antonl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 djmaria πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείσαι με το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 http://www.dhl.com/publish/g0/en/information/customer/fraud.high.html τα μεταφορικα θα τα πληρωσεις εσυ... λεφτα εχει στειλει που?και καλα αντικαταβολη μεσω dhl? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GReddyRx7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 στείλε το κουτί με ένα σαπούνι μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmaria Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 δεν ειμαι απληστη φιλε plastic ανιδεη και χαζη μπορει απληστη οχι....απ'οτι καταλαβα ουτε σε μια εταιρεια μεγαλη δεν μπορω να στηριχτω...σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για την βοηθεια σας...ηταν πολυτιμη...να ειστε καλα με υγεια !!!! ΥΓ:ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΑΖΙ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 στείλε το κουτί με ένα σαπούνι μέσα... Kαι απορούσα πώς δεν έχει ποσταριστεί ακόμα το: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisg Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Εχω βαλει αγγελια στο sk....gr και λαμβανω ενα email απο ενα μακακα που θελει να αγορασει το προιον μου στην διπλασια τιμη. Ποσο μακακας μπορει να ειναι οταν εγω αγοραζω απο το εξωτερικο φθηνοτερα. Τελος παντων, επειτα απο ενα ωραιο παιχνιδι με email μεταξυ μας, μου στελνει μαιμου email οτι εκανε confirm το ποσο που ζητουσα απο payball, (χαχαχαχαχαχαχαχα), εδω θελει προσοχη για αν εχεις κανει χρηση του paypal θα καταλαβεις αμεσως οτι το email ειναι μαιμου. Τελειωνοντας, φιλοι μου συναγωνιστες ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΙ ΛΑΜΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΥΣΟΣ, για αυτο μεγαλη προσοχη στις συναλλαγες σας απο το internet. Το τελευταιο email που του εστειλα πρεπει να εκλασε μαλλι, γιατι ενας ΕΛΛΗΝΑΣ (που ειμαστε κορυφαιοι σε ολα) μπορει ευκολα να μαμιση εναν ΝΙΓΗΡΙΑΝΟ,( η απο οπου ειναι ο ΜΑΚΑΚΑΣ) ενω το αναποδο θελει πολυ ψωμι. ;););););););););););););););););););););););););) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mirloon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Εκνευριζομαι με τετοια μηνυματα στο στυλ του ¨troktiko¨."Ελεος ρε παιδια,εκει στο ..... κοιμουνται?Καντε κατι ρε σεις" και αλλα τετοια γραφικα. Η διευθυνση ηλεκτρονικης απατης(που αμφιβαλλω αν υπαρχει υπηρεσια με αυτο το ονομα) δε μπορει να μυρισει τα νυχια της για το νιγηριανο που σου στελνει email.Και δε νομιζω να ασχολειται και με το ebay,αλλα τεσπα,πες οτι ασχολειται.Εκανες καταγγελια αναλυτικη και με στοιχεια για να δει καποιος το προβλημα σου?Η απλα γραφεις σε ενα φορουμ και περιμενεις να ερθει το FBI? ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ Κ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ! ΦΥΣΙΚΑ Κ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ...ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΣΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΜΑΙΛ ΣΤΟ PAYPAL K OI ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΜΟΥ "ΕΠΑΙΞΑ"ΤΟΥΣ ΝΗΓΙΡΙΑΝΟΥΣ Κ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. ΕΣΥ ΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...ΜΠΑΤΣΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΣ? ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΟ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ"ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΕΜΠΑΘΕΙΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
downloader007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 ...καλά είναι,μετά από κανα χρόνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dp@pa Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 εγω εκανα την βλακεια και εδωσα αριθμο λογαριασμου τραπεζης και ονομα!τωρα αντε να δουμε.. υποτιθεται οτι θα μου βαλει 300Ε!200ε για το κινητο που πουλαω και 100 για εξοδα αποστολης!νιγηρια,ibadan.. το θεμα ειναι μην μου βγαλει αντι για να μου βαλει..και να τι μου εστειλε-->Hello, i just made the payment now and the colony bank must have contacted you now upon the payment made and as i have told you that the item is needed urgently by my client and i want the shipment to go direct to him and that is why i made an additional payment okay and the 300.00EURO had been deducted out of my account,so all you just have to do now is to get the item shipped now to my client shipping address through dhl courier,and get back to me and the colony bank with the tracking details so that the bank can confirm it and activate the money as soon as possible due to the urgency and i want you to know that the additional payment is for the fact that i change my mind that the item should go to west africa in my client country and not to me again because my client called me and told me that he need the item by next week and i dont want to delay him. .Bellow is my client shipping address: NAME:MOJEED K.O ADDRESS:NO 27 ADEOYE STREET AGBOWO U.I CITY:IBADAN STATE:OYO STATE COUNTRY:NIGERIA ZIP CODE:23402 PHONE NUMBER:2347032566672 kindly get the items shipped now through DHL COURIER and get back to me and the bank now with the tracking details due to the urgency,Awaiting the tracking details as soon as possible. βλεπετε πως η απατες δουλευουνε. Βρισκουν Victims Και δυστηχως εγινες και εσυ ενα στατιστικο . ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΟΤΕ??? ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ? ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ, ΘΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΕΝΑ........ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΣ. ΚΡΙΜΑΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 βλεπετε πως η απατες δουλευουνε. Βρισκουν Victims Και δυστηχως εγινες και εσυ ενα στατιστικο . ... ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΟΤΕ??? ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ? dpapa πριν τον δείρεις δες πάλι την ημερομηνία που έγραψε. Περασαν 16 μήνες από τότε. fail. Και που έδωσε το λογαριασμό τι έγινε; Κάτι ακόμα. Αν το παιδί (που δεν ξέρουμε αν είναι παιδί) κάνει τέτοια λάθη υπαίτιος είναι ο πατέρας που δεν τον έχει διαπαιδαγωγήσει και ενημερώσει σωστά. (ένα δωρεαν μάθημα από το insomnia) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.