμο,....

Δημοσ.

To expansys το εχει με τα αγγλικα windows,ξερετε αν μετα μπορουμε να βαλουμε ελληνικα,η μενουμε με τα αγγλικα?Παντως σαν τιμη ειναι πολυ καλη και θα το παρω και γω μαλλον.Διαλεγουμε τον EU ανταπτορα για ελλαδα ε?

Δημοσ.

απ οτι καταλαβα εγω γινεται να βαλεις ελληνικα μετα...απο κινεζικα σε αγγλικα παντως γινεται :P ...ναι το ανταπτορακι ειναι αυτο π λες αν κ ειναι λιγο ακριβο...παρτο απο κανα καταστημα ηλεκτρονικων καλυτερα η απο κανα πρακτικερ

Δημοσ.

απο φίλους που το έψαξαν σε Φάληρο και Βουλιαγμένης καταλήξαμε ότι το G810 υπάρχει μόνο στο Ρέντη

στο Φάληρο εθεάθει Asus P535 279 Euro και HTC P3470 249 Euro.

Όπως και να το δω όμως τα specs του G810 είναι με διαφορά υπερπλήρη...

Δημοσ.

Αν βαλετε το κουπονι εκπτωσης PRINTEMPS στο checkout του expansys εχετε εκπτωση 15 ευρω στην τιμη των κινητων μεχρι 30/4... Το συγκεκριμενο G810 βγαινει στα 193 με τα μεταφορικα μεσα...

Δημοσ.

πςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

τι λετε τωρα?υπαρχουν τετοια σπεκς σε τηλεφωνο κ τετοια τιμη????????

αν δεν ειχα το Omnia,θα το ειχα παρει καρα στανταρτ.

απο σημα τα TOSHIBA τι λενε?

Δημοσ.

Παιδια το παρηγγειλα το κιν,μαζι με τα εξοδα αποστολης(UPS) μου βγηκε 233.Τοσο βγαινει αν πληρωθει με αντικαταβολη,η παραγγελια εγινε μεσω τηλ

Δημοσ.
Παιδια το παρηγγειλα το κιν,μαζι με τα εξοδα αποστολης(UPS) μου βγηκε 233.Τοσο βγαινει αν πληρωθει με αντικαταβολη,η παραγγελια εγινε μεσω τηλ

Και με αντικαταβολη φιλε μου σε ποσες μερες σου ειπαν περιπου οτι θα ερθει?

Και στην περιπτωση αντικαταβολης ισχυει το εταιρικο ΑΦΜ (και οι κωδικοι) ή ειναι μονο για online παραγγελιες?

Edit : Μου στειλαν mail και μου ειπαν οτι ειναι το ιδιο ειτε κανεις τηλεφωνικη παραγγελια ειτε Online. Αρα λογικα δεχονται και τηλεφωνικα τους κωδικους.

Δημοσ.

Μου ειπαν 3 μερες max για την παραγγελια,οποτε η σαββατο η απο δευτερα θα το εχω.Για αυτο που ρωτας φιλε για τους κωδικους,δεν ξερω τι παιζει ακριβως,πρωτη φορα παραγγελνω απο αυτο το site

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...