klinika nekros Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ρε παιδια μου΄χουν πει οτι υπαρχει ενα ειδικο προγραμματακι για free users στο rapidshare που το κατεβαζεις και με αυτο δε χρειαζεται να πειμενεις καθε φορα να μεσολαβησουν 15 λεπτα απ'το προηγουμενο κατεβασμα ,αλλα δινεις ολα μαζι τα αρχεια που θες να κατεβουν και το προγραμμα κανει μονο του την δουλεια αυτη...δηλ καθε 15 λεπτα ξεκιναει μονο του να κατεβαζει τα αρχεια που εχεις ηδη δωσει ωστε να μην χρειαζεται εσυ να περιμενεις!ποιο ειναι αυτο?το γνωριζει κανεις?
alex2539 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δοκιμασε τον jdownloader... Σου κατεβαζει σαν free user απλα ειναι πολυ βολικος γιατι απλος του δινεις τα links και μετα αυτο κανει ολη τη δουλεια για εσενα. Βολευει πολυ οταν εχεις πολλα να κατεβασεις....δεν γλυτωνεις το χρονο που πρεπει να περιμενεις, αλλα δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα ουτε καν στο pc να εισαι!
klinika nekros Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 thanks,ο jdownloader ειναι πολυ καλος αλλα μηπως ξερει κανεις να μου πει αν γινεται ν'αλλαζει αυτοματως ip adresss και να μη χρειαζεται να περιμενει 15 λεπτα αναμεσα σε καθε download για εξοικονομηση χρονου?γιατι συνεχως περιμενει 15 λεπτα και μου'χουν πει οτι υπαρχει τροπος να ξεγελαει το rapidshare και να μην περιμενει!
accipio Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Αν συνεργάζεται με το ρούτερ σου ώστε να κάνει αυτόματα disconnect/reconnect, είσαι τυχερός. Δοκίμασέ το επιλέγοντας το μοντέλο του ρούτερ σου μέσα από τις ρυθμίσεις του προγράμματος. Αν δεν το βρίσκεις εκεί, είσαι μάλλον άτυχος.
flik Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ακόμα και αν δεν το βρίσκει εκεί, όλο και κάτι θα υπάρχει στο internet για το συγκεκριμένο ρουτερ, εκτός αν είναι κανένα intracom
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.