digimyth Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Εδώ και μέρες ψάχνω, ψάχνω στη σελίδα της Wind να βρω που μπορώ να πάρω ή να στείλω μήνυμα για να ενημερωθώ για το υπόλοιπό μου στο πρόγραμμα με τα 1000 λεπτά και 1000 SMS που έχω κάθε μήνα με 1ευρώ. Κάποτε υπήρχε αντίστοιχη σελίδα που έλεγε όλες τις λεπτομέρειες αλλά τώρα δε τη βρίσκω πουθενά! Αν ξέρει κανείς ας μου πει τουλάχιστον για τη Wind αν και θα ήθελα να μάθω και για τη Vodafone. Τώρα όσον αφορά την Cosmote ξέρω ότι στέλνεις ΥΠΟΛ στο 1313 (για το πρόγραμμα με τα 1000 λεπτά & SMS) και όποτε το θυμηθεί θα σου στείλει απάντηση... --- Τυχαία ψάχνοντας και ψάχνοντας και ψάχνοντας στη σελίδα της wind βρήκα αυτή τη σελίδα: https://www.wind.com.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=410&tablePageID=195&rec=274 στην οποία λέει συνοπτικά: ...Η ενημέρωση για το υπόλοιπο του διαθέσιμου χρόνου ομιλίας και SMS από την υπηρεσία πραγματοποιείται με δωρεάν κλήση στο 1209. ... Ευχαριστώ πολύ
MantiVersuS Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 επίσης στην Wind για να ενημερωθείς για τα 50 λεπτά και μηνύματα που σου δίνει με κάθε καρτα στέλνεις ΥΠ στο 1209
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μολις το δοκιμασα σε wind και προς το παρον μου ρθε ενα H υπηρεσια ενημερωσης υπολοιπου ειναι προσωρινα μη διαθεσιμη.Προσπαθησε ξανα αργοτερα στελνοντας ΥΠ.
digimyth Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μολις το δοκιμασα σε wind και προς το παρον μου ρθε εναH υπηρεσια ενημερωσης υπολοιπου ειναι προσωρινα μη διαθεσιμη.Προσπαθησε ξανα αργοτερα στελνοντας ΥΠ. Αυτό για τα 50' νομίζω ότι θέλει ενεργοποίηση. Εγώ έστειλα που δεν το έχω ενεργοποιημένο και μου είπε το ίδιο. Προφανώς δεν έχουν να σου στείλουν μήνυμα ότι δεν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία... Επίσης το ΥΠ στο 1209 δεν ισχύει για τα 1000 λεπτά και SMS όπως διαπίστωσα. Τώρα αν σου έστειλε αυτό το μήνυμα ενώ έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία δε ξέρω... ίσως έχει φόρτο το δίκτυο (κλασικά...) Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ:http://www.wind.com.gr/pages.fds?langid=1&pageid=1666
MantiVersuS Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μολις το δοκιμασα σε wind και προς το παρον μου ρθε εναH υπηρεσια ενημερωσης υπολοιπου ειναι προσωρινα μη διαθεσιμη.Προσπαθησε ξανα αργοτερα στελνοντας ΥΠ. ίσως να μην την έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία. εμένα μου στέλνει αυτό το μήνυμα όταν έχουν λήξει τα 50!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.