DrFreeman Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Εχω αυτό το ιστορικό μοντέλο της TAGAN (480W) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700206 το οποίο είχα προμηθευθεί το 2005 στην προηγούμενη αναβάθμιση του desktop. Αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες μιας GTX260/4870 στα πλαίσια ενός νέου συστήματος (4GB RAM, 3πύρηνος, κλπ) τι λέτε;
mits@kos Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Χμμμ, απ' ότι βλέπω δίνει μόλις 28Α στο 12V rail... Αν το σύστημά σου θα έχει πάνω 1-2 δίσκους, 1 οπτικό drive και δεν θα είναι oc, θα τη σηκώσει, αλλά σχετικά οριακά σε full load. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να μην δοκιμάσεις έτσι το σύστημα, δεν πρόκειται να σου κάνει ζημιά το συγκεκριμένο Tagan αν δεν είναι επαρκές. Κι άμα δείς ότι το σύστημα δεν είναι σταθερό (reboot κλπ), τότε παίρνεις κι ένα PSU.
PaokToTheBone Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Χμμμ, απ' ότι βλέπω δίνει μόλις 28Α στο 12V rail... Αν το σύστημά σου θα έχει πάνω 1-2 δίσκους, 1 οπτικό drive και δεν θα είναι oc, θα τη σηκώσει, αλλά σχετικά οριακά σε full load. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να μην δοκιμάσεις έτσι το σύστημα, δεν πρόκειται να σου κάνει ζημιά το συγκεκριμένο Tagan αν δεν είναι επαρκές. Κι άμα δείς ότι το σύστημα δεν είναι σταθερό (reboot κλπ), τότε παίρνεις κι ένα PSU. +1 Αν και νομιζω οτι τα tagan ειχαν ενα 8εμα με τις καρτες...Δεν 8υμαμαι ποια φουρνια το εκανε...Δοκιμασε να το βαλεις και αν δεις οτι δν εισαι στα8ερος go for seasonic!Ενα με 600watt μετα απο γνωστη εταιρια οπως ανεφερα 8α σου ειναι υπερ αρκετο...
SOWHAT Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δυστυχώς δεν ξέρω να σου προτείνω προσωπικά κάτι, αλλά υπάρχει αυτό το πολύ καλό σάιτ αν θες να δεις τις ανάγκες σου σε watt... http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
DrFreeman Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Eκανα σε αυτό το site έλεγχο νωρίτερα και μου δίνει 516W peak για 100% load με την GTX260 κι έναν 3πύρηνο. Υποθέτω είναι οριακά. Μάλλον στην πράξη θα φανεί...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Νομίζω ότι την GTX260 θα την παλέψει και όχι την 4870? γιατί η GTX260 ζητάει παραπάνω amperes στην 12V εγώ πάντως θα πρότεινα να το αλλάξεις...
caution Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 fast reading methods... δεν το πρόσεξα το 4870 στον τίτλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.