MVilly Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Έχω μια φωτογραφία από κάποια, μάλλον, αραβική προσευχή. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει στη μετάφραση; Ή να μου πεί πως μπορώ να μάθω τι λέει; Είναι πολύ σημαντικό για μένα! Επειδή το ζήτημα είναι πολύ σημαντικό, θα παρακαλούσα να μην σπαμάρετε. Επειδή δεν ξέρω τι λέει, δεν θέλω να την ποστάρω απευθείας μήπως είναι κάτι κακο! Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ας μου απαντήσει να του στείλω το λινκ που την ανέβασα! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
frenzy Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ευχαρίστως, μπορείς να την ανεβάσεις. Όχι πμ. Ανέβασέ τη να τη δούμε
MVilly Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ευχαρίστως, μπορείς να την ανεβάσεις. Όχι πμ. Ανέβασέ τη να τη δούμε Ευχαριστώ! ελπίζω να μην είναι κάτι κακό! Εδώ: http://img13.imageshack.us/img13/3075/dsc00515j.jpg
DIMITRISG Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ανεβασε τη, δουλευω με εναν μαροκινό, θα την τυπωσω και θα τον ρωτησω να μου πει τι λεει
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ας μην το σκίσουμε ΚΑΙ αυτό το thread...
Toufas Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 κατι απο το κορανι ειναι παντως. η φιλη μου απο το λιβανο ειναι διακοπες πορτογαλια, της το εστειλα.
soturin Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 το κοράνι δεν είναι στα "ζόρικα" αραβικά, που μόνο φιλόλογοι και ιερείς διαβάζουν; Βέβαια μάλλον βλακείες λέω γιατί κάλλιστα θα έχει μεταφραστεί στα απλοποιημένα αραβικά.
MVilly Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ για την βοήθεια και την καλή σας πρόθεση! Ελπίζω να καταφέρω να μάθω!!!
DIMITRISG Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Το εδειξα στον Ahmed. Μολις το ειδε επεσε γονατιστός και φωναζε! οχι ρε συ πλακα κανω, μου ειπε πως ειναι προσευχη, καμια σχεση με τρομοκρατια κλπ, απλη προσευχη.
MVilly Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Το εδειξα στον Ahmed. Μολις το ειδε επεσε γονατιστός και φωναζε! οχι ρε συ πλακα κανω, μου ειπε πως ειναι προσευχη, καμια σχεση με τρομοκρατια κλπ, απλη προσευχη. Ευχαριστώ πολυ!!! Βασικά ησύχασα τώρα... δεν ξέρεις ποτε που μπλέκει ο κόσμος... μάγια κλπ... Αν μπορεί ο φίλος σου, μπορεί να μας πει τι περίπου λέει η προσευχή; Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
DIMITRISG Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 αστο δεν εχει νοημα, απλα μια προσευχη ειναι σαν το πατερ ημων , το διευχων κλπ
god4 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ πολυ!!! Βασικά ησύχασα τώρα... δεν ξέρεις ποτε που μπλέκει ο κόσμος... μάγια κλπ... Αν μπορεί ο φίλος σου, μπορεί να μας πει τι περίπου λέει η προσευχή; Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! φοβάσαι μην μπλέξεις με μάγια;;
paschalia Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Να ήταν από καμιά αφρικάνικη χώρα ή καμιά λατινοαμερικάνικη(βλ. Αϊτή) να πω οκ, καλά κάνει και ρωτάει και φοβάται για μάγια. Από αραβική χώρα θα έπρεπε να φοβάσαι άλλα (βλ. τρομοκρατία) ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.