Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire 5630_πρόβλημα με τις ρυθμίσεις date/time

P_aRet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα, πήγα τον υπολογιστή για επισκευή και το αποτέλεσμα έχει ως εξής: έκαναν επανεγκατάσταση, απ΄ότι μου είπαν είχε πολλά προβλήματα χωρίς όμως να μου προσδιορίσουν. Όσο αφορά τις ρυθμίσεις date/time έχει σχέση με τη μπαταρία της μητρικής η οποία λόγω του ότι δεν είναι πύργος, δυστυχώς δεν αλλάζει εύκολα (έτσι μου είπαν).Θα πρέπει εγω κάθε φορά να ρυθμίζω για να μη χάνω και τα updates μου.

Ευχαριστώ

φιλε σε πιασαν κοροϊδο!!! πρωτα απο ολα σιγουρα φταιει η μπαταρια που ειναι πανω στην Motherboard κ τροφοδοτει με ρευμα το BIOS για να κραταει τις ρυθμισεις του. απο την στιγμη που αδειαζει η μπαταρια, χανεις κ τις ρυθμισεις του BIOS μεσα στις οποιες ειναι κ η ωρα. η μονη λυση ειναι να αλλαξεις μπαταρια. Αυτη η διαδικασια ειναι υπαρβολικα ευκολη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα δεν ξερω που ειναι σε καθε laptop αυτη η μπαταρια αλλα στο δικο μου ειναι διπλα στον επεξεργαστη κ στις RAM. εχω HP Pavilion dv6680ev.

Τωρα ολα αυτα που σου λενε περι πολλων προβληματων κ μεγαλης δυσκολιας αντικαταστασης της μπαταριας ειναι ολα μα.....ες!!!! ή δεν το κατεχουν το αθλημα ή απο οσο φανταζομαι θελουν να το κανουν κ να σου ζητησουν πολλα λεφτα μετα. καντο μονος σου! μονο την μπαταρια θα πληρωσεις. πες ποιο μοντελο laptop εχεις μηπως κ ξερω εγω ή κανενας αλλος που ακριβως βρισκεται η μπαταρια.

αφου την βρεις κ την βγαλεις θα πας σε καποιο καταστημα οπως Γερμανος κ θα τους την δειξεις κ θα πεις να σου δωσουν μια ιδια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχει δικιο. Βαριουνται μεχρι θανατου οι τυποι. Ασε που οτι το εχω παει να το επισκευασουν Ελληνες χειροτερα γυρισε πίσω

Δημοσ.
Εχει δικιο. Βαριουνται μεχρι θανατου οι τυποι. Ασε που οτι το εχω παει να το επισκευασουν Ελληνες χειροτερα γυρισε πίσω

Είχα την εντύπωση οτι μπήκα σε ελληνικό forum...αλλά ας μη το φιλοσοφήσουμε κι άλλο το θέμα δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος !!!:shifty:

Δημοσ.

και επειδή είναι ελληνικό forum δεν θα κράζονται οι ελληνικές αντιπροσωπείες???

αν είναι δυνατόν αυτή η απάντηση από αντιπροσωπεία!

το πας πίσω και απαιτείς επιδιόρθωση του!

Δημοσ.
και επειδή είναι ελληνικό forum δεν θα κράζονται οι ελληνικές αντιπροσωπείες???

αν είναι δυνατόν αυτή η απάντηση από αντιπροσωπεία!

το πας πίσω και απαιτείς επιδιόρθωση του!

Για να μη παρεξηγούμεθα, εγώ δεν είπα οτι τον πήγα στην αντιπροσωπεία.

Τον υπολογιστή τον πήγα σε ανθρωπους που ασχολούνται με υπολογιστές και είναι στο εμποριο βέβαια, δε ξέρω κατά πόσο έχει σχέση με όλα αυτά που λέτε...

Δημοσ.

Η μπαταρια που πρεπει να αλλαξεις ειναι αυτη που βλεπεις στη φωτο μεσα στον κοκκινο κυκλο.

Δεν ειναι ουτε ευκολο ουτε δυσκολο.

Απλα πρεπει να βγουν ολες οι βιδες απο το κατω μερος, και να αφαιρεθει το πισω καπακι ολοκληρο.

Η μπαταρια ειναι κολλημενη σε 2 σημεια με κολλητηρι, οποτε δυστυχως πρεπει να εχεις καποιες ελαχιστες γνωσεις για το πως θα την αποκολλησεις, καθως και πως θα μπει η νεα, γιατι ισως ειναι δυσκολο να βρεις ακριβως ιδια, οποτε να παρεις μεν ιδια ως προς τα volt-watt, αλλα να μηντεριαζουν τα ποδαρακια να κολλησουν, και να θελουν εξτρα καλωδιακια.

post-1360-129063007102_thumb.jpg

Δημοσ.

:-) ευχαριστώ, θα προσπαθήσω!

Το σημαντικό είναι οτι έχω το κολλητήρι!;)

ελπίζω να μη συμβεί το "η εγχείρηση πέτυχε ο ασθενής απεβίωσε". Θα σου πω τα νέα...

καλό σου βράδυ

Δημοσ.
Θα μας πεις τα νεα?

Πετυχε η εγχηρηση ο ασθενης ζει?

Καλημερούδια,

ζει και βασιλεύει...

ευχαριστώ για τη φιλία

μπορει να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...