Προς το περιεχόμενο

Μοbo+cpu+ram

axristidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα ειναι υποκειμενικο το φτηνο...για καποιον μπορει να εχει οριο 100€ και για αλλον 300€. Μπορεις επισης να ψαξεις σε αγγελιες....Εκει σιγουρα θα βρεις καλυτερα πραγματα φτηνα....Οριστε και καποιες προτασεις:

post-70454-129062994624_thumb.jpg

post-70454-129062994626_thumb.jpg

Δημοσ.

αυτο το συστημα σου,με μια ηδη υπαρχουσα 4670 και psu 450W ''interset"(ετσι γραφει το κουτι),θα αντεξει??απο αποψη τροφοδοτικου λεω

Δημοσ.

...αν και το τροφοδοτικό σου είναι της πλάκας ( θα το έχεις υποψιαστεί άλλωστε :P ) δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί η 4670 είναι ενεργειακά ολιγαρκέστατη. Go for it ;)

Δημοσ.

Φιλε με 200 ευρω, οτι συστημα και να κανεις θα ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο που εχεις τωρα. Αλλα την αποκριση που θελεις, θα την πετυχεις μονο με ενα δισκο SSD.

Δημοσ.
...αν και το τροφοδοτικό σου είναι της πλάκας ( θα το έχεις υποψιαστεί άλλωστε :P ) δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί η 4670 είναι ενεργειακά ολιγαρκέστατη. Go for it ;)

για τον αδερφο μ ειναι..εγω εχω την υπογραφη..Οταν ανοιξα το κουτι και βλεπω το interset,λεω δεν παιζει να ναι μαρκα αυτο...:lol::lol:

thanks anyway

Δημοσ.

Απο κλοκαρισματα δεν εχω ιδεα. Δηλαδη ενω ειναι 2.7GHz, μπορω να το παω πχ. 3.2GHz?...

Μπορει να τα φτασει αν και δυσκολα μιας και το chipset δεν ειναι και απο τα

ενδεικτικα για oc, ειδικα σε amd.

Σχετικα με τις μνημες, επειδη εχω XP, οπως ξερεις δεν μπορω να πιασω 4GB, οποτε μηπως θα ηταν καλυτερα να παρω 2Χ1GB δυνατες?

Αν η 4670 που εχεις ειναι 1GB θα αναγνωριζει 3GB και θα εισαι κομπλε, αλλιως 2GB αναγκαστικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...