Προς το περιεχόμενο

Tροφοδοτικό για GTX260/4870: αρκει;

DrFreeman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αυτό το ιστορικό μοντέλο της TAGAN (480W)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700206

το οποίο είχα προμηθευθεί το 2005 στην προηγούμενη αναβάθμιση του desktop. Αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες μιας GTX260/4870 στα πλαίσια ενός νέου συστήματος (4GB RAM, 3πύρηνος, κλπ) τι λέτε;

Δημοσ.

Χμμμ, απ' ότι βλέπω δίνει μόλις 28Α στο 12V rail... Αν το σύστημά σου θα έχει πάνω 1-2 δίσκους, 1 οπτικό drive και δεν θα είναι oc, θα τη σηκώσει, αλλά σχετικά οριακά σε full load. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να μην δοκιμάσεις έτσι το σύστημα, δεν πρόκειται να σου κάνει ζημιά το συγκεκριμένο Tagan αν δεν είναι επαρκές. Κι άμα δείς ότι το σύστημα δεν είναι σταθερό (reboot κλπ), τότε παίρνεις κι ένα PSU.

Δημοσ.
Χμμμ, απ' ότι βλέπω δίνει μόλις 28Α στο 12V rail... Αν το σύστημά σου θα έχει πάνω 1-2 δίσκους, 1 οπτικό drive και δεν θα είναι oc, θα τη σηκώσει, αλλά σχετικά οριακά σε full load. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να μην δοκιμάσεις έτσι το σύστημα, δεν πρόκειται να σου κάνει ζημιά το συγκεκριμένο Tagan αν δεν είναι επαρκές. Κι άμα δείς ότι το σύστημα δεν είναι σταθερό (reboot κλπ), τότε παίρνεις κι ένα PSU.

+1 Αν και νομιζω οτι τα tagan ειχαν ενα 8εμα με τις καρτες...Δεν 8υμαμαι ποια φουρνια το εκανε...Δοκιμασε να το βαλεις και αν δεις οτι δν εισαι στα8ερος go for seasonic!Ενα με 600watt μετα απο γνωστη εταιρια οπως ανεφερα 8α σου ειναι υπερ αρκετο...

Δημοσ.

Eκανα σε αυτό το site έλεγχο νωρίτερα και μου δίνει 516W peak για 100% load με την GTX260 κι έναν 3πύρηνο. Υποθέτω είναι οριακά. Μάλλον στην πράξη θα φανεί...

• Super Moderators
Δημοσ.
Νομίζω ότι την GTX260 θα την παλέψει ;)

και όχι την 4870? :o

γιατί η GTX260 ζητάει παραπάνω amperes στην 12V

εγώ πάντως θα πρότεινα να το αλλάξεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...