Προς το περιεχόμενο

Γνωρίζει κανείς σας Αραβικά;

MVilly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι είναι αυτό? Προσευχή σε tlhIngan Hol?:-D

Μα δεν αναγνωριζεις τον τιτλο του forum...;

Τι σου μαθαινανε στο σχολειο τοσα χρονια;;; :lol:

ΙΝSOMNIA in Klingon... :P

Δημοσ.
Μα δεν αναγνωριζεις τον τιτλο του forum...;

Τι σου μαθαινανε στο σχολειο τοσα χρονια;;; :lol:

ΙΝSOMNIA in Klingon... :P

όπως είδες αναγνώρισα τη γλώσσα αλλά η γραμματοσειρά δύσκολη βρε παιδί μου :-D:-D

Δημοσ.

Πω πω...

πολλοί έξυπνοι έχουν μαζευτεί εδω πέρα...

και πολυάσχολοι...

για το σπαμ πληρώνεστε ή το κάνετε για χόμπυ;

Καλά λένε ότι κάποιοι δεν μεγαλώνουν ποτε...

Και κάτι τελευταίο, για τους πολύ έξυπνους:

Αν είσανταν παντρεμένοι και είχατε μικρό παιδάκι το οποίο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ σας το προσέχει τις πρωινές ώρες κάποια γυναίκα επί πληρωμη την οποία δεν γνωρίζατε από πρίν... Και ενω όλα φαίνονται να πάνε καλά (Ελληνίδα είναι, όχι αλοδαπή) ξαφνικά της πέφτει αυτό το χαρτάκι...

ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ;

ΘΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑΤΕ Η ΟΧΙ;

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!

Δεν θέλω απάντηση... απλά σκεφτείτε το... αν μπορείτε...

Δημοσ.

Πολυ CNN βλεπεις μαλλον. Δεν ειναι ολοι οι αραβες τρομοκρατες και δεν ειναι ολα τα αραβικα επιστολες της Αλ Καιντα. Υπαρχουν αρκετοι στην Ελλαδα που ειναι μουσουλμανοι και δεν ξεχωριζουν στην καθημερινοτητα τους. Το οτι επεσε απο καποια μια αραβικη προσευχη και το ψαχνεις τοσο ειναι τουλαχιστον ρατσιστικο. Μπορουσες απλα να την ρωτησεις τι ειναι αυτο αντι να το παιξεις Ντεντεκτιβ Κλουζω. Απο την απαντηση θα εβγαζες καλυτερα συμπερασματα, αντι για την σφαιρα φαντασιας σου.

Αν της επεφτε το πατερ ημων θα την ειχες για την καλυτερη γυναικα του κοσμου. Τωρα που τις επεσε προσευχη απο το κορανι μπηκε σε ερευνα. Μετα ζητας και σκεψη...

5 χρονια παπαρολογια στα αμερικανικα και διεθνη καναλια και ιδου το αποτελεσμα.

(και ναι δεν εχω παιδια, και πιστευω ειναι ασχετο το θεμα παιδι. Σαν να λεμε σε αεροπλανο μπηκε ενας με τουρμπανι, ωχ θα μας ανατιναξει ολους)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...