Προς το περιεχόμενο

Μεγιστη Απατη σχετικά με πώληση στο eBay

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω σαν τη χαζη την πατησα και εδωσα τραπεζικο λογαριασμο και ΙΒΑΝ τι μπορω να παθω?εν τω μεταξυ απο την DHL με καθησυχαζουν οτι οταν στειλω το προιον που πουλαω αν μεσα σε 2 μερες δεν μπουν τα λεφτα στο λογαριασμο μου θα το σταματησουν αμεσως και θα μου το φερουν πισω...ΒΟΗΘΕΙΑ τι να κανω?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:51 ----------

επισης μηπως ειναι ευκολο να μου εξηγησετε που αποσκοπουν αυτοι η τυποι αφου ξερουν οτι μολις τους παρω χαμπαρι θα σταματησω την αποστολη του δεματος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Το θέμα είναι να μην το παραλάβουν και μετά δεν θα πάρεις και τα λεφτά.Πάντως είναι δύσκολο να κάνουν κάτι με τον λογαριασμό σου εώς απίθανο.

Μα καλά δεν ελέγχετε μέσα απο το PayPal έαν σαν έχουν στείλει λεφτά ή τελοσπάντων αν έχει γίνει κάποιο transaction;Δηλαδή μόνο το e-mail βλέπετε ή φαίνεται και μέσα από το PayPal αυτό;

δεν το εστειλα αλλα κοιτα να δεις τι συμβαινει...εκεινος μου λεει οτι τα λεφτα εχουν μπει ηδη στο λογαριασμο μου αλλα τα εχει αφησει σε εκκρεμη κατασταση μεχρι να του στειλω το κωδικο αποστολης που σου δινει η dhl στην προκειμενη περιπτωση...αμεσως μετα θα ενεργοποιηθουν στο λογαριασμο μου...απο την αλλη η dhl με διαβεβαιωνει οτι αν δεν λαβω τα χρηματα σε 48 ωρες θα σταματησει την αποστολη και θα μου φερουν πισω το αντικειμενο....τι να κανω?????

μα δεν το εχω στειλει...αυτο λεω...τι να κανω?εκεινοι στη dhl μου διασφαλιζουν οτι δεν προκειται να παει το δεμα και θα γυρισει πισω αν δε μου στειλουν τα λεφτα στο λογαριασμο μου...να το τολμησω?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:21 ----------

τι θα μπορουσα να παθω?

ε εκει ειναι το θεμα οτι η dhl ειναι ενημερωμενη και δεν υπαρχει λεει πριπτωση να χασω το δεμα..σε 48 ωρες αν δεν εχουν μπει τα λεφτα στο λογαριασμο μου θα το σταματησουν ακομα και στο τελωνειο της Νιγηριας και θα το στειλουν πισω.....ΛΕΝΕ αλλα κατα ποσο θα μπορουσα να στηριχτω σε αυτο???

Μην είσαι άπληστη, θα την πατήσεις και μετά δεν θα μπορείς να κατηγορησεις κανέναν.

Αν κάτι ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό τότε μένεις μακρια.

Παπαριές....Νιγηριανές.

Μην στείλεις τπτ θα τα κλαις μετά κ τα χρήματα κ το αντικείμενο.

Καθαρές δουλειές...πρώτα τα φράγκα κ μετά η αποστολή.

Να δεις πώς θα κόψει αν του πεις έτσι....Για κορόιδα ψάχνουν...μην γίνεις κ εσύ.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...