anideos555 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 καλημερα παιδια....πρωτη φορα γραφω στο φορουμ....και επισης η τελευταια που γραφω στην συγκεκριμςνη ενοτητα!!!πολυ απλα γιατι δεν με ενδιαφερουν οι μηχανες!!!!και για αυτο αλλωστε δεν εχω ιδεα.... αλλα επειδη εχω βαλει στοιχημα πανω σε θεματα μηχανης, αν θελατε να μου απαντησετε θα σας ημουν ευγνωμων..... στις μεγαλες μηχανες, που δεν ειναι αυτοματες, οι ταχυτητες πως πανε????καταρχην ποσες ταχυτητες εχουν και πως μπαινουν??το μονο που ξερω ειναι οτι εχουν το συμπλεκτη και ενα πραγμα στο ποδι απο οπου μπαινουν..αλλα πως??δλδ που ειναι η 1η,η 2η κ.τ.λ.... ξερω οτι σας φαινετε γελοιο και ισως να το προσπερασετε, αλλα αν καποιος μπορει να απαντησει 1 λεπτο, θα σας ημουν ευγνωμων..... σας ευχαριστω εκ των προταιρων.....
anideos555 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 σε ευχαριστω πολυ φιλε.... να΄σαι καλα....
Sorath Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Συνήθως έχουν 6 ταχύτητες. Επειδή είναι σειριακό κιβώτιο, η σειρά πάει: 1η--> Νεκρά --> 2η --> 3η --> 4η -->5η -->6η.
lef50 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Βλεπεις το λεβιεδακι στο τεποζιτο οι ταχυτητες ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.