eSATA Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 οι μνημες μια χαρα ειναι αρκετα γρηγορες... μητρικη ποσα λεφτα; για δες αυτη-----> http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1221914&HYMOTHERBOARDSOCKET=AM2%2b&category=69977721&catalog=20 μπορει να μη σο προτεινει καποιος αλλος dfi αλλα εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τη δικια μου:-)
ahristos Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 ειναι "ησυχη" η δικη του... Δεν τη γνώρισα την κυρία... Έβαλα κατευθείαν την παλιά που είχα. 15 ευρώ την είχα πάρει και άντεξε στους 2 Athlon X2 που είχα πρίν και δεν την άκουσα ποτέ. Τώρα πάω για αυτή αφού και μια χαρά παίζει ο X3 720 στα 3.5 GHz αλλά άρχισε να ζητάει αύξηση της τάσης και έρχεται και καλοκαίρι.
ahristos Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 μια εξισου καλη αλλα φτηνοτερη Εγώ αυτήν έβαλα στο μάτι. Ναι είχα βάλει το τελευταίο BIOS αφού είχα την πολυτέλεια. Είχα βλέπεις 2 άλλους επεξεργαστές πριν πάνω της. Ο ανεμιστήρας έχει ρύθμιση ταχύτητας με PWM οπότε είναι σχετικά ήσυχος όταν δεν έχει φορτίο. Αλλά 7 εκατοστά που είναι τι να σου κάνει, Αρχίζει τον ενοχλητικό θόρυβο ψηλής συχνότητας όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία.
eSATA Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Ποιο απ τα 2 σετακια μνημων ειναι καλυτερο απο πλευρας επιδοσεων? το ακριβοτερο φανταζομαι... να το παρω ή μηπως τα 1066ΜΗz ειναι περιττα και μου κανει και το αλλο, το φτηνοτερο των 800ΜΗz? Οσο αφορα τωρα τη μητρικη που μου προτεινες ειναι ακριβοτερη κι απ τον 720. Δε με νοιαζει η τιμη βεβαια αρκει να μην πανε τα λεφτα σε χαρακτηριστικα που δε χρειαζομαι, πχ. 2χpci-e υποδοχες. Μπορεις να μου βρεις μια εξισου καλη αλλα φτηνοτερη, με 1 pci-e? YΓ. Aυτη η μητρικη και οσες σα κι αυτη, αναφερουν κατι για bios update. Θα πρεπει να γινει bios update για να αναγνωρισουν τους Phenoms II ? τι να παω και εγω που εχω x48 dfi με Ε5200:p:p:p για δες αυτη--> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526804
ahristos Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Φιλε και συναδελφε Άχρηστε, κι εγω την εχω στα υποψη μου αυτη τη mobo αλλα δεν εχει OnBoard καρτα, γιατι εαν ισχυει αυτο περι χρησιμοποιησης της κατα βουληση αντι της pci-e (ρωταω σχετικα σε αλλο thread και περιμενω να διαφωτιστω, εσυ γνωριζεις?) τοτε ειναι σημαντικο χαρακτηριστικο. Άστο δεν είναι για σένα το Hybrid Crossfire. Η ιδέα είναι να προσθέσεις μία κάρτα γραφικών χαμηλών επιδόσεων στην χαμηλών επιδόσεων ενσωματωμμένη ώστε να κερδίσεις κάτι. Δε θα πλησιάζει καν σε αυτή που έχεις τώρα. Αυτή τη μητρική που πρότεινε τελευταία ο eSATA έχω περίπου. Την πρώτη έκδοσή της με ασθενέστερο τμήμα τροφοδοσίας.
eSATA Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 ναι αυτο σημανει αλλα αν παρεις πχ μια 4850 ειναι πολυ καλυτερα να δουλευει μονη της
ahristos Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Όχι μόνο με πολύ χαμηλής κατηγορίας κάρτες γίνεται το Hybrid CrossFire. Σαν την RADEON HD2400 ή την 3450 ας πούμε. Δες εδώ http://www.guru3d.com/article/amd-780g--athlon-x2-4850e-ecs-a780gma/ Και μόνο σε Vista
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.