Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Εχω το παραπανω antivirus αλλα δεν ξερω απο που να δω μεχρι ποτε ισχυει.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:50 ---------- Και νομιζα ευκολη την απαντηση.....
ArisG88 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Το ανοιγεις, πατας πανω δεξια που λεει help και μετα about. Σε αυτο το παραθυρο που θα βγαλει θα δεις ολες τις πληροφοριες που θες
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Το ανοιγεις, πατας πανω δεξια που λεει help και μετα about. Σε αυτο το παραθυρο που θα βγαλει θα δεις ολες τις πληροφοριες που θες Ευχαριστω.Θα το δοκιμασω σπιτι αν και σιγουρα ετσι ειναι....Απλο τελικα.
jay_k Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Το ανοιγεις, πατας πανω δεξια που λεει help και μετα about. Σε αυτο το παραθυρο που θα βγαλει θα δεις ολες τις πληροφοριες που θες έχω την αίσθηση ότι πρέπεινα είναι στο system tools στο information.Εαν ανοίξεις το control center απο το εικονίδιο κάτω δεξια πήγαινε nod32 system tool και μετά information
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 έχω την αίσθηση ότι πρέπεινα είναι στο system tools στο information.Εαν ανοίξεις το control center απο το εικονίδιο κάτω δεξια πήγαινε nod32 system tool και μετά information Ευχαριστω,Οπως και να ειναι θα το δω το απογευμα σπιτι γιατι στη δουλεια εχω panda που δεν ελεγχει αν χρησιμοποιειται ο κωδικος και απο αλλο pc. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:57 ---------- Το ανοιγεις, πατας πανω δεξια που λεει help και μετα about. Σε αυτο το παραθυρο που θα βγαλει θα δεις ολες τις πληροφοριες που θες Δεν βλεπω κατι σχετικο αλλα μονο για την version κλπ. έχω την αίσθηση ότι πρέπεινα είναι στο system tools στο information.Εαν ανοίξεις το control center απο το εικονίδιο κάτω δεξια πήγαινε nod32 system tool και μετά information Επιλογη information δεν βλεπω.
WaVe Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Να φανταστώ είναι αγορασμένο?? Αν όχι όταν το ανοίγεις στο Protection Starus λέει "remaining trial period .. τάδε μέρες". Αν πάλι είναι αγορασμένο λογικά κάτι παρόμοιο θα λέει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Να φανταστώ είναι αγορασμένο?? Αν όχι όταν το ανοίγεις στο Protection Starus λέει "remaining trial period .. τάδε μέρες". Αν πάλι είναι αγορασμένο λογικά κάτι παρόμοιο θα λέει. Ναι κανονικα αγορασμενο ειναι αλλα δεν βλεπω κατι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:54 ---------- Εστειλα email στν adaox και να η απαντηση Αγαπητέ πελάτη, Στην καινούρια έκδοση η ημερομηνία λήξης δεν είναι εμφανές. Παρακαλώ στείλτε μας τον σειριακό σας αριθμό για να ελέγξουμε την ημερομηνία λήξης της άδειας σας. Με εκτίμηση, Support Team ADAOX ESET NOD32 Business Development & Support www.adaox.com Tel +30 210 77 59 270 Τους εστειλα username και pasword που εχω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:35 ---------- Αναβαθμησα σε εκδοση 4 και τωρα φαινεται και η ημερομηνια ληξης.
WaVe Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Nice! Εμένα είναι εκεί που φαίνεται κ εσένα στην τελευταία εικόνα!
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μιας και μολις εκανα format μπορει καποιος να μου πει απο που κατεβαζω την τελευταια εκδοση 4 ? Ευχαριστω.
mikaha Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μιας και μολις εκανα format μπορει καποιος να μου πει απο που κατεβαζω την τελευταια εκδοση 4 ? Ευχαριστω. http://www.eset.com/download/home
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 http://www.eset.com/download/home Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.