Προς το περιεχόμενο

Ποτε ληγει ο NOD32

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το παραπανω antivirus αλλα δεν ξερω απο που να δω μεχρι ποτε ισχυει....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:50 ----------

Και νομιζα ευκολη την απαντηση.....:-)

Δημοσ.

Το ανοιγεις, πατας πανω δεξια που λεει help και μετα about. Σε αυτο το παραθυρο που θα βγαλει θα δεις ολες τις πληροφοριες που θες ;)

Δημοσ.
Το ανοιγεις, πατας πανω δεξια που λεει help και μετα about. Σε αυτο το παραθυρο που θα βγαλει θα δεις ολες τις πληροφοριες που θες ;)

Ευχαριστω.Θα το δοκιμασω σπιτι αν και σιγουρα ετσι ειναι....Απλο τελικα.

Δημοσ.

έχω την αίσθηση ότι πρέπεινα είναι στο system tools στο information.Εαν ανοίξεις το control center απο το εικονίδιο κάτω δεξια πήγαινε nod32 system tool και μετά information

Δημοσ.
έχω την αίσθηση ότι πρέπεινα είναι στο system tools στο information.Εαν ανοίξεις το control center απο το εικονίδιο κάτω δεξια πήγαινε nod32 system tool και μετά information

Ευχαριστω,Οπως και να ειναι θα το δω το απογευμα σπιτι γιατι στη δουλεια εχω panda που δεν ελεγχει αν χρησιμοποιειται ο κωδικος και απο αλλο pc.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:57 ----------

Δεν βλεπω κατι σχετικο αλλα μονο για την version κλπ.

Επιλογη information δεν βλεπω.

Δημοσ.

Να φανταστώ είναι αγορασμένο??

Αν όχι όταν το ανοίγεις στο Protection Starus λέει "remaining trial period .. τάδε μέρες".

Αν πάλι είναι αγορασμένο λογικά κάτι παρόμοιο θα λέει.

Δημοσ.
Να φανταστώ είναι αγορασμένο??

Αν όχι όταν το ανοίγεις στο Protection Starus λέει "remaining trial period .. τάδε μέρες".

Αν πάλι είναι αγορασμένο λογικά κάτι παρόμοιο θα λέει.

Ναι κανονικα αγορασμενο ειναι αλλα δεν βλεπω κατι

46554592.jpg

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:54 ----------

Εστειλα email στν adaox και να η απαντηση

Αγαπητέ πελάτη,

Στην καινούρια έκδοση η ημερομηνία λήξης δεν είναι εμφανές. Παρακαλώ στείλτε μας τον σειριακό σας αριθμό για να ελέγξουμε την ημερομηνία λήξης της άδειας σας.

Με εκτίμηση,

Support Team

ADAOX

ESET NOD32 Business Development & Support

www.adaox.com

Tel +30 210 77 59 270

Τους εστειλα username και pasword που εχω.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:35 ----------

Αναβαθμησα σε εκδοση 4 και τωρα φαινεται και η ημερομηνια ληξης.

36810292.jpg

• 3 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...