gega Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 ok θα δω και ποσα euros θα μπορω να δωσω και θα αποφασισω .... ty george
F33L Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 βρισκομαι και εγω σε διλιμα g5 kai sidewinder keyboard ? ή sidewinder mouse&keyboard? εγω παλι θα σου λεγα να παρεις το razer deathadder πουλαω ενα used κιωλλας εαν σε ενδιαφερει πμ περα απο την πλακα το ποντικακι τα σπαει για γκειμινγκ το χρησιμοποιω για fps games Κυριως..
gega Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 το θεμα ειναι οτι εχω σχετικα μικρα χερια ..... δοκιμασα το sidewinder το ειχε ενας φιλος μ αλλα αυτος ειχε μεγαλα χερια και εγω το εβρισκα καπως μεγαλο .... τωρα ενας αλλος παλι φιλος μου πηρε το g5 και εχουμε ακριβως το ιδιο μεγεθος χεριου και μου λεει ειναι μια χαρα στο χερι του.... αν εχει δοκιμασει καπιος και τα 2 mouse αν μπορει ας πει τις εντυπωσεις του ....
ThrowDOWN Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 εγω δοκιμασα και τα 2 , και τελικα πηρα το g5 οχι οτι μου φανηκε και ασχημο το sidewinder απλα με βολευε ποιο πολυ το logitech (ισως γιατι ειχα ποιο παλια το mx510 και μιαζουνε σαν μεγεθος). γενικα το θεωρω απο τα καλυτερα ποντικια που εχω παιξει απο αποψης ποιοτητας,αποκρισης (και εμφανισης)
kingofgreece Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=310202
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.